114

Укрокайма

преди 1 година

Укропитеците държат рекорда по мрене. За 3 дена 5000 на гюбре и 8000 осакатени в болниците.

113

Анонимен

преди 1 година

Пишман експерти ни доведоха до тук случи се точно това което аз прогнозирах газта е толкова скъпа че и от марс да я докарат с американски кораби не е изгодна в сравнение с другите горива сега си чоплат носовете и се чудят марсиянската газ какво да я правят

112

Бай Дрън

преди 1 година

Аз разбирам поне да имахме сметка да скъсаме с Русия, като например да ни дадат безплатно стотина F35, но те даже се скъпят и за чертежите, та наново трябваше да одобряваме новите чертежи за Ф16. Така не става.Няма реципрочност.

111

Кекъл

преди 1 година

Великата сила Русия изостави окончателно Армения. Днес Армения са с Американски знамена навсякъде и явно ще търсят помощ от НАТО. Каква "изненада".

110

Бай Дрън

преди 1 година

Отново смях :) Сами направиха белята, сега се тупат по гърдите, че са я направили.

109

Анонимен

преди 1 година

Тази енергийна паника се нагнетява само в България. Наскоро се върнах от Холандия и Белгия. Там нито цените на стоки и услуги са мръднали от 2 години нито се притесняват че ще седят на студено. Хората си гледат живота и изобщо не им дреме за Руския газ. Да бензина се е дигнал, ама там 70% са на електрички.

108

Анонимен

преди 1 година

Солидарен с Украйна без руска газ

107

Анонимен

преди 1 година

До 123 това се отнася за всички западнопоклонници. Няколко човека си пишат и си харесват коментарите. Смeшнuци

106

Талигар

преди 1 година

Ей русофобчета, купихте ли си талиги да се возите? Че зимата идва

105

Анонимен

преди 1 година

До 120 изхвърли климатика и бойлера и ходи пеш. Използват ток от АЕЦ Козлодуй. Руско ядрено гориво и съветски реактори. Ей глyпaв тролер.

104

Анонимен

преди 1 година

Аз съм солидарна с Украйна ще понеса една трудна зима и ще се лиша от каквото трябва и няма да се оплаквам това е кауза за свобода и човешки живот ако на мен ми е студено и това ще спаси живот си струва

103

Анонимен

преди 1 година

Брей, колко naguzeni русоробчета пишат тук! Ама дали не е едничко, лакомо за повече копейки, та пише с различни никчета, но еднакво неграмотно?

102

Анонимен

преди 1 година

До 117 щото няма затова са навлезли в арменска територия оня ден. И азерите имат 77 убити а арменците над 100. Това не е агресия те просто си играят. А ЕС са лицемери.а за това че президентът на Азербайджан има връзки с мафията е факт. Нещо като наш Боко

101

Солидарният

преди 1 година

Нека бъдем соледарни с Украйна. Аз съм на минимална заплата, но съм готов да заделям и давам безвъзмезно на нашите славянски приятели. Мисля, че 40 лева на ден на човек са им малко и трябва да им дават по 100 лева на ден. Готов съм да си освободя къщата и да приютя украинци. Аз ще спя в гаража. Сметките аз ще ги плащам.

100

Анонимен

преди 1 година

Няма да си цапам ръцете с кървавата руска газ Сложих си климатици бойлер и няма да ползвам тец ще се возя в метрото и няма да купувам нищо руско

99

Анонимен

преди 1 година

Ти пък стой ако щеш и цял живот глам не една зима явно со адски ***

98

Анонимен

преди 1 година

До 107 по твоята логика е ясно ,че големите компании да не използват западни банки,защото може да им се блокират сметките. Западняците използват банките като оръжие

97

До Анонимен 106

преди 1 година

Агресия на азерите спрямо Армения няма...........Нагорни Карабах е международно призната територия на азерите...........но там етническите арменци са около 80 % , казусът е много сложен!!Нещо като Сърбия и Косово............албанците превзеха Косово с висока раждаемост!!!И Косово беше област на Сърбия,докато Западът не го призна за държава...........но Сърбия, Русия и Китай (и други държави)не признават Косово за държава!!

96

Анонимен

преди 1 година

Азърбайджан е независима държава с много природни ресурси. Столицата и е Баку. Бил съм там много пъти. Имат нефт и газ и затова бензина там струва 70 ст за литър.

95

Анонимен

преди 1 година

България дава над 2 милиарда за газ на русия. Печелим от летен туризъм 6 милиарда.... нямаме никаква сметка да ползваме газ. Имаме ядрена централа ползвайте си тока. Аз газ вече неползвам от Март месец. Бутилките ги махнах.