377

Люк Скаймокър

преди 1 година

До Василев..... Това звездите ли ти го говорят?

376

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Анонимен-----в главата ти е пълна юфка

375

Анонимен

преди 1 година

Русия направи грешка, че изкра на плещите си ВСВ и даде около 27 милиона жертви да помага на Англия, Сащ, Китай и западна Европа през ВСВ и ги освободи, трябваше да ги остави сами да умират и се освобождават от нацистите и стоят по нациските концлагери, защото са неблагодарници! И няколко години след ВСВ, реанимираха нацистите, вместо да ги осъдят и отстранят от властта, в стар филм на ББС,дават факти и обяснения как италианските фашисти+нацистите са убили независимите политици в Европа след ВСВ

374

КаскетЯ

преди 1 година

Като го обесят на кулата на Кремля, вече ще е сигурен че е загубил войната!

373

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Професионалната армия на Русия я видяхме, сега да видим диванната армия. После ще дойде ред и на офисната.

372

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 406-------украйна свърши 100%

371

Анонимен

преди 1 година

До крумски: Защото пишеш пълни глупости "дрогарю" :)

370

Анонимен

преди 1 година

До Мен: Охо той и хитлер много референдуми направи и накрая едно нищо ... :) Ленд/Лийза започва от 1-ви октомври. Украйна ще има неограничен достъп до американско оръжие :) Вероятно и бойни дронове с тактическо ЯО :) СВО или войната за мен е обречена за руската страна. Колкото по рано има мир по малко жертви от двете страни. Мирът включва изтегляне до границите от 1991-ва ! Гарантирани и от русия през 1994-та !

369

Мужик

преди 1 година

Характерно за диктаторите е че така се пристрастяват към властта че не се усещат кога да се оттеглят. Единствен Фидел Кастро направи това с фитнес и без щети за народа.Руското жуже вече изпусна последния влак за светлата страна на историята, от тук нататък е пъкъла!

368

Мен

преди 1 година

А колко празна глава трябва да имаш да говориш за победа, докато противника организира референдуми във вече окупирани територии. Но не е учудващо също, на запад масово си мислят, че съединените емигрантски щати печелят войната във Виетнам, защото са гледали филма с Чък Норис

367

Jas

преди 1 година

Би било хубаво руския народ бай- после да се събуди и изрита, най-добре " през прозореца" *** и империалистите, които го натискат и искат връщането на славата (и сферата на влияние от времената на СССР откак алкохоликът Йелцин умря. Но това едва ли ще стане. На протестите в големите градове стана ясно, че пичти не протестират срещу войната, но само срещу мобилизацията. И само защото изведнъж се ги касае директно. Войната вече не е само в ТВ-то, войната вече е за всички руснаци лично...

366

крумски

преди 1 година

Абе защо ми делийтнаха коментара, който бе че американците искат да прибарат икономиката и фирмите от евро съузя за тяххната фалирала икономика ????

365

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Я виж ти, я виж ти. Пак спечелихме войната.

364

Анонимен

преди 1 година

Путин ще бъде погребан не като император, а като иdiот. Жалко за убитите, нищо не постигнаха освен, че затънаха в още мизерия.

363

Истината

преди 1 година

експерт Франц-Щефан Гади. Решението за частична мобилизация може да е знак, че Путин за пръв път осъзнава, че Русия може да загуби войната, предава "Дойче Веле"! ????--До сега тръбяхте че цялата руска армия била в Украйна в "пълномщабна война", пък сега за някаква частична мобилизация, от 1% от възможното, оревахте орталъка! Тоя процент не означава загуба на спец.опа, подготовка на района за след приключване присъединяването.

362

Анонимен

преди 1 година

"Дойче изпърделе" не е европейска медия, а е на ЦРУ, също и както доста организации и медии в Европа и България, също и както "Конрад Аденауер", с която фондация ББ и ЦЦ , се хвалеха и т.н., антиевропейски медии и организации, Редовно бълва лъжи и пропаганда тази медия!

361

Анонимен

преди 1 година

"Дойче изпърделе" не е европейска едия, на ЦРУ, също и като доста организации и медии в Европа и България, също и както "Конрад Аденауер", с която фондация ББ и ЦЦ , се хвалеха!

360

=

преди 1 година

Не разбрах кога песчето на песков ще отиде на фронта.Щото доколкото си спомням Василий Джугашвили, синът на Сталин се е сражавал на първа бойна линия като лейтенант командир на взвод.Бил ранен,пленен и убит от германците.Мислите ли че Сталин не е можел да го спаси?А путинските пл.ъхове пращат на фронта буряти и чукчи

359

До Грос майстор

преди 1 година

Русия контролира област на Украйна, където се произвежда почти целият БВП.. И тя не бърза.. На практика, Украйна е фалирала държава. Съвсем скоро и украинците ще го разберат. Говри пак какъв шахматист бил Путин, но през пролетта! :)

358

Анонимен

преди 1 година

Митовете и легендите за Русия и руската военна сила се сринаха само за седем,осем месеца.Истината се видя от целия свят.Е,все още си има хора като родните русофили който си вярват в тези митове.Но,това е един илюзорен свят за тях!