93

Анонимен

преди 1 година

В затвора ще го унижават, жал ми е. Ами ако униформата там мяза на украинското знаме? Ох, да емигрира към Раша с 200, докато има време...

92

Анонимен

преди 1 година

Долу Путин и слугата му Копейкин, негов копи-пейст.

91

Анонимен

преди 1 година

Поредният властолюбив популист. Нищо ново под слънцето.

90

Анонимен

преди 1 година

Защо да гласуваме за още чужденци като този?

89

Анонимен

преди 1 година

Нали уж по закон хората с жълта книжка не могат да гласуват? Тогава с какъв електорат би спечелил този? Не разбирам.

88

Анонимен

преди 1 година

Много са ми смешни форумците, които вярват, че България ще тръгне с Русия. Вероятно не са българи, а руснаци или ***

87

Прав е

преди 1 година

Ще избираме между разрухата, наречена Русия, и България, член на ЕС.

86

Анонимен

преди 1 година

Ако Костадинов Агджа не е виновен. Акъла му толкоз

85

Зозо

преди 1 година

...................По думите му има възможна вероятност "Възраждане" да управлява самостоятелно...............Хахахааааааа, хапчетата веднага! Тоя путински *** е много нагъл. Все едно ходил на курсове при Песков :))))))))))))))))))))))) Може и да е ходил

84

Протест в Прага

преди 1 година

До разни елементарни хора, които не могат една информация да открият сами! Ясно, че гледате само национални медии. Вчера имаше протест в Прага срещу енергийната криза, за възвръщане на доставките на газ от Русия и срещу политиките на ЕС и НАТО. Слагате минуси защото протестът в Прага не ви харесва или защото показва истината, че сте страхливи мишоци? Вижте видеа в ютюб, а също и Явор Дачков във фб,има и видео

83

Не знам дали

преди 1 година

Възраждане ще спечели, но Костадинов прави мисирките диви и щастливи! А една от тях се оказа полу-украинка и Костадинов почти я разрева! Тя го обвини, че мразил украинците, а той я контрира с фактите: затваряне на българските училища в Таврия,тетора над българското население,изгорения жив българин Милев в младежкия дом,изгаряне на български знамена и т. н. Въпреки джурналистическите опорки,написани на лист или продиктувани в слушалката, той ги разбива :)

82

Анонимен

преди 1 година

Ако Възраждане не спечели, значи вотът е менте. Както винаги. Пригответе домати за посрещане на Урсулестата.

81

Ще почака

преди 1 година

След 4 дни ще разбере, че българите не вярват на партии.

80

Хахахаха

преди 1 година

Бегай мошенник (Волен Втори).

79

Анонимен

преди 1 година

След 3 дни.

78

Пардон

преди 1 година

Този няма нищо общо с Митрофанова, а с Нинова. А отчаяният Киро му направи реклама с надеждата да хване и излъже за пореден път недоволните и да покрепи другарите от БСП.

77

Изчезни

преди 1 година

Тоя получи първи първите по-добри резултати на изборите точно от дс ченгетата в чужбина и преди всичко Америка.

76

СЪДБА

преди 1 година

ДЕЦАТА НА РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ И ДЕПУТАТИ СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА В НАТОВСКИТЕ ДЪРЖАВИ,А НА БЕДНИТЕ РУСНАЦИ ДЕЦАТА ГИНАТ В ОКОПИТЕ НА БЕЗУМНАТА ВОЙНА!

75

Анонимен

преди 1 година

Много се чудех ,дали да не гласувам за Копейкин, обаче крайните му възгледи по някой въпроси са стряскащи! Така както вървят нещата може и да има война НАТО - Русия.... Колкото и да не искаме, сме на първа линия и в двата варианта - и ако сме с Русия, и ако сме с НАТО! Както се видя, ако не се ползва ядрено оръжие НАТО имат по- добрите оръжия...... В този момент ,не мисля, че България ще спечели да сме с Русия, колкото и да е тъжно..

74

Анонимен

преди 1 година

Кукубенд Парламент! Искаме да ни управлява циганскиОркестър Кукубенд и Румен Радев диригент на Кукубенд! Слава на Чалгария! Поздравяваме новата ви депутатка Радка Пиратка с химна на Чалгария Месечина месечина йойой!