106

ДОПИТВАНЕ

преди 1 година

Одобрявате ли, от януари 2023 година битовите абонати за електрическата енергия да преминат на свободни цени? /// Да + /// Не - ///

105

Анонимен

преди 1 година

Дългият е като детенце, което си счупи играчката, за да види какво има вътре. Е, видя. Ама остана без играчка и вече няма да му купят.

104

До ДОПИТВАНЕ

преди 1 година

В НИКАКЪВ случай война срещу Русия!!!! Руската армия е една от най-силните в света, колкото и да искаш българите да се включат във война с/у руснаците, няма да стане! Те имат силна отбрана, която може да унищожи противниците, а какво остава за българите, ако сглупят да застанат срещу тях.

103

Мутра и турски

преди 1 година

корумпета спечелиха изборите в бг. От трън та на глог. Честито да ни е. Другия път 25% активност та ДПС да станат 1ва сила и да се приключва.

102

Казах това нее държа

преди 1 година

Закривааай и раздавай територията

101

Анонимен

преди 1 година

Като не гласуват Българиге ще ни управлява купения вот малцинствата Мафията спечели и Радев помогна на Бописов върна ни го на бял кон

100

Хъш

преди 1 година

Слави сам си отряза клона на който седеше

99

Анонимен

преди 1 година

Закриваааай тва бг и раздай територията по съседите от това държава не става видя се

98

Анонимен

преди 1 година

Колкото и невероятно да звучи, ПП са давали по 50 кинта на човек в Лом вчера. Но никой, нищо за това.

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 110 - не, просто се вижда крайният резултат на 30 години старание на т.нар. политическа класа да се отгледа едно немислещо стадо, което е лесно да се манипулире, да се обезвери, за да може същата тази класа, периодично пребоядисвайки се да си "вихри коня" необезпокоявано и безнаказано...

96

Боко

преди 1 година

Браво за избора , бълХари! Скоро ПАК ще ви " оправям"! С 200! Така сте си постлали . Дядо ви Боко знае как. Ще изтребя първи пенсионерите . За 12 години им вдигнах пенсийките с ...2,5%. И то цели два пъти !!! ПП за 6 месеца с между 15 и 20 процента . И днес още има нагоре за по - старите пенсионери . Техен проблем. Аз пари за народа НЯМАМ! Трябва да пълня чекмеджета. Но народа избра ...мен ? И аз се му се чудя чак...Но всеки народ заслужава съдбата си.

95

Анонимен

преди 1 година

Точно в Лом, мой приятел каза, че са предлагали 50 кинта на калпак вчера! Чичо Сам, освен че ги натресе яко по социалките и фейсбук, реши че ще прибегне и до доброто старо закупуване на гласове!

94

Оня

преди 1 година

Чалгийката си замина и на никой няма да липсва !

93

Нов

преди 1 година

бар...дак със стари к..ви. Жална ни майка с тези същите

92

Анонимен

преди 1 година

"да се разказвам, да посочвам" - Представи си сега че тези 75% които са си седели пред телевизорите, вместо това са отишли и са пуснали "не-покрепям никого". Това ще стане международен скандал. Ще трябва да анулират целите избори тогава, щом като по голямата част от народа ясно е заявил, че не иска никой от кандидатите да е в парламента. А така все едно казваш - приемам който изберете вие, аз нямам мнение.

91

Анонимен

преди 1 година

Позитива е, че чалгопиттеците са отвън. Негатива е, че само 37 процента гласуваха, българите май не искат да си имат държава. По-добре им е някой да ги командва и да им бие червените тиквета, предпочитат си робството, руско ли е, турско ли е, важното е да не ги занимават. Така излиза!

90

:)))

преди 1 година

Слави беше камикадзе..

89

Анонимен

преди 1 година

До силно замислЕна - още не е седнал на стола де, първо да напомпи изпускателните колектори на Кики и Асанчо

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105 - за тия от Лом е АсАн, не е Асен, АсАнеееееее

87

Анонимен

преди 1 година

Абе що няма изхождане от агитката на ИТН?Къде ли са се покрили?И какъв е тоя слогън "Сами срещу всички,но заедно с вас"?Хем сами срещу всички,хем пък заедно с нас.Това е оксиморон.Кой го измисли?Вече да се чете сами срещу всички и всички срещу нас.