96

??

преди 1 година

До Сашето към Ванката..... Няма такова чудо като безпилотен подводен дрон душко, под водата радио-сигналите не работят, няма контрол, няма Тесла авто-пилот бухахахаха

95

Анонимен

преди 1 година

САЩ вечи водят не само война срещу Русия а и срещу Европа!

94

Посейдон

преди 1 година

Те и Русия имат безпилотни подводници Посейдон с екстри.така казаха. Не разбирам защо е тази остра атака срещу тях? Явно умишлено искат да ги предизвикат да предприемат защитни действия. За да може после всичко да се използва срещу тях. Този свят май отива на - И яви се Бог на Ной и му каза- Прави бекъп че ще форматирам.. за съжаление явно интересите на малка група хора се отразяват изкл неприят о в световен мащаб инше доведат до нвизбвжния край. Дано и извънземни да дойдат за да е цирка пълен

93

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше РУусия да дава по 200$ кубик на Германия цена газ. Германия никога нямаще да бъде толкова богата и просперираща !!! Някой казва , че в Русия не дават пари ! Да не дават пари като в Германия ЗАЩОТО !! Се прави инфраструктура и се мисли за народа за бъдеще 20-30-50-100 години напред. А Германия е чакала само на готово ! Нека сега да прави Минееетии на арабитеее и да чака газ !

92

Анонимен

преди 1 година

Европа е разделена- Британия е срещу Европа, САЩ е срещу Европа. САЩ, Англия, балтийските джуджета и Украйна срещу Германия, Франция, Австрия, Унгария, Холандия, Чехия!

91

Анонимен

преди 1 година

Америка ще бъде съдена за международен ТЕРОРИЗЪМ. Краварите преид 1 година казаха , че северен поток 1, 2 няма да съществува. И ето това е факт.. Дано по скоро изравнят със земята тази Американска страна.. чакаме червеното копче да се натисне и всичко да се отприщи !!

90

Анонимен

преди 1 година

Газът за Европа е много скъп повече от една година. Ликвидирането на тези тръби окончателно решава въпроса дали цените на газа ще се нормализират някога. Производства и домакинства ще мигрират към други източници на енергия. Много бизнеси за които това не в възможно ще фалират. Газ на поносими цени в Европа повече няма да има. Може би ще има ренесанс на въглищата в ЕС.

89

Сашето към Ванката

преди 1 година

- Амо много си ***, Ванка! - Безпилотни подводни дронове-роботи, произведени от САЩ, управлявани от съюзническа на Щатите бойна група, са го извършили.

88

Анонимен

преди 1 година

"Aмepиka зa Гepмaния"...?

87

?

преди 1 година

До Хахаха, не разбрахте ли, че Новия Световен Ред идва?

86

Ясен

преди 1 година

- Брей, колко са напреднали с материала афганистанските водолази-муджахидини!

85

Анонимен

преди 1 година

Е що чак сега обвинявате Русия? Трябваше да я обвините още преди да гръмнете тръбите. Излагате се скъпи кравари. Учете се от укропитеците.

84

САЩ пие кръвта на ЕС

преди 1 година

И децата знаят, че това пъклено дело беше извършено от САЩ. Лафчето, че всичко, видиш ли, било конспиративни теории отдавна не върви дори и пред по-наивните хора. След време ще се признае и публично как САЩ предизвикаха Русия на война в Украйна така, както се разбра впоследствие и за Виетнам, и за Манджурския инцидент, и за Ирак, и за Сирия ... да не изреждам нататък

83

Анонимен

преди 1 година

Милиардерите са гладни за повече пари. Аз се питам това изтичане няма ли да нанесе големи щети на околната среда, на океана...

82

пУтин

преди 1 година

Ще си взривя тръбата за да не мога да я ползвам за коз с Европа.

81

Хахаха

преди 1 година

На мен ми се струва че Русия не би разрушила сама газопроводите си. Но други продаващи втечнен газ на Европа на високи цени имат солиден интерес да го направят и да го припишат на Русия. Работата не отива на добре. Играта взе да загрубява прекалено много. За съжаление ще страда обикновеното население нямащо нищо общо с политически амбиции, игри и далавери в световен мащаб.

80

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой е отговорен. Знам само, че според едните, крайцерът Москва още плава, а екипажът му е жив и здрав.

79

Анонимен

преди 1 година

САЩ се управлявя от еврейския банкерски елит и военнопромишления комплекс. Като се има предвид факта, че най-много емигранти в САЩ са от Германия, вероятността да са се обединили евреи банкери и фашисти технократи е голаяма. Самата г-жа Фон ЛЕйн е с американо-немски корени и за мен 6-те и деца са плод на "техническа намеса" в САЩ.

78

тя

преди 1 година

Който си взриви щулите той взриви тръбопроводите !Да живее темния газ !

77

Анонимен

преди 1 година

На 15.07.т.г.ЕС подписаха договор с Израел и Египет за внос на еврейски газ от Левиатан, който ще се втечнява в Египет. До 2028г инсталациине ще са готови.