437

АноН

преди 1 година

Dnes.bg и т.н. спрете се с вашите Глупости!

436

АноН

преди 1 година

Само аз ли мога да отгатна. Какво евентуално ще се случи на 2 Октомври? Ха-Ха..

435

PG

преди 1 година

Така като ви четене глупостите излиза,че руснаците нямат армия,пишете само глупости,много сте зависими

434

Ъъъ...

преди 1 година

Толкова много глупости на едно място отдавна не бях чел . На това му се вика пропаганда.

433

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ИСТОРИИ СИ ДАВАМ СМЕТКА КОЙ ПЛАЩАШЕ И КОЙ ОРГАНИЗИРАШЕ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО, ТАМ НИКОЙ НИЩО ВЕЧЕ НЕ КАЗВА ПАРИ ПО ТАЯ ЛИНИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИ СЕ ИЗЧЕРПАХА РАША СЕГА ПЛАЩА ЗА ПРОПАГАНДА ЗА "СПРАВЕДЛИВАТА РАШКА ВОЙНА В УКРАЙНА"...А ИМАШЕ ЕДНИ НОРВЕЖЦИ КОИТО БЯХА В ПОЛУСТАРТ НА ГРАНИЦАТА ЗА ДА НИ ОТКРАДНАТ ДЕЦАТА...

432

Бългериъ фърст

преди 1 година

Тази година немецът няма нужда да ходи чак до Сталинград, за да мръзне и умира, както през 1942-а. Тази зима немецът може да умре от студ и в къщи. С любезното съдействие на баба Урсуля.

431

до 432

преди 1 година

До Не дали, а кога! Ти не си ли гледал 'враг пред портите' - нареждат в редичка 10 руснака, на първия дават афтомат, другите се крият зад него, като падне първият, вторият взима афтомата, като падне вторият - третият и т.н. Отпред стрелят немците а отзад политкомисарите с картечниците. Нищо не се е променило от средновековието досега за ***.

430

Анонимен

преди 1 година

До Купувайте рубли 442: И какво търгуват русия и Китай :) Хахахахахах. Я провери оборота на ЕС и на САЩ и на русия с Китай. Ела заповядай. Купи си рублаж после.

429

Анонимен

преди 1 година

От къде я взехте тази Новина? Може би от Дойче Лъже.

428

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Путин ще умре малко преди Коледа. Запомнете ми думите.

427

Смехурко

преди 1 година

Разглеждам устава на ООН, и чл. 23 - СССР е постоянен член на Съвета за Сигурност и без него не може да се реши нищо, защото дори решенията на международния съд се оспорват пред Съвета за Сугирност, а там СССР има право на вето. Интересно и е че след толкова години още не са сложили Русия вместо СССР, ама .... Имаме параграф 22. Реално за петте постоянни члена на Съвета за Сигурност не важат никакви закони....

426

Анонимен

преди 1 година

До Купувайте рубли. Купих си рубли за 20 лева, пробвах да ги дам на един таксиджия който също докато ме возеше ми обясняваше да купувам рубли. Налетя ми на бой като поисках да му платя в рубли.

425

333

преди 1 година

Тоя па се сети. Русия загуби войната още в средата на март.

424

Купувайте рубли

преди 1 година

До Анонимен 435: "Рублата не струва нищо"? Хайде де. Русия и Китай се договориха да търгуват в рубли и юани в съотношение 50/50. Сега ще напишвш ли, че и юанът не струва нищо? Светът не се състои от САЩ и сателитите им.

423

Пак псевдоексперт

преди 1 година

Г'лупости са това. Украинците не могат да спечелят война срещу Русия. По-добре да преговарят за мир. Колкото по-рано, толкова по-малко ще загуби Украйна.

422

Анонимен

преди 1 година

Няма мобилизация в просия , има специални военни повиквателни хахахаха

421

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

И още нещо във връзка с това, че Русия въобще няма да загуби, а ще излезе победител. Незабравяте, че ока Русия загуби, то и Беларус ще бъде разбита. Т.е. Лукашенко никога няма да позволи това да се случи защото ще бъде застрашено съществуването на самата Беларус или неговият живот (най-малко). А при най-малката възможност за здагуба на Русия или тя ще използва ядрено оръжие, или Беларус ще нахлуе от Север. Молете се да бъде второто в такава ситуация!

420

sss

преди 1 година

Така "губи", че анексира територия произвеждаща 80 % от БВП на Украйна... и запада вече се чуди откъде да вземе оръжие да праща

419

Големия памперс

преди 1 година

Дойче зеле и "анализаторите" му са сериозен источник на информация, особено ако са платени с хартийки на Шорош.

418

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До сега в Украйна се бият само доброволци иконтрактници които са извън обхвата на армейското командване. Но след референдумите, всяко нападение над тези територии ще означава директно обявяване на война. Което от своя страна позволява да се изпратят регулярни войски- Но не тези 300 к резервисти, а онези които пред седмица имаха учение заедно с Китай - натренирани, оборудвани и комплектовани + чеченци на корем + пълноценно използване на авиация и ракетни войски!