35

Анонимен

преди 1 година

двамата Пропаднали Политици се чудят как да си вдигнат авторитета, който асолютно допустимо се срина от абсолютно недопустимите им политически хрумки и игри! Искат да си правят густо, като се зъбят на ГЕРБ по тАлавизията!

34

Андрешко

преди 1 година

Само че страхливеца боко ще изпрати тандема биков - митов да се дуелират със тези две момчета понеже го е страх от конфронтации в които му казват истината

33

Ох, майкоооууу

преди 1 година

Страааааашен дебат ще стане, за който успее да го изтрае до края

32

Анонимен

преди 1 година

Какво ще дебатират? Една позиция по която да се различават? И двете партии са за Еврото и двете партии се против руски газ и двете партии ще ни вкарат във война ако лудата бабка Урсула каже. Ще дебатират, кое е крал и кой ще краде за напред. Смешиници.

31

Тодор

преди 1 година

Ако аз съм откраднал десетина милиарда лева и продължавам да крада,ще направя всичко възможно,никой да не ми пречи.И няма да искам да върна откраднатото.Ще съсипя имиджа на този който го пожелае.

30

Анонимен

преди 1 година

Възраждане печелят изборите.....ама в сънищата ти, 37!Събуди се и виж истината - дори и русофилите осъзнаха, че Русия губи тази война, но най-вече осъзнаха каква би била съдбата на България, ако правителството продължи да работи за руски интереси. Или ако сме съюзници на Русия. Сега вече поддръжниците на Възраждане са паднали с поне 50%, гарантирано!

29

MaйMyнaтa

преди 1 година

Дадох ви втори шанс, след бае ви Тошо. Но вие сте беэнадеждни, и си искате страданията....нали

28

Ралица

преди 1 година

БОРИСОВ Е ЕДИНСТВЕН КОЙТО ЗНАЕ МОЖЕ МЪЖ Е ЛИДЕР Е ДЪРЖАВНИК Е ДА ПОМОГНЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕГА 1000000 ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ

27

Това беше безумие

преди 1 година

Кой гласува още за тази отживяла времето си мутра-мафиот, която ни краде 12 години? За 12 години цяла България трябваше да бъде опасана от магистрали.

26

Анонимен

преди 1 година

Браво на двамата! Борисов няма очи да се изправи пред опонентите си, защото ще трябва само да лъже! Той е еднолично управляващ .

25

Анонимен

преди 1 година

Вече съм чул всеки да обещава всичко , единствено меинтересуват делата . За 6м какво направи ПП : вкара комунистите от БСП в управлението; увеличи осигуровките; инфлация 2 пъти по голяма от ЕС; България изпадна от листа на най развитите страни ; външен дълг по-голям от 30% от БВП; спрени са всички инфраструктурни проекти ;Киро въртя един кран ,а конектора дори в момента няма акт 16 ; И това са само най големите мизерии - аз знам за кого да НЕ глусвам другата седмица

24

Анонимен

преди 1 година

Наш Бойко не може да се похвали с добро образование и интелект, но никак не е тъъпп. Докато Асен Василев и Кирил Петков, няма какво да спорите, са доста интелигетни хора. Особено - Асен Василев - голям мозък е в "ПП". Бойко вътрешно го е страх от тях. Кво си вика - да им таковам мамата, откъде се пръкнаха, ся тука ми развалиха схемите, дето 12 години си правих. Айдеее, няма кражби вече. Трън в петата му са.

23

Турист:

преди 1 година

Темата на дебата трябва да бъде: Кой може повече да открадне за по-малко време и как най-бързо да съсипем държавата и унищожим народа му! Макар че, еднокнижния от Банкя ще се скрие и избяга от дебат, би било интересно да се види и чуе, какви глупости и простотии биха били изречени.

22

Анонимен

преди 1 година

Покажете им послените 100 транзакции по банковите сметки да видим Урсула на кого по колко е кихнала. !

21

Анонимен

преди 1 година

Айде, ГЕРБ-ЛЕЛИ пак налазиха сайта. То никой друг не коментира ЗА Бойко и слага миниуси, освен лелите им.

20

Хахаха

преди 1 година

Мафиот срещу гений.

19

Ралица

преди 1 година

БОРИСОВ Е ЕДИНСТВЕН КОЙТО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА БЪЛГАРИЯ В ТОЗИ ТРУДЕН МОМЕНТ ДЪРЖАВНИК ПОЛИТИК ДЕМОКРАТ БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО НАЙ ВАЖНА Е БЪЛГАРИЯ КОМИСИОНЕРИТЕ В ЗАТВОРА САБОТИРАХА БЪЛГАРИЯ ПО ЦЯЛАТА СИСТЕМА БЕЗНАКАЗАНО ЛЪЖАТ ПЪЧАТ СЕ ПОЗОР

18

Алекс

преди 1 година

Тиквун говори само на селски вечеринки.Няма да излезе на дебат.

17

Пффф

преди 1 година

Този корумпиран крадец от Банкя с пълното чекмедже пачки и кюлчета, кой гласува за него. Крадец и лъжец.

16

Анонимен

преди 1 година

Нали ви видяхме двамата до къде ни докарахте . Същите , като него сте , че даже и по зле.