55

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на България са промитите мозъци и страхът да се отклониш от "правилния" според ЕС път. Проблемът са дезинформационните медии и корумпираните властимащи.

54

Анонимен

преди 1 година

Кире, да си жив и здрав че уреди да ни докарат втечнен газ с танкер-фантом.

53

Циркаджии

преди 1 година

"Новият морал" ще дебатира с мафията. Интересно....

52

Анонимен

преди 1 година

Никакви разговори с Киро просто и Кокорчо фалита. След репресиите срещу Борисов, с незаконния арест, когато Киро ментата е настоявал, освен с белезници, Борисов да бъде изведен с чувал върху главата, пред внуците му, сред разтършувания му дом?! Срам и позор, за ПорноПартията на похотливия лъжец КироАсен, срещу който се води разследване за присвояване на милиони комисионни, чрез близки до него офшорки, по линия на Харвард.

51

До ПроСото

преди 1 година

Цял живот няма да им стигне.

50

Анонимен

преди 1 година

МУСТАФА КАРАДАЙЪ В РОЛЯТА НА КРАЛЯ СЛЪНЦЕ,КОЙТО ЗАОБИКОЛЕН ОТ ЛУКСА НА ДРАПЕРИИ,ЗАВЕСИ,ТЕЖКИ ПОЛИЛЕИ,СТОЛОВЕ И МАСИ В СТИЛ КЪСЕН РОМСКИ МУТРОБАРОК РАЗПРАВЯ КАК АКО НЕ ВЗЕМАТ ВЛАСТТА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЩЕ ВИДЯТ 100 МЛРД. ЕВРО ДЕТО ЕВРОПА НИ Е ПРИГОТВИЛА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!!!ВЪОБЩЕ НА ТОЗИ НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ СЛОЖИ ЕДНА УСМИРИТЕЛНА РИЗА,ЧЕ ДА МИРЯСА!

49

Анонимен

преди 1 година

Хааах! Нали Петков бе категорично против, да разговаря с ГЕРБ и Борисов, който ту пенсионираше, ту изпращаше в затвора, ту арестува незаконно? Лузерите ПетковВасилев, които са един политически субект, тъй като поотделно са още по- некадърни, не знаят ли, че в любимите им САЩ, които ги инсталираха във властта, дебат се води между двама лидери, които не са с придружител...

48

Анонимен

преди 1 година

Това е несериозно. Дебат може да има когато Кики се извини за всички свои лъжи и инсинуации по адрес на Бойко Борисов. Като си посипе главата с пепел за клеветите и незаконния арест, може да се дебатира по същество. А дотогава Кирчо да стиска здраво парапета и да не се тика сред големите.

47

Анонимен

преди 1 година

И за двамата ще трябва преводач от Български.

46

Тодор

преди 1 година

*** народ ,слаба държава.Много лесно се хващате на въдицата на мафията.Плюете по хора ,които не познавате.Много жалко.

45

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКРЕЩЯ ЗА ВСИЧКИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ГЕРБ,КОИТО СЕ КРИЯТ В РАЗНИ ЧИТАЛИЩА В УГЪРЧИН,ПАВЛИКЕНИ И КОЙНАРЕ, А СЪЩО И РЕВАТ НА НЕДОСТРОЕНИТЕ МАГИСТРАЛИ...КЪДЕ Е ГЕРБ С ХОРАТА,КОИТО ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ?

44

Анонимен

преди 1 година

Петков ти утре Корнелия, щи каже пак да слезеш от стола или да направиш нещо, защото има червена линия. Борисов поне е мъж :))

43

Вижте какво

преди 1 година

става в Италия, какво каза Урсула вчера, че ще направи ако имало грешен избор днес - крайно време е България да мисли за Българите на първо място, това е истината

42

Анонимен

преди 1 година

ОТНОВО СЕ ФОКУСИРАМЕ В РОМСКИТЕ МАХАЛИ,ВОЙНАТА В УКРАЙНА,ПУТИН И НИКОЙ АМА АБСОЛЮТНО НИКОЙ КАНДИДАТ УПРАВНИК НЕ ПОЖЕЛА ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ НАРОДЪТ,КОЙТО ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ...САМО ДПС ДЕМОНСТРИРА ЕДНО ВИСОКОМЕРИЕ,ПОДИГРАВАЙКИ СЕ НА ОНИЯ НЕСРЕТНИЦИ ПО УЛИЦИТЕ ДЕТО РАЗДАВАТ БРОШУРИ НА ГЕРБ,БСП,ПП,ИТН,ДБ И ВЪЗРАЖДАНЕ,ПРАВЕЙКИ СВОИТЕ ПРОПОВЕДИ ЗА 100 ТЕ МЛРД. ЕВРО ДЕТО ЩЕ ПОТЕКАТ ОТ ЕВРОПА ЗАТЪНАЛИ В ЛУКСА НА ДРАПЕРИИТЕ,ЗАВЕСИТЕ,ТЕЖКИТЕ ПОЛИЛЕИ НА ЗАЛИ В 5 ЗВЕЗДНИТЕ ХОТЕЛИ...

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен -ЗАБЕЛЯЗАХМЕ,ЧЕ ВСИЧКИ КАНДИДАТ УПРАВНИЦИ БЯГАТ ОТ ПРЯК ДЕБАТ С НАРОДА... - ___ - За кого крещиш? ГЕРБ не правят така! През цялата кампания са на срещи хората! Не информират тАлавизиите, за да не се разплаче Кирето, който не спира да лъже за каражбите на ГЕРБ и Борисов, повтаряйки като латерна все едно и също!

40

Анонимен

преди 1 година

Че Делян Добрев ви покани на дебат още преди месец. Що не приехте? Или сега кат видяхте, че изоставате с 10% се сетихте

39

Тодор

преди 1 година

Доста хора са скептични за дебата ,но ще го гледат ако се състои.

38

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията в света ни става много сериозна. На този етап не ме интересува вече нищо свързано с вътрешната политика в държавата ни. Пука ми само да не бъдем въвлечени във война. Затова няма да гласувам за която и да е от американските партии в Бг, които имат за цел да ни въвлекат в конфликта Украйна - Русия.

37

Анонимен

преди 1 година

Ето я коалицията, ГРЪБ, ПП и некоя по-дребна партийка да минат 50%. Само не знам Нинова как ще ввлезе ама де да вииме.

36

Анонимен

преди 1 година

ПеПетата виждат, че им пада рейтингът и искат малко да си го повдигнат, но няма да стане. Айде, с Нинова и у лево.