56

Анонимен

преди 1 година

До 61Единственият заинтересован и на който не му дреме, е Зеленски....... спира приток на пари към Русия////////Газопроводите са спрени от преди 1 месец, бе русороб!Това е дело на Путин, който цяло лято спираше газа поради уж, технически проблеми и планови ремонти, накрая си издумка газопровода, за да не съдят Русия за неспазване на договорите.

55

Бай Дрън

преди 1 година

Единственият заинтересован и на който не му дреме, е Зеленски. Няма кой друг да е. Печели Зеленски от цялата работа. Първо, че Европа се озлобява срещу Русия и второ, че спира приток на пари към Русия. Няма друг печеливш към тищоя момент.Тове, че били някакви компанийки, забравете. При тия санкции, недостиг и цени на газа, компаниите имат мегапечалби.

54

ddds

преди 1 година

Да, точно така.. Русия си гърми газопроводите, който не минават през Украйна, за да може в случай на нужда ... да тече газ през Украйна... голяма изгода има Русия да не снабдява директно Германия нали?

53

До 53

преди 1 година

Европа се отказва от руски газ до 2026 година, а Германия до 2024 година. Решено. Руснаците губят всичко, затова го гръмват да накажат Европа и да и сринат икономически. Друго не могат да направят. Теч на масло не е фосмажор, но това е. Не можеш и да съдиш Газпром, тероризъм.

52

Убиват Българи

преди 1 година

МВР убива Българи със САТЕЛИТНА техника - невероятни изтезания и извращения! Спасявайте се на Запад! Германов

51

баба мара

преди 1 година

тотален боикот на сащ

50

Германка

преди 1 година

До 49Аз съм германка, du kleiner Arschloch! B Германия има много хора които са срещу политиката на Шолц и санкциите.

49

Анонимен

преди 1 година

Реално ясно е че не е работа на ЕС и Русия, САЩ се явява обичаен заподозрян, но и те нямат интерес защото са обичаен заподозрян но са умни и не би атакували ЕС структура толкова открито.Но има мегафирми които не се съобразява с никакви политици, търсят само печалба, а по обурудване имат дори по добро от държавите.

48

Газовик

преди 1 година

Русия са си гръмнали газопровода Северен поток. Пускат едно очистно бутало, спират газа във време, което буталото е стигнало там където трябва да е взрива. То спира, защото няма поток и консумация да го дърпа. Чака си деня на взрива, заредено с експлозиви. Взривяват го. Няма вече съд за пропуснати ползи, защото има тероризъм. А, и ще обвинят Украйна. Това им позволява дори ядрено оръжие да ползват.

47

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно провтив рашистите съм, но в случая те имат най-малка сметка да си взривяват газопровода. Нали идеята е гейропата да падне на колене пред путин и той великодушно да отпуска по някой и друг милиард кубика.

46

Анонимен

преди 1 година

Ама само Русия си го е взривила сама. Айде моля ви се, стига вече с глупостите!!!

45

Анонимен

преди 1 година

И същия ден Полша отваря газопровода от Норвегия. Честито колхозници.

44

факт

преди 1 година

Всички злини идват от русия.

43

Анонимен

преди 1 година

До Германка Ти си "германка", колкото Путин е "демократ" :)))) А СП вече е ИСТОРИЯ :)))) Руските слуги СВИКВАЙТЕ вече.

42

Анонимен

преди 1 година

Фактът е че вече имаме нападната инфраструктура на ЕС.Това че инфраструктура е руска не променя факта, но при безпомощен ЕС може да се използва за оправдание.

41

кой кой?

преди 1 година

щатите ще направят всичко за да няма сътрудничество между Русия и Германия!

40

Анонимен

преди 1 година

Май падна Вавилонската блудница.

39

Германка

преди 1 година

Тук в Германия пиляди хора от седмици протестират да се отвори СП2 и срещу санкциите и сега колко изгодно вече го няма! Изгодно за САЩ разбира се!

38

Анонимен

преди 1 година

Разбира се ЕС нео колонията ще си мълчи! Няма да има даже разследване, още сега пишат направо че е Русия!

37

РУСИЯ И ПРОБИВЪТ НА

преди 1 година

РУСИЯ НА ПРАКТИКА И ПРЕДИ ПРОБИВА БЕШЕ СПРЯЛА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ГАЗОВИЯ ПОТОК. ЦЕЛИЯТ ПОТОК ГО СПИРАШЕ КОГАТО И СКИМНЕШЕ. СЕГА В ЕДНИ БЪДЕЩИ ПРЕГОВОРИ ЗА УКРАЙНА ЩЕ ИМА 1 КОС ПОВЕЧЕ НА ПРЕМРЪЗНАЛА ЕВРОПА.