75

Безпартиен

преди 1 година

Предлагам им на г-дата Петков и Василев, не само да поканят Борисов, но и да го напият. Тогава той ще им разкаже за миналото си на сикаджия и главен охранител на приятеля си от БКП Тодор Живков. Възможно е да им сподели и защо негово правителство емитира облигационен заем на българската държава за 16 милиарда евра.

74

Z

преди 1 година

Не симпатизирам нито на Лойко нито на Кирчо но държанието на Лоико е несериозно и не му прави чест. То каква ли чест може да има един евроатлантик.

73

Анонимен

преди 1 година

K.K - Кирчо и Кокорчо като видяха, че ГЕРБ се отлепя на 10% от ПП сега решиха на дебат.

72

Анонимен

преди 1 година

Селляните от ГЕРБ няма да искат.

71

Анонимен

преди 1 година

Детската градина на политиката!

70

ТИЯ НЕ СА ЛИДЕРИ..

преди 1 година

И АЗ НЕ ИСКАМ ДА МИ СЕ МОТКАТ В КРАКАТА...

69

Анонимен

преди 1 година

78 Бойка Джамаданова с 19-те имота ли, имаш предвид? Дето купонясва в имоти на МВР?

68

Анонимен

преди 1 година

79 Ха,ха, Борисов е всичко друго, но не и ***. Виж, ако имаш предвид друг Бойко/а ,онзи с 19-те апартамента и бани, дето обича купоните в държавни имоти, когото Киро просто и Кокорчо гласяха за шеф на КПКОМПИ, прав си.

67

Анонимен

преди 1 година

Някой е излъгал Щатите, че тезиидиоти са популярни у нас. Сега са особено популярни, след като извършиха поредица от гафове и провали, корупционни схеми, зад които надничат червените мутри на прехода, които само правителството на ГЕРБ се осмелил да арестува и обвини в престъпления.

66

Анонимен

преди 1 година

Махнете ги, че ме е срам да ги гледам тези двамата мошеници.

65

Анонимен

преди 1 година

Киро просто парапета и Кокорчо фалита....игнорирай! Да не пречим на свободния им пад към дъното. Парламентът вече ги смали с вот на доверие. Показа, че САЩ немогат да ни назначават правителство.

64

Анонимен

преди 1 година

Борисов небива да се среща и да дебатира с двамата лузери Киро просто и Кокорчо фалита, срещу които се води сериозно разследване, защото така ще ги легитимира и ще им качи от подащият им рейтинг. Ако има достойнство, ГЕРБ трябва да игнорира подобна безсрамна покана, след всичките нападки с "мафия", изчегъртване и незаконния арест на Борисов. Киро просто проявява върховна наглост и безсрамие.

63

Бг

преди 1 година

Кирчо и Кокорчи поканиха Бойка Джендърова Банкянска да чисти к-ен-е-фи-те в партия ПП. Ако приеме с такива силни кадри гласувам за ПП. а Бойка пак ще е в управлението-министър на чистотата и мръсотията

62

Анонимен

преди 1 година

И за какво да му предложат тенджери Цял дебат Разносна търговия Да идат у тях с рейса

61

Анонимен

преди 1 година

Когато *** и кокорчо станат лидери тогава може и да имат шанс за Лидерски дебат за сега може само да получат един среден пръст отзад друго не заслужават слугите на Ушатия и дс

60

Анонимен

преди 1 година

ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА МАНИПУЛИРАНИ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДЕ АКО ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ СПЕЧЕЛИ!

59

Довършител

преди 1 година

На 2-и октомври ще довършим тези долнопробни харвардски мошениеци ! Ето това ще е довършителната работа !

58

Анонимен

преди 1 година

Киро просто лъже без да му мине окото и е толкова безсрамен, че кани на дебат човек, когото праща в пенсия и в затвора, арестува незаконно и непрекъснато го нарича престъпник. Само че, тепърва ще има да отговаря след разследване на ЦРУ, ДАНС, за отклонени в близки до вего офшорки над 100 милиона, от парите на данъкоплатците, за излишни консултантски услуги. Защо големите медии мълчат?

57

От македония

преди 1 година

Обещавам да се върна за дебата с редовната самолетна линия от Скопие до София.

56

Мдаааа!

преди 1 година

Който е натикан в левия ъгъл вече не може да излезе от него ! Про100 Киро и Кокорчо влязоха в левия ъгъл ,заедно с конярката Нинова и там ще си останат докато не изчезнат ! Те никога не са имали политическо бъдеще !