16

Анонимен

преди 1 година

До 17 А изказването на Байдън къде го оставяш?))))))))) Да не би СП 2 да е работил, та даваш за пример изказването на Байдан?Ако са американците, то СП 2 щеше да е напълно унищожен, а той не е.

15

аа1830

преди 1 година

Демократични ценности

14

Анонимен

преди 1 година

100% сигурност, че Просия унищожи СП1, и забележете едната тръба на Северен поток 2 не е бомбена!С това Просия иска да каже, не искате СП 2, да но само по него може да ви подаваме газ!

13

Лизи ин дъ бокс

преди 1 година

Долните кравари искат да затрият. Бог да ги убие

12

Анонимен

преди 1 година

Вин това какво общо има с тръбите? Много болни мозъци сте. А изказването на Байдън къде го оставяш? Шегичка е нали? Русия не полага тръби, могат само западняци да го ремонтират. Ще седи ли Путин да чака да му оправят тръбите, като е по-лесно просто да врътне кранчето? Ползвайте главите си и за друго освен да разнасяте шапка на нея.

11

Анонимен

преди 1 година

И аз бих казал , че това е предупреждение какво би следвало.Но докато тука лично Президента и премиера и Бойко Методиев да се нагърбили с опазване на руското завоевание в България , то Западът не си поплюва.Ако бяхме лоялни партньори на Запада отдавна да бяхме спрели кранчето за Сърбия и Унгария.Но Рименко и Борисоф никога няма да го направят

10

просто бизнес

преди 1 година

Вече съм сигурен - със една Украйна американците искат да разбият Русия и да спънат Европа. Въпрос на оцеляване на световния ***!

9

Някой

преди 1 година

Или Русия го е направила защото като спре кранчето става опасно заради налягането или Германия, че не знам до къде стигат. Германия защото това може да е като бомба за държавата. В света на лъжата и парите и спекулата да не забравяме, че се появиха конкуренти който чакаха удобният момент да видят накъде духа вятъра за Русия и да се вдигнат цените. Ще седнат фалшиво да почитат Христос на празници или друг бог, но в действителност всичко е пари за тях.

8

Анонимен

преди 1 година

Не може когато краварския президент го каже на официална пресконференция че ще го направи, сега да казват че по НИКАКЪВ начин не са замесени. Нямат и достойнство краварите гнусни.

7

999

преди 1 година

Оффф, а ВИЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ ДА ПИШЕ БЛУМБЪРГ?!? Информационна диверсия навсякъде. Който може да мисли - мисли различно.

6

Анонимен

преди 1 година

Спряха Южен поток, предизвикаха войната за да не получи акт 16 Северен поток, сега го взривиха, за да е по-сигурно, защото Германия има нужда от газта..... Следва да се взриви сега и Турски поток. После Русия била лошата. Всичко се случва заради газта. Това е

5

Анонимен

преди 1 година

Ще има в скоро време "Империята на злото" отвръща на удара. Само дето на запада няма хич да им хареса. Аз бих се насочил към един остров близо до Европа, на който рептила се гътна наскоро.

4

Анонимен

преди 1 година

Турски поток и на него ще му се случи случка скоро

3

Анонимен

преди 1 година

Накрая ще пуснат атомна бомба в Русия и ще кажат ,че Путин сам си я е пуснал

2

Край

преди 1 година

Сега Европа ще трябва да благодари на ББоци че направи Турски поток през България.

1

Муахаха

преди 1 година

само Изборните Машини в България са Сигурни и не са хакнати!