134

Анонимен

преди 1 година

До 146 Ти или си лъжец, или си тотално некомпетентен. Цената по която плащахме руския газ НЕ беше фиксирана, а беше борсовата цена с 30% отстъпка. По независещи от нас причини борсовата сена се повиши спрямо 2020. Така че и цената за нас се повишава ПО ДОГОВОРА независимо в каква валута плащаме.

133

Питонеца

преди 1 година

До Укрокайма АХАХАХА 5 000 вика, преди месеци бяха по 2 000 мъртви украински войници на ден. За 6 месеца това знаеш ли колко прави, можеш ли да смяташ или да ползваш калкулатор? Ходи да ми чистиш кенеффа ***!

132

Наблюдател

преди 1 година

Бита и опозорена Русия безпомощно съска,че Европа ше замръзне.Това й остана.

131

Анонимен

преди 1 година

Протестите в Прага, Париж и Виена са на нео-нацистки политически организации. Прочетете кои са Триколора в Чехия и кои са Феърденкен в Австрия. Всички нео-нацисти са на хранилка при Путин за дестабилизация на Европа.

130

Анонимен

преди 1 година

Руската Федерация се състои от 22 автомомни републики. Ако Путин загуби войната срещу Украйна има голяма вероятност Федерацията да се разпадне. Някои от републиките са присъединени/анексирани след война с Русия. Като Дагестан, Ингушетия, Северна Осетия, Чечня, Крим. Други републики са недоволни, че ресурсите от техните територи облагодетелстват Москва, а местните хора живеят в пълна мизерия. Пример са Коми и Якутия.

129

г

преди 1 година

До Възраждане / Тоз пък, той самият Копейкин не е такъв русофил какъвто се представя, просто е наблегнал на сигурния дебиллен вот от обществото.

128

Чудеса

преди 1 година

Гладни руски койоти вият зловещо,че Европа ще замръзне.

127

Анонимен

преди 1 година

Откъде накъде България ще спасява Сърбия от режим на тока? Путин да си ги спасява. В България цената на тока е изключително висока, а ние да изнасяме за Сърбия. Откъде накъде? Няма да се учудя, ако се окаже, че изнасяме за тях евтин ток от АЕЦ Козлодуй, а тук плащаме скъп.

126

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ ЗНАЯТ,ЧЕ ЕВРОПА БЕЗ РУСКИ ГАЗ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА ! АМА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ БЕЗ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ ЕДВА ЛИ !

125

Анонимен

преди 1 година

Ако просто бяхме плащали в рубли без да мрънкаме, газта щеше да е на цената от 2020. Мрънкайте колкото искате, но това е факт. Са търсете руски газ пак от другаде.

124

Българин

преди 1 година

Руските фашисти вън от ЕС и НАТО !

123

Bond

преди 1 година

Шopocоидните газови "екперти" са превзели всички телевизии и радиа. А всъщност са експерти по грантоядство. Мисирките, като тия в днесбг, им дават допълнитлна трибуна срещу някоя друга стотинка. Жалка работа!

122

Анонимен

преди 1 година

Преди Кирчо да продаде националния ни интерес си идваше и евтин, и навреме.

121

Анонимен

преди 1 година

Тия 9% ги продават 30 ако не и 100 пъти по-скъпо от преди кой квото ще да ме уверява тая криза ни я набута евроджендерастите

120

Възраждане

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!!

119

Американофил

преди 1 година

До С Русия в сърцето // С Русия в дупетто. Толкова ли е вкусен тоя руски шнур? А, робче?

118

АнДжи

преди 1 година

ЗА газа не знам, досега не ни го бяха спирали, ние не си платихме, ама най-скъпите самолети са Ф 16 и никога няма да ги видим...

117

Вземат ли

преди 1 година

да ме уверяват в нещо, става точно обратното! А,да, и за да сме солидарни с няма да казвам с кой, ще ни дръпнат и на нас шЛтера, само глейте кво шЪ стаа

116

Американ

преди 1 година

Харвардчворите - барабар с олигархията - оакаха системата с газа и сега газпромът им крив, а ние си знаеме на кривата подводница водораслите и пречат..

115

С Русия в сърцето

преди 1 година

Без Русия не само ние, а и цяла Европа сме загубени!! Студ, мрак, глсд и болести очакват цяла Европа заради егото на шепа бюрократи в Брюксел!! Обикновените хора в Европа подкрепят и обичат Русия. Затова са и многохилядните протести и бунтове в Прага, Париж и Виена