357

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах , кой нападна Русия че се наложи тази мобилизация? Операцията си върви по план каза Песков т.ч. нещо друго е станало явно.

356

Русия

преди 1 година

Off

355

Анонимен

преди 1 година

За един от мачовете м/у Григор и Надал, коментарът на Макенроу бе, че "двамата говорели на корта с тениса си". На полетата в Украйна, руснаци и американци говорят чрез военните си действия за техните намерения (традиционно, американците воюват чрез проксита). Опитайте се да разберете, че ако това беше "война", украинците (въпреки, че се оказаха по-въоръжени от Турция), щяха да капитулират за няколко дни.. Да, това е военна операция, но тя е нещо повече от война! Това е шахматна дъска!

354

За Родину

преди 1 година

но се изнасят на каваци нашите руснаци в посока съседни държави. Що тъй?

353

Do Sando

преди 1 година

Да, ама, не! Той вече загуби доста.

352

Сандо

преди 1 година

Путин е на път да спечели нови територии които са по-голями от цяла България ... а вие продължавайте да си пишете глупости

351

Гиб Мелсън

преди 1 година

Може да я загуби войната, но няма да я загуби. Още малко да минат референдумите и ще видите как куцо пиле отнася домат.

350

Катер

преди 1 година

на финландската брегова охрана е извадил от водата във финския залив 34 руснака...

349

Рекогносцировчик

преди 1 година

Ако Путин не правеше чрезвичайни референдуми щях да си мисля, че войната -- уупс, "специалната военна осирация -- върви по план. Е, ще пропуснем седемте по-бедни месеци, като "тактически ход".

348

Анонимен

преди 1 година

Не си реалист човече. А тая реч си я взел от нацистката пропаганда, когато се е обяснявало защо трябва да бъдат въдворени евреите в лагери. Абе спрете да четете нацистка литература и да я повтаряте дословно бе! Поне имайте срам и не ни цитирайте лозунгите на ония откачалки!

347

Анонимен

преди 1 година

Напротив. Путин осъзна, че вие изобщо не осъзнавате че ви беше даден златен шанс да избегнете войната. Осъзна, че си има работа с тотални лъжци, които не могат да мислят и просто изпълняват заповеди. За това взима решения с които ще си гарантира, че този път ще го разберете наистина. А ако не. Е, пак ще бъде разбран, по един или по друг начин. Това е Русия. Не го забравяйте. Не е нито Сърбия, нито Ирак или Сирия. Ще имате сериозни проблеми с руснаците ако продължавате да се правите на неразбрал

346

Реалист

преди 1 година

1.войната ще продължи 10 г. 2. Влиянието на русия и путин в светът з белижимо ще спадне, за икономика и инвестици русия ще забрави в близките 30 г. 3. Дълго време руснак ще бъде обидна дума. 4. Руснаците никога няча да се променят,доката не изтърпят процес на деимпериализация. 5. Много е тъжно,за всички тази война,но специално за България има и нещо положително....разкриха се руските агенти и идва процес на отразяване и прочистване от руска агентура.

345

До Абе

преди 1 година

А кога ЩЕ тръгне?

344

До абе

преди 1 година

Не разбра ли, че вече няма редовна армия?

343

Германка

преди 1 година

Щолц забрави, че Германия иска да изолира Арабите запади убийството на Кашоги и ги нарече парая! Сега изведнъж иска да са приятелчета и да си купува демократичен нефт! Арабите учтиво му показаха вратата! Унижение!

342

Щолц

преди 1 година

Ще станем зависими от Саудитска Арабия!Те са по голяма демокрация от Русия! Моря дайте газ и нефт!

341

Анонимен

преди 1 година

Мобилизацията няма да успее, защото руснаците масово не се подчиняват или бягат и са деморализирани за военни действия! Освен това, не количеството мобилизирани, а тяхното КАЧЕСТВО ще предопредели победителя. В случая,,армията на Путин е на изключително ниско ниво като въоръжение и тактика, без никаква ефективност.

340

До Споко

преди 1 година

Да не би да пишеш от Кавказката Ривиера, че си толкова ентусиазиран?

339

Лизи Тръс

преди 1 година

Незнам къде е Украйна, но Украйна ще спечели! Защото Байдън каза така!

338

Байдън

преди 1 година

Украйна ще спечели, защото аз казах така!