397

Jj

преди 1 година

Украинците стигнаха ли до Москва? Напоследък не чувам за победите им. Нито на руснаците впрочем. Но чувам как ми олеква портмонето всеки път като отида в магазина все повече и повече. Идват избори. Умната другари господа! Че русата ни пръска вече 30 години.

396

toti

преди 1 година

Русия ще насели с поне над половин милион Руски запасни /да са жив щит /на Новите републики след референдума!!Ако почне Украйна да воюва с тях ще стане нещо насилствено и в нарушаване граждански права на ,,демократите''от Украйна??

395

Анонимен

преди 1 година

Осъзнава, значи помъдрял!

394

Анонимен

преди 1 година

Да анализираш политиката на ЕС е като да си пуснеш в събота вечер шоуто на Рачков-простотии до шия с известни личности.Самият Рачков си го рекламира с това,че ще ПЪЛНО с простотии.Не ви ли омръзнаха простотиите????

393

Антикомундяк

преди 1 година

Видим е, защото е изкормен и напълнен с талаш и дървени стърготини. Няма как да е невидим.

392

Москвичанин

преди 1 година

Да, но Бог Ленин е видим, за разлика от другите невидими богове.

391

До 406

преди 1 година

Ленин е богът на комундялниците. Имат негови икони по домовете си и дават мило и драго да го видят в оригинал зад "стената на плача", находяща се на "Красний плашчад". Комунизмът е най-отчаяната религия, която не търпи другите такива, въпреки че бая *** се изпраскаха ристиени след аборта на СеСеСеРетата.

390

Анонимен

преди 1 година

Край на "диктатурата на пролетарията", която се превърна в диктатура на ФСБ (разбирай КГБ) с Путин!!!

389

Бункерен плъх

преди 1 година

Голям зор имат рашистанските джуджаци. Гори им под карачките. Сакат да палят голема война...за сбогом.

388

Анонимен

преди 1 година

Време е мавзолея на Ленин да бъде гръмнат като мавзолея на Георги Димитров.

387

Анонимен

преди 1 година

Свобода от тъпия проект на Ленин през 1917.

386

Анонимен

преди 1 година

В Дагестан са блокирали магистралата, за да не може да минават автобусите с наборници и има големи протести. Милиционерите ядат бой. Викат "мъжете трябва да се бият за русия", а жените им отговарят "каква русия, тук е Дагестан". Джуджето загуби контрола вече. Оттук нататък - разпад и погром за "великата" федерация. Свобода на всички държави и народи, поробени от рашистан!

385

Ню Йорк Таймс

преди 1 година

Германия не иска да изпраща танкове в Украйна, защото това може да стане опасен етап в развитието на конфликта, заяви канцлерът на Германия Олаф Шолц в интервю за вестник "Ню Йорк таймс"."Това е много опасна война", - каза той, отговаряйки на въпроса, защо Германия не изпрати танкове в Украйна в началото. "Ние поддържаме Украйна. Ние правим това по такъв начин, който не води до ескалация, към войната между НАТО и Русия, защото това ще бъде катастрофа!"- обясни Олаф Шолц

384

Зозо

преди 1 година

До 5та статия..........Когато за 3 минути британските острови и Германия се превърнат в марсианска пустиня............... Мдаа, а от Мордор какво ще остане, а? За британския флот чувал ли си другарю? Клоун.

383

Анонимен

преди 1 година

Крим е бил турски столетия и окупиран от Екатерина велика.Ердоган е потомък на турски татари от Крим.Имайки предвид слабото представяне на руската армия и непрекъснатото тръбене че след войната с Украйна Русия е грози разпад.Да очакваме ли че Турската армия има планове да превземе Крим който не е украински а турски.

382

петя,петя,петя

преди 1 година

Точно тези световноизвестни лъжци от дойче веле ли намери да ми цитираш!!?Излагаш се

381

5та статия

преди 1 година

Ще задейства ли? Когато за 3 минути британските острови и Германия се превърнат в марсианска пустиня? Разбира се, че може да се задейства, но за какво - за някаква марсианска пустиня, където вече не съществуват никакви държави? Ще ескалират ли САЩ, заради някаква пустиня от разтопен бетон, да се превърнат и те в разтопен бетон, или?

380

До 413

преди 1 година

С какви изчисления, направи тези изводи? Те, Путин и Байдън не знаят, какво, къде може да стане....

379

Анонимен

преди 1 година

И ей така случайно както Русия губи войната щаба на оперативно командване Юг в Одеса престана да съществува.

378

Анонимен

преди 1 година

Русия загубила войната , по голям виж няма от това. До края на седмицата 20% от Украйна ще е част от Русия. Осъзнайте се какви ги брещолевите че сте смешни вече. Хората трева НЕ ПАСАТ !