116

Сатир

преди 1 година

Ако някой в ​​Европа е очаквал, че Германия ще получи газ през тръбопроводите Северен поток през 2023 г., тази очевидна атака слага край на тези надежди. - що така *** експертите. Путин затваря и отваря. Взривовете са от някой друг!?!?!?

115

Хитър Петър

преди 1 година

Само една държава е способна на такива мерзост и това е русия! Никакво съмнение няма в това! Кремъл знае че скоро ще бъдат пометени от самите руснаци и си отмъщават като съсипат и бъдещето на сънародниците си! Това да унищожават да чупят да рушат е в руската душа и не го казвам аз това пишат всичките им интелектуалци и писатели!

114

Нов

преди 1 година

Европа е протекторат на САЩ.Войната на САЩ е срещу Европа и Русия..

113

Щерю

преди 1 година

Украйна си отмъсти на Германия - с любезното военно сътрудничество на и необходимо оборудване от САЩ...

112

Големия памперс

преди 1 година

Вариантите са САЩ или техен съюзник (като Полша и Украина) с любезното им съдействие. Това е теория на конспирациите според статията, но най-логичен вариант, доколкото САЩ са големия печеливш от това. А и подобни мръсотии са им в кръвта. Статията не дава логичен отговор за какво и е на Русия да взривява милиардите, които е вложила. А и няма логика в дългосрочен план, доколкото интересите се изменят във времето. Руснаците отрязаха Европа с едно завъртане на крана, защо да си усложняват живота?

111

Анонимен

преди 1 година

войната срещу европа е в пълен ход- първо беше наводнена до удавена с емигранти, и беше внушено че те са грижа на европейците, сега остават без суровини и енергия - края на европа изглежда е близо , фащ си свиркат

110

Трезвен

преди 1 година

Февруари Бай Дрън каза, че ако Русия атакува "повече няма да има Северен Поток". Това го има на камера снимано, всеки може да го види.

109

Журналист

преди 1 година

Не знам кой е отговорен, но Русия няма да продава газ нито на Германия, нито на България. Ще мръзнем през зимата, но важното е депутатите да ги хранят с боб, за да има поне отопление в поредното НС. Ще ям кюфтета през това време, докато великите сили и техните служби се разберат дали това е саботаж или световна война.

108

100% ЗАВИСИМИ

преди 1 година

1. Това не е саботаж, а терористичен акт.2. Не е редно Русия едностранно да се обвинява, че е разрушила тръбите, в които преди това е вложила милиарди. Няма смисъл, Русия просто може да спре доставките, както и направи, защо и е да разрушава? Така си реже клона за бъдещи приходи и политически лост в отношенията с ЕС.3. От това печелят САЩ - ще доставят скъп втечнен газ, а Европа става на 100% енергийно зависима (до момента не беше!).4. Това е пряк удар по Германия, не военен, но по-лош!

107

Анонимен

преди 1 година

Е кой отворил, то е ясно кой е - другарете.

106

$$$??? провалил се

преди 1 година

Браво на амер.и поляците.Овен удари покръства друго няма Това може да го измислили само подли и безкрайно завистливи нацисти които искат да въведат всички под техните ботуши.Хора които искат да започне световната война Поляците си го връщат на германците, американците губят почва във войната срещу Русия и резултатите са тези.

105

Ленторезач Б.Борисов

преди 1 година

Ние си имаме интерконектор с Гърция, кво ни дреме че на запад от нас се готвят за ледена епоха тази зима. Като нямат газ, бизнеса им да идва при нас.

104

Анонимен

преди 1 година

За бяха ударили работещия в Украйна, ама на някакви спрени 'патоци"

103

Анонимен

преди 1 година

Съжалявам, че аз трябва да ви го кажа, но КОСТОВ Е ВИНОВЕН! :> :D

102

Анонимен

преди 1 година

Зоната на взривяването е под пълния контрол на Пиндостан.

101

Анонимен

преди 1 година

Русия спешно свика заседание на Съвета за сигурност при ООН.

100

имат

преди 1 година

и поданици руснаците

99

Ганьо

преди 1 година

Да се провери Костадин Костадинов - Копейкин дали има алиби

98

Анонимен

преди 1 година

Аз залагам на Полша.

97

Какво каза Бай Дън

преди 1 година

Какво каза Бай Дън за Северния поток на 7-ми февруари: - Ако Русия нахлуе, ако техните танкове или войски отново пресекат украинската граница, тогава вече няма да има Северен поток 2 . Журналистка пита: "Как ще го направите? В края на краищата проектът и работата по проекта са под контрола на Германия" Бай Дън отговаря: "Обещавам, че можем да го направим". Интересно е какво ще кажат сега от Франция и Германия.