Снимка: БГНЕС

"Шансът се увеличава от няколко дни, откакто започна мобилизацията в Русия и то се увеличава заради това, че американският натиск да се създаде правителство в нашата страна ще стане по-сериозен. Този натиск е между американските партии и България - "Продължаваме промяната, ДПС, ГЕРБ. Трудно ще седнат на една маса, но ако има кажат, ще го направят. Друг е въпросът колко ще издържи една такава конфигурация", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му има възможна вероятност "Възраждане" да управлява самостоятелно, колкото и да е невероятно.

"Това зависи единствено от българските граждани. След четири дни ще видим какво иска българският народ - дали България да бъде свободна и независима държава, или една унизена американска колония. Ако този кабинет под американски натиск бъде създаден, ние от самото началото ще работим за неговото сваляне, защото той ще бъде антибългарски. Този кабинет ще се създаде с една единствена цел - да вкара България във война срещу Русия", изтъкна Костадинов.

Неговото мнение, че когато участваш във война ти не изпращаш топли чорапи на войниците за зимата, а изпращаш войници и въоръжение.

"Истината е, че в момента България не е независима държава. Нашите решения се взимат в американското посолство. Аз съм за напускане на НАТО категорично. Откакто влязохме в тази организация, българската армия загуби три пъти своя отбранителен потенциал", допълни гостът.

"Ние сме за това България са има собствена икономика, армия и независима политика, а това може да стане като си взима сама решенията. По време на кампания се лъже, а по време на управление се прави това, което им се заяви", каза Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

И заключи, че на 2 октомври българският народ ще избира между "Възраждане" за България и разруха за България.

Коментари Напиши коментар

118

Анонимен

преди 1 месец

Марш и забрана да те показват.За теб гласуват само телефонните измамници, мързеливци и прости ***.Ти си позор за ***.Дори се срамуваш да говориш за това.....Лъжец!

117

Анонимен

преди 1 месец

Народа не иска да бъде *** на никого, защото България има история с която да се гордее.Нарида иска да върви в бъдещето заедно с другите цивилизовани европейски държави.Не му трябват дребни копейки в заговор с мутри от 90-те.Такива като теб минаха, заминаха и изчезнаха в канализацията.Не му трябват и крадливи, разкрачени политици, които лъжат, че ще продължат да сме разкрачени.Света се промени.Народа иска да секнат кюлчета и пачки, Президенти - фалшиви герои.....

116

Определено,

преди 1 месец

народа не иска да го псуват.