49

Albi

преди 1 година

41 някакво клише е това. Който си скъсал *** от учвне успява, който бил по кафета пропада. А аз точно обратното виждам. Който зубреше сега в на някаква смешна работа, а който не излизаше от заведения и дискотеки преуспя. За жени става въпрос. Има разлика. За жената е безмислено да си пропилява младостта забита в учебници. По-добре да се пласира докато още става.

48

Тук някакъв ИТ трол

преди 1 година

Глупакоо вземи да си замълчиш и затвориш сам в лудницата с твоите комплекси и проблеми. Има толкова МНОГО по-важни и смислени професии и работа от това на ИТ набедени спецове. Сигурно като закъсаш със здравето и си за спешна хирургическа операция на ИТ програмист ли ще разчиташ да ти спаси живота? Ами при пожар? Кой ще те нахрани ако няма хора които да произвеждат и доставят храна??? Като ИТ спец сигурно ще си навреш отзаде USB-то и ще се храниш с ток?

47

Анонимен

преди 1 година

И да работиш, и да учиш, накрая ще взимаш колкото този, който не е учил и не работи.. Така е в България и на Балканите, ежедневието го доказва, пък вие си живейте във виртуални фантазии.

46

най-манипулативните

преди 1 година

медии са българските. Целта да се оскотява народа, да се разделя, за да може разни мазни ту лупи да го крадът лесно и така върви откак ни отърваха от българската интелигенция, българската гордост и достойнство "освободите;лите" от Кремъл 44та година. Факт

45

До: 46

преди 1 година

"Има още няколко условия, освен да ти се занимава. Интелект над средния, математически заложби, логика, английски език на добро ниво." You say your English is above the average level, eh?How high above?

44

Капиталист бизнесмен

преди 1 година

Изберете отново комуноидно-левите умопобъркани леберал-комунисти тип гьотверен Василев,Киро простуоту оная проста лелка Корнела или кв. Максуда-Възраждащият се кафев циг...нин!Точно още една година ви давам на всички кполуживи омуноживотни След това турбоинфлацията ще ви направи пенсиите да си ги лепите за тапети и 6000лв хляб ще ядетве пясък и камъни ще се къпете на реката,.Нас тъмно ще стоите на свещ ако и пари за олио имате вие болна комуно либерална сло-во4ь от бедни и жалки паляци гласуващи за комунисти!

43

Анонимен

преди 1 година

Ако бизнесмен прочете за централизирано планиране на производството на стоки, какво ще си помисли? Ако е над 50-те, ще може да мисли. Ако е по-млад, вероятно си мисли за централизирани еврофондове, и си казва "и за мен ще има". Статийката е "въдичка" за коментиращи.

42

до 45

преди 1 година

Айде стига с тия полета вече, че е смешно... Зърнените производители са доста по-богати от ИТ-тата, например. А всеки ИТ спец средно взима по минимум 3 средни заплати за страната си по цял свят. Просто това е високоплатено. Иначе с какво ли не друго не може да се занимава човек, ама у нас 80% са функционално неграмотни. Какво означава това? Че са неадаптивни към пазара на труда. Изучил се там в ТУ 80та и си пее едно и също цял живот. Никаква адаптивност. Научил се на 1 струг и айде...

41

Albi

преди 1 година

До 25. Още много ще се учудваш. Така е като работиш. Малко кредити си вземал, затова. Аз лично със западна заплата трудно да си позволя ***. Явно тук хората богатеят и от някъде вадят пари,от кредити, кредити, измами, схеми знам ли.

40

Само питам

преди 1 година

Защо нямя таван на пенсиите за президенти,вице,министър председатели,председатели на НС и конституционни съдии?!!!Правилата да важат за всички!

39

българин

преди 1 година

До: номер 31 Да, за ЕС ще гласувам!!! Какъв ти е проблемът??? Защото именно това 12 годишно антиевропейско управление на мафията ГЕРБ ни докара дотам, че да се чудим как да свържем двата края - ти какво предлагаш, да искаме пари назаем от мафията ли???Ами не!!!Гласувам твърдо за ПП и ДБ!!! До откат!!! Докато не влезе в затвора последния останал на свобода мафиот!!!Мафиотите на Борисов ми окрадоха изработените пари!!!

38

Митове и легенди

преди 1 година

Само с ИТ и програмиране НЕ СЕ произвеждат хляб и храна и не се обработват сами полетата и не работят сами магазините и доставките на стоки само с ИТ спецове --- и още много неща които не ИТ Освен това ИТ спецове останали в България са най-обикновени мизерниции.

37

Анонимен

преди 1 година

Наратива се смени от Ковид - Война - сега Инфлация и тежка зима, нож с две остриета, събуждате повече хора че всичко е отдавна планирано

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 __О, ТЪМНИ БАЛКАНСКИ ПРОС-ТА-КО !!!

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19, абсолютно си прав! Говоря свободно 4 западни езика и за да ги науча си скъсвах четирибуквието от учене, докато другите бяха по кафенета и купони! Завърших информатика и сега реколтата е обилна. Вярвам в ученето и развитието безусловно! Възвръща се със сигурност! Успех и на теб!

34

Анонимен

преди 1 година

Забогателите пенсионери от Варна ще се вмиришат- кубик вода е вече 4.54лв....

33

КАКВА МЕРЗОСТ

преди 1 година

Пенсионери на 200 или 300 лева месечна пенсия невероятно богатеят и стават по-млади и здрави - ГАВРААААА с хората

32

българин

преди 1 година

До: номер 27 "Точно небогаташките синове и дъщери успяваме, защото се научаваме на борбеност." Сега очаквам да кажеш, че и твоя дядо е бил убит от комунистите, като Бойко Борисов?

31

Капиталист бизнесмен

преди 1 година

Избирайте пак комуноидно леви умопобъркани леберал комунисти като гьотверена Василев Киро простууту или Максуда Възраждащият се циг...нин! Още една година ви давам на всички комуноживотни след това ще ядетве пясък и ще се къпете на реката болна комуно лиерална сло-во4ь

30

Анонимен

преди 1 година

абе ко стана с ковида ще има ли нова пандемия ?