29

пенсионерите

преди 1 година

забогатели? тва някаква безвкусна шега трябва да е

28

Анонимен до 10

преди 1 година

Колега не всеки може да е финансов измамник, ***, крадец на коли, нарко дилър, депутат, и сводник. Законно забогателите в България може би са 2% не е мързел а неработеща държава.

27

Христо Христов

преди 1 година

До българин/25"това време аз, работещ, се чудя как да си платя тока и телевизията, щото не си получаваме заплатите навреме!" - ако гласуваш за ЕС -= сам си си виновен. Мога да те посъветвам за терминално решение на проблемите ти - да не се мъчиш от про'с'тотията си.

26

Анонимен

преди 1 година

До Ралица, благодаря! Успех и на теб! Важно е да знаем, че има и хора, които могат да се радват на успехите на другите! Вдъхвате ми надежда!

25

дедо ташунко

преди 1 година

До: 24 Не, не разбрахме!!!ЗАЩО???

24

до 13

преди 1 година

Точно небогаташките синове и дъщери успяваме, защото се научаваме на борбеност. Като малък родителите ми нямаха пари да ми купят костюм за бала. Докато съучениците ми от английската мятаха пачки с хиледарки по заведенията, аз отидох с 30лв. и се върнах пеша, защото нямах пари за такси. Живеели сме скромно. Точно затова успях- 2 вили до София, 2 прекрасни апартамента, 2 чисто нови коли. Всичкото плод на много труд в университета и в кариерата.

23

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/12"Пиндостанците напечатаха милиарди необезпечени доларохартийки..." - не е ли по-важно колко напечатаха в Брюксел? Или и ти си от неграмотните европеидни про'стаци дет все другите са им виновни? ПП. В Брюксел/Франкфурт печатат от 20 до 30 милиарда евро месечно от 2015 година нон стоп, които раздават на некадърни про'с'таци като теб. Така че не реви срещу инфлацията.

22

българин

преди 1 година

"Ако тази статия я чете някой незапознат с българската действителност и не знаещ, че пенсиите са от порядъка на 400 лв. може верно да повярва на това което пише..." Пич, аз не вярвам. Аз ЗНАМ че е така! За сравнение - моя бивша колежка, пенсионерка, се готви да ходи на екскурзия до Испания. Не разбрах дали вече е ходила, но разбрах от други колежки че планира.В това време аз, работещ, се чудя как да си платя тока и телевизията, щото не си получаваме заплатите навреме!

21

Неразбрал

преди 1 година

Та кой пенсионер викате е "забогатял"? Като срещна такъв ще започна да вярвам на родните медии.

20

баба мара

преди 1 година

сега разбрахте ли защо трябваше да има референдум за нато и ес хем давамевноски които се увеличават като 2.5 процента за нато хем могат да ни отрежатот евротраншовете заради тяхна си измишлъоти-на виж унгария така че всичкокоето ни се случва е поради това че сме *** прости необразовани затоваизбори 2023 г

19

възмутена

преди 1 година

Абе, л/а/й/н/о, забогатяха тези пенсионери, които взимат високи пенсии. Защото уивеличението се хвана за тях. Едно е да увеличиш мойте 400лв. с 20лв. а друго е, на хиляда лева да дадеш 200лв отгоре. Откъде ги намирате такива икономисти? На теория е едно, а на практика съвсем друго. Да го оставим това *** да живее с 420лв. пенсия, след като е работил 35 години, част от които в металургията!

18

Анонимен

преди 1 година

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

17

Анонимен

преди 1 година

ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗАБОГАТЕЛИ- ТИЯ ДА СИ СКЪСАТ ДИПЛОМИТЕ- И САМО ДА ПИТАМ И ТЕ ЛИ СА ЗАВЪРШИЛИ ХАРВАРД? ПЕНСИОНЕР С МИН ПЕНСИЯ ОТ 467ЛВ ХАРЧИ ПАРИ ЗА ХРАНА И СМЕТКИ, ТОЙ ЗАДЕЛЯ 300 ЛВ ЗА ХРАНА СЛЕД КАСАТА ОТ МАГАЗИНИТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ СА ГО "ОКРАЛИ" С 90/120ЛВ И ТОЙ Е ЗАБОГАТЯЛ КАЗВАТ ЕКСПЕРТИТЕ- АЗ СЕ СРАМУВАМ.

16

българин

преди 1 година

Благодарение на Кирил Петков сега пенсионерите са по-добре за разлика от работещите! Вече си мечтая да съм пенсионер!

15

Ралица

преди 1 година

17 ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТВОИТЕ УСПЕХИ ТАКА ЧОВЕК СЕ РАЗВИВА МИСЪЛ ОБРАЗОВАНИЕ ДЕЙСТВИЕ ЗНАЧИ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ МНОГО ЗДРАВОМИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ 17

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13, да ти кажа... нямам наследствени имоти или родители, които да са ми дали нещо! Всичко, което си постигнах като стил на живот и имане е с моите усилия и много учене. Никой не ми е дал и 100 лв. без да са заслужение с труд и да са платени данъци за тях! НИКОЙ! По-долу ти го кажаза: труд, учене и развитие! Ако не ти се получава проблемът е в теб!

13

Анонимен

преди 1 година

Ако тази статия я чете някой незапознат с българската действителност и не знаещ, че пенсиите са от порядъка на 400 лв. може верно да повярва на това което пише...

12

Анонимен

преди 1 година

Максимален осигурителен доход 3400 лева,максимална пенсия 3400 лева,пълна идиотия с която уредихме *** и крадците от"прехода"с достойни старини!

11

Анонимен

преди 1 година

Абе "най-обичам" богаташи синове на разни родители дето разправят как "сами" са успели. То едно е да имаш някаква база за начало и друго е да нямаш нищо. Ако имаш къде да живееш, някой да ти купи кола, да те изучи, да ти дава постоянно пари, да те дундурка... И после "Сам успях"...

10

Анонимен

преди 1 година

Имало леко "забогатяване" на пенсионерите, отчитайки много ниската база при тях. Добре, че "забогатяване" на пенсионерите е в кавички, че на тази ниската база да се говори за реален ръст на доходите е смешно. Пиндостанците напечатаха милиарди необезпечени доларохартийки и ги натресоха по целия свят ние да им сърбаме попарата, а сега разни експерди обясняват инфлацията със "забогатяване" на пенсионерите.