33

Z

преди 1 година

Бабо Ванке ще ръвеш на Костя мамулаа нещастникооо

32

Анонимен

преди 1 година

Българският народ иска Путин да те мобилизира в Украйна. Та и Путин да има някаква файда от тебе. Нямало да ти плаща повече за празни приказки. Трябват дела Копейкин.

31

Анонимен

преди 1 година

Днес в Прага отново се събраха десетки хиляди на протест с искане за напускане на ЕС и Нато. Естествено тази новина не се обявява от нашите медии. Тази вълна обхваща все по-силно Европа. ЕС със сигурност няма да остане същият след тоталната икономическа разруха. Така че Възраждане става все по-актуално движение и заслужава шанс.

30

Какви 51процента

преди 1 година

Тези ме отказаха да гласувам за тях. Искали 51 процента и да управляват или пак избори. И докога с избори? Скоро няма да има партия с достатъчно голяма преднина, че да управлява сама. Благодарение на другаря Радев, който успя да ни накара да се мразим повече.

29

Вьзмутен

преди 1 година

Не видях нищо добро от герб за -12 г нито от - пп за една останахме най бедни в цяла европа и дори от страни в африка глас за вьзраждане

28

Z

преди 1 година

Толкова ви ненавиждам атлантиците вече почвам да се саморазправям с някои от вас, тая зима ще ви паля. Затова че ни съсипахте,ограбихте, прогонихте близките ни, уморихте бащите ни. Ще горите тая зима и ще гледам как всичко ваше изгаря.

27

..?

преди 1 година

Срещу колко копейки Костя започна да говори от името на "народа"? Фен съм му на предизборният плакат! Изтъпанчил се е отпред, а тези до него ги е обхванала мъглата! Продадеш ли си душата под наем, си оставаш инвалид!

26

Анонимен

преди 1 година

Кашмерник

25

Бьлгарин

преди 1 година

Предпочитам вьзраждането пред разрухата глас от мен

24

Анонимен

преди 1 година

До баба ванКа то само, ако с бой се размине..

23

Z

преди 1 година

Тая зима атлантиците ще ядете дървото без значение на изборите. Някои усвояващ субсидии Атлантик ще гори ще получи бензин и масло

22

Анонимен

преди 1 година

Бърският народ те праща на фронта.Още в понеделник.

21

Иван

преди 1 година

Разруха по-добре ...

20

Точен

преди 1 година

Като гледах днешната излагация на Кирил Петков, Томислав Дончев и Сачева, изцяло съм убеден да гласувам за Възраждане.

19

Z

преди 1 година

Какъв Копейкин бе нещас-тни ти които живееш от грантове и чакаш за стотинки от Америка за България от всяко жалко постче тук, ти ли ще говориш кои е Коипекин? Ти които си се навел пред Херо Мустафа и на чакаш да ти го подаде ти ли говориш за предатели? Предатели сте вие евроатлантиците пфу мамъъъъ ви атлантическа съсипахте и окрадохте България за 30г да и имате очи да говориш за Копейки. Искаш ли една желязна копейка в главата да ти сцепи на две и да не можеш да пишеш

18

Анонимен

преди 1 година

До номер 15:Константинов защитава българите и е против да ни въвличат във война.А същите като теб твърдят как чехите като протестират против високите цени били "русофили".Бре...я бегай!

17

Драго

преди 1 година

Само един безкрайно проcт народ, на който мисленето трудно му се отдава би могъл да гласува за Копейко Отрeпкин. Сега сте вие - покажете колко сте изпаднали и гласувайте за него. Нищо добро не я чака тази държава, с тоя калпав народ, уви!

16

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да гледаме долно Варненско ромче. Яко бой ще ядеш без значение от резултата на изборите !

15

Анонимен

преди 1 година

Това партиен сайт на *** ли е? То само копейки. Да живее долара

14

Анонимен

преди 1 година

След цирка днес, това е моя избраник !