95

Куку

преди 1 година

Като спечели изборите,Боце ще ви направи съпруги.Коки и Кики ще метете и готвите в Банкя!!!

94

Бг

преди 1 година

Който гласува за Геро и за Бойка-гласува за узаконяване на ***-д-ер-ас-тия+та в България,за ювеналната юст.-където ще се отнемат деца и ще ги дават на гей двойки в Европа, за мутрите, далаверите, кюлчетата и мафията. Никога повече содомска власт на герп в България.

93

Анонимен

преди 1 година

КОКОР- ЩЕ УВЕЛИЧИМ ЗАПЛАТИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ И ЩЕ ГИ НАПРАВИМ НАД 2000 ЛВ- УВЕЛИЧАВАТ ГИ С 5%

92

КОКОР

преди 1 година

ЩЕ УВЕЛИЧИМ ЗАПЛАТИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ СЪС 125% НАД СРЕДНАТА ЗАПЛАТА ...УВЕЛИЧАВАТ ГИ С 10%

91

СМЕХ...

преди 1 година

Тия от ПП , страдат от манията , че са НЕОТРАЗИМИ и НЕДОСТИЖИМИ....ха,ха,хаааа

90

Анонимен

преди 1 година

"Очакваме отговора Ви възможно най-скоро, за да направим необходимата организация"-Ти да видиш! Ще правят организация! Тези още ли си вярват,че са нещо? Вън,мошеници! Нито ББ,нито ние се нуждаем от вас! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ,ЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА? ББ да не е луд да се унижава с вас!

89

Анонимен

преди 1 година

"Нека поговорим как ще помогнем на хората да преминат по-леко през зимния сезон, как ще стимулираме икономическия растеж" КАКВА НАГЛОСТ!КИРО И АСЕН НИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ,СЕГА ПЪК ИСКАЛИ ДА НИ ПОМАГАТ! А,МОЛЯ,МОЛЯ-СТИГА ВЕЧЕ,ВИДЯХМЕ ВИ КАК ПОМАГАТЕ-САМО НА СВОИ ПРИЯТЕЛИ,ЛЮБОВНИЦИ,КУМОВЕ,"БИВШИ"КОЛЕГИ И ТО ЗА НАША СМЕТКА! ВЪН!!!!

88

Анонимен

преди 1 година

То па в изказа на Киро ни мисъл, ни смисъл може да се хване. До него Борисов е като академик.

87

Анонимен

преди 1 година

Борисов и дебат са две несъвместими неща. В какъв дебат ще участва Борисов, когато две смислени изречения не може да каже?!

86

Анонимен

преди 1 година

Бациньо, говори само пред Ива Николова и пред съпартииците. Лика прилика като Слави. Страхливи хорица, изживели своя пик по времето на прехода. Без образование, без морал, без етика. За толкова години държавата е на ниво бананова република и ние продължаваме да настояваме да ни управляват същите тия мутри и корумпирани некадърници. Няма как да правиш същото нещо и да очакваш различен резултат, Айнщайн го е казал. Но ние продължаваме да си искаме бащицата...

85

До 99

преди 1 година

То па Киро простото владее български. За управител на държава не е нужно да си умно красив и крадлив, а да си работлив. Може да го посрещнаха Кирчо по приказките и фалшивата диплома, но го изпратиха по несвършеното. Той отказва да го разбере. За това има и избори.

84

Мнение

преди 1 година

Борисов НЕ владее литературен български, как ще дебатира такъв. Той си знае слабостите и затова бяга от дебати и парламентарен контрол. Българино, до кога ще гласуваш за необразовани лъжци като Боко?

83

Мнение

преди 1 година

Борисов те владее литературен български, как ще дебатира такъв. Той си знае слабостите и затова бяга от дебати и парламентарен контрол. Българино, до кога ще гласуваш за необразовани лъжци като Боко?

82

Хахаха

преди 1 година

Боко е необразован страхливец, без нужните компетинции, езикова и политическа култура. Добре, че има съветници, иначе е гола вода

81

Борисов

преди 1 година

кои са тия василев и петков ?!

80

Анонимен

преди 1 година

Борисов е страхливец! Много силен само пред камерата на Севда и в джипката!

79

toti

преди 1 година

Оказа се че Борисов бил страхливец и ще не ще си намаля рейтинга ,колкото и да плаща на социолози...но нека да си го види след изборите,дано не съм прав...

78

Анонимен

преди 1 година

Само ГЕРБ, мошениците простото Киро и ококорената Асенка в затвора.

77

Анонимен

преди 1 година

От Герб от кое време ги канят на дебат, те отказват. Ако Борисов се пенсионирал, тогава ще говорят с друг от Герб, но не с него. Сега какво са решили, като видяха, че тълпите след тях изчезнаха, да играят ва-банк, пък каквото сабЛя покаже. Само че ББ доста време е в управлението и не ги виждам на дебат с него, ако изобщо се съгласи. Въпреки че не е лошо да им понатрие вирнатите носове.

76

Анонимен

преди 1 година

Тва ше е невиждан дебат и двамата не знаят български