146

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Ако балет Магаданск бяха...гласували на 100%.Тошко и Балабанов,пак щяха да са...попаднали в Парламента. (платено...съобщение на ЦИК)

145

До 165

преди 1 година

Кой не обича?

144

До 159

преди 1 година

Така излиза, че всички други, общо са увеличили с 13..

143

Анонимен

преди 1 година

ромите си обичат ГЕРБ. Обичат и по 100 лева на ръка

142

Анонимен

преди 1 година

"Всички избрани партии в новия парламент са си повишили резултатите,с изключение на ПП" - и БСП са надолу с 35 000 ама то се очаква, защото бая старци измреха. Слави отпадна по разбираеми причини. Никой не харесва предателите.

141

Анонимен

преди 1 година

Кажете ми с какво да се гордея че съм Българин като живем в пробита мафиотска държава ако се появи нещо добро за нас веднага бива спъвано и оплюто само лошото живее добре в БГ

140

Ако ПП

преди 1 година

не са в управлението, на другите избори са при Слави...

139

Русомраз

преди 1 година

Чaлгapите у лево!

138

Митрофанова

преди 1 година

Моите партии, ще бъдат силна опозиция! Жалко за Слави, можеше и да управляваме...

137

анонимен

преди 1 година

Всички избрани партии в новия парламент са си повишили резултатите,с изключение на ПП с около 13 депутата надолу. Защо ли? Ми защото българския народ поумнява слава богу.

136

Видов ден

преди 1 година

Какво стана със изчегъртването мамини протестърчета ? Сакатия, Тошко Африкански, баба Цола, леля Донче, М. Кашон, Хаджигенчо,Бабишкян Маяма...толкова се вживяха в идеята че се престараха и накрая сами се изчегъртаха :)) То не бяха закани за разправа с хората от ГЕРБ, заплахи със затвор и арест на Бойко, забрани на ГЕРБ да се изказват в парламента, подиграваха се на джиповете и обикалянето на строежите (сякаш те не обикалят но без строежите защото ги спряха)..Айде сега..До..вии..ждаа..не !

135

Анонимен

преди 1 година

Един път да сгрешиш - простимо е. Всеки може да сгреши. Ама втори, трети път да правиш все същите грешни избори, значи имаш сериозен проблем с главата.

134

Име

преди 1 година

До 147 АнонименНали трябва с нещо да се мисли? Смяташ ли , че има с какво като гледаш резултатите? Затова става така с "модите".

133

Анонимен

преди 1 година

Българите са мазохисти сами си причиняват болка и се нараняват и си търпят страданието защото са лишени от мисловна дейност нямат достойнство и са машини за л@ й н а щом се държат за хладилника и Герб :) Вече не ми пука за тоя народ да си гние в мизерията

132

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Цяло...чудо е,че ИТН (разбирай Тошко),не влезна пак в Парламента. Като се има в предвид шефф Трифонов,каква...активна кампания направи от...диванчето.

131

Анонимен

преди 1 година

Чакаме сега новите опорки на шепата безделници аутсайдери, гласували за Копейкин как машинният вот е манипулиран. Нищо, че машината има разписка за кого точно си гласувал. Къде сте, Копейки? Нали се клехте как ще гласувате на 100%? Защо избирателната активност беше има-няма 40%? Нали всеки аутсайдер кофражист около вас щеше да гласува за Копейкин? Няма нужда да ми отговаряте. Ще си ринете дъното до живот, а ние, избирателите на ПП и ДБ, ще растем с всеки изминал ден откъм развитие и доходи.

130

Име

преди 1 година

Залагайте коя група ще се направи на "осъзната" и едни Х дупетати ще отидат другаде?

129

Анонимен

преди 1 година

Първия път гласувах за ИТН, като нова политическа формация със заявка за промяна, но те не поеха отговорността да съставят правителство, когато имаха възможност и това беше ясен знак, че тези хора не са за политиката. Щом държавата има нужда от правителство и сазнателно отказваш, значи нямаш работа там. Важи и за останалите партии, които се правят на ощипани госпожици. Трябва да има по-рационални правила, които да ограничават непрекъснатите им откази, водещи до нови избори и пари на вятъра.

128

Асен Василев П.П.

преди 1 година

Дано Американците направят диверсия на Руската Тръба тука, както я гръмнаха заедно с Полша и Британия в Балтийско море до Датския остров Бьорнхолм . СЛАВА НА АМЕРИКА И ПОЛША .

127

toti

преди 1 година

БРАВО ТОШКО,БРАВО НА ЦИРКАДЖИИТЕ ,МНОГО ВИ ОБИЧАМЕ !!!