154

До Православие

преди 1 година

Гробищата също така гледат винаги на изток. Факт!

153

До 185

преди 1 година

Къде е далаверата , няма 30% наценка, няма комисионна?

152

Православие

преди 1 година

Всички православни храмове са разположени с лице на изток и гръб на запад!! И това е традиция от 2000 години!! Сами си правете извода защо е така!!

151

До 178

преди 1 година

България два пъти е плащала и два пъти са върнати парите, поради трансфер в неработеща банкова сметка, не знам кой те е излъгал че България си е платила успешно на Газпром. Иначе си прав, както борчетата изземваха апартаменти навремето от хора чрез частни изпълнители, така и ние можем да използваме войната да прецакаме Газпром.

150

Сатаната 666

преди 1 година

До Православие -- Стига си се напъвал, че ще се наакаш

149

Православие

преди 1 година

Изтока е изгрева и новия ден! Запда е залеза и мрака!! ФАКТ!

148

Парите Мунчо (178)

преди 1 година

Докато не се получат от продавача - стока не се изпраща... Айде оди си купи каквото и да било преди транзакцията да ти е осъществена....Разбрираш ли тАпо ???

147

Православие

преди 1 година

САЩ и Запада са светоното Зло!! На запад живее сатаната!! Русия и Китай са доброто. От изток изгрява слънцето, което дарява живот и умира на запад погълнато от мрак и студ!!

146

Анонимен

преди 1 година

ЕС вече не може да се нарече демокрация.

145

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 176...какъв договор има...да се плаща в евро и долари.Такъв наистина има..Не става изведнъж едностранно да промениш договора...никъде не става така..и на Арбитража ще се докаже..За следващият може да има промени,но..докато не изтече старият,трябва да се доставя газ по старите правила...

144

Анонимен

преди 1 година

Режи пъпната връв...един път завинаги...Същото е банка да не ти даде заем...Ще умреш ли...,не...ще потърсиш от другаде...все по някакъв начин ще се оправиш...Май...им на руснаците,...да си го дишат...

143

Анонимен

преди 1 година

Най-скъпият газ е този, който не пристига, а "Газпром" ни предлага такъв ------ Газпром не прелага никаъв газ. Те ясно и просто казаха - има договор, ако плащете ще доставяме... Като не щете да плащате - газ нема.

142

Анонимен

преди 1 година

регулираният пазар за битово потребление -------- Аааааааааааааа не социализъм не щеме... Нал тъй десни психясали либерасти.... хахаххахахахахах

141

Анонимен

преди 1 година

Не в Русия няма никакви ресурси. Има в Руската Федерация, а това са областите и републики присъединени насила и ръководени от Москва. Колко нефт и газ има в Московска област?? А в Санк Петербург ( Ленин град) там хората живят като европейци. Но ресурсите идват от Сибир, Якутия,Коми.. където хората живеят в пълна бедност

140

Анонимен

преди 1 година

Експерта дето сте го намерили, говори едни неща които от 35 години се говорят от подобен вди "ЕКСПЕРТИ"... Ся да не се задълбочаваме над платените балбукания на вашия набеден експерт... Той единствееното което искаше да каже е че ще плащтате други цени ... Експерто само че не каза нищо относно ЕС субсидиите... Германия се оттече, нема пари от "Локомотива на Европа"... А вие какви че ги ручате ??? САЩ пари нема да ви даат.

139

Анонимен

преди 1 година

ЕС няма ли да забрани вноса на азерски газ след нападението срещу Армения, или то таковата, ами то не може, защото ала-бала, дрън та пляс?

138

Хихи

преди 1 година

До хаха ... А ти какво искаш да правят арменците? Турция и Азербайджан ги превъзхождат отвсякъде военно и ги разгромяват, Русия не помага. Нормално е да се обърнат към САЩ, Пелоси отиде по тяхна покана. А ние трябва да си направим още една АЕЦ и окончателно да спираме с каквато и да е газ. Само вреда от нея.

137

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Руската Федерация се състои от 82 области. 22 са със статут на автономни републики. Много от тях са много недоволни, че всичко отива за Москва, а те живеят като в 19 век. Сега още повече се засили недоволството, след като видяха как Москва може да изнудва Европа и света с ресурсите добивани на тяхна територия. Бил съм и в Алтай и Удмурия където са най-големите находища на газ и нефт.

136

Ми ся?

преди 1 година

Зимата идва.Замръзналата руска армия няма да може да бяга!

135

хаха

преди 1 година

Пелоси е в Ереван, осъди действията на Азербейджан. И какво следва, спираме лошата азерска газ. То същото нали, Русия към Украйна, както Азербеджан към Армения. Защо спряхме едната, а да не спрем другата газ? Честито, зимата идва.