53

Белата Златка

преди 1 година

Ей, този ми изяде хляба.Ще с метна уДунава

52

Българка

преди 1 година

Референдум за незабавно излизане от ЕС и НАТО.

51

Български син

преди 1 година

Момчетата от Възраждане изкъртиха в Каравелово и Богдан. Да сте живи и здрави без значение дали ще спечелите изборите или не, вие сте Хората с главна буква. Моите уважения и гласове от мен и семейството ми. Възраждане за България!

50

Анонимен

преди 1 година

Много правилно Костя , само че вашия файтон няма да е включен в това искане ...

49

Даже

преди 1 година

И оня Пасков избяга от партията ви.

48

Ренесанс

преди 1 година

Народът на България иска : да си живее спокойно, кротко, да си покрадва по малко, никой да не го закача за нищо, да не се преработва много , някой да му плаща за да си пие ракията и да псува. Само че такъв филм няма. Кой ebaл - ebaл. Сега всеки си плаща и ще си плаща всичко в реални размери.

47

Анонимен

преди 1 година

Човек без нито един ден трудов стаж за тая държава, но караш Q7 / колата на клошарите и безработните. Добре финансиран и добре плащаш на слугите / четете форумите / Пбщо взето съветски еничарин и ако не вредеше толкова на държавата - да не му обръщаш внимание. Ние и собствен оттпадък си имаме, че да се интересуваме и от чужди мекерета

46

Български син

преди 1 година

С очите си гледах как момчетата на Възраждане ринеха заедно с нас кал в с. Богдан, Карловско бяха с бели тениски и бяха затънали в кал до уши заедно с всички нас. Щом можете да дойдете в калта при нас, как да не гласувам за вас. Да сте живи и здрави, да гласувам за вас е най- малкото което мога да направя. Възраждане за България!

45

баба мара

преди 1 година

при ниска изб активност нищо няма да видите няма да гласувам защото не вивярвам вашето име се забърка в скандали за имот и сега за парите на депутатите ви

44

Анонимен

преди 1 година

Копейкин ходи се пляцкай някъде в пиндирастан. Какво ни занимаваш с глупостите си. Тотален невежа ... и около теб само такива още вярват ,че Земята е плоска и самолетите ги пръскат. Откъде ви намират не ми е ясно :)

43

До 57

преди 1 година

Лапай таблетката и лягай, никой не ти вярва . 50 е прав такава информация не съществува.

42

Анонимен

преди 1 година

Кирчо ги направи тези трета сила с неадекватните си действия докара хората да избират такива като Копейкин.

41

до 50 и разни други

преди 1 година

Ясно показвате нивото си на интелект. Дори не знаете как да търсите в интернет. Лека подсказка или тип звучи по-американско - виж в ютюб. Хора като вас никога не са били инициатори и лидери, а просто едни мишоци скатаващи се в ъгъла, чакащи следващата заповед от господаря. Промените ще дойдат, но на вас няма да ви се вярва и ще мислите че е руска пропаганда - ха-ха

40

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам срущу сертификати, мерки и затваряния. Другото ще е едно и също при всички

39

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател Тия , които спечелиха в Италия са твърдо на страната на Украйна.Усещаш,ли разликата.Дай друга опорка.

38

Z

преди 1 година

Срам си ти Атлантико срам си защото взимаш грантове и си подл-ога на Мустафата, срам си защото такива като теб крепят кражбите и съсипията в България. Срам си защото ти си част от разсипията на земеделие, на бизнеси на всичко в България. Ти си част от евроатлантиците които ни разказаха играта, срам си и спри да говориш за Копеики щото жалък грантаджии дето взима центове от Америка за България да говори за голям Българин от Възраждане е срам и позор. Позор си атлантико

37

ХХЛ

преди 1 година

Ще сте в парламента, но внимавайте да не си заминете като другите патриоти. Засега народа сякаш е долу горе положително или неутрално настроен към вас, ще имате време да се докажете.

36

Анонимен

преди 1 година

Антибългарска партия.Срам за България!

35

До 39

преди 1 година

Е, бива ли да си толкова елементарен, А ?!

34

Анонимен

преди 1 година

Копейкин, нали бяхте 1ва политическа сила, социолози студенти, не знам си какво. А сега "ще видим". Сам не си вярваш на лъжите.