174

преди 1 година

Ами да използват ситуацията и да възобновят спрените реактори на аец Козлодуй. Защо никой не се възползва и отново да започнат работа? Дебилни политици и лошо управление. А сега е момента да станем един от водещите износители и държавата да започне да печели. Ама са *** и се занимават с неща от преди 30 години вместо да мислят за настоящето и за хората. А може да живеем по-добре.

173

Какво заглавие ?

преди 1 година

Гениално умозаключение на "Експерт" Мартин от някакъв център дето бил изследвал демокрацията разбираш ли ?!? Според този мозък да докарваш гемии с бидони със свръхскъп демократичен газ от Юесей Австралия или Катар през три океана и то не до България а до Гърция и там ако намериш и платиш свободен терминал го преработиш и през конектора който не готов го прехвърлиш в България ако въобще стига количеството...е по евтино от газ доставен по тръбопровод от Русия с дългосрочен договор с Газпром ?!

172

Майната ви есес

преди 1 година

Не пристига заради ВАЩЕ *** санкции.ВСИЧКО СИ ИМАХМЕ ДО ПРЕДИ ДА ВЛЕЗНЕМ В ЕВРОБАРДАКА СЕГА САМО ВИСОКИ ЦЕНИ ОТ ТУК НАТАТЪК.БЛАГОДАРИМ ЕСЕС ДА СЕ РАЗПАДНЕТЕ НАЙ-СКОРО.ЗАСЛУЖАВАТЕ ВОЙНА В БРЮКСЕЛ!!!! ОТКАЧАЛКИ!

171

Стар УНСС-ар

преди 1 година

Изумен съм от късогледите и нескопосани западни икономисти, които очевидно нямат представа как функционира реалната икономика, кои са фундаменталните отрасли, без които не може... Ала екс-премиерина наш и неговия събрат Асан, учили някъде на запад. Дано да е дефект на пропагандната машина, че се дава думата на такива празноглавци, а в действителност решенията да се взимат от някои по-запознати с материята

170

Внимателно

преди 1 година

Подставени с измама на власт в София политиканстват ползват ги за ограбване на милиарди от народа и бизнеса със спекулативно високи цени на горивата и тока.ПРИ Азербайджанския газ има РИСК..Ако е толквоа ниска цената газа ще се купува само от ТУрция която е първа по трасето.. ПО какъв повод там ще купуват 6 пъти по скъп газ от Москва..е

169

Внмателно

преди 1 година

Ограбвания от нагли престъпници БЪлгарски народ бе зверски ограбен с десетки милиарди вкл за ГАзопроводи ползвани от ГАЗПРОМ без договорена поне наемна цена за покриване на разходите.Огромните инвестиции за нови газопроводи вкл ТУРция _ Сърбия са поети от нагло корумпирани на власт в София за сметка на Българския народ в условията на висок външен и вътрешен дълг. ПО този повод да се договорят с ГАЗПРОМ Нормални цени на газа ..НАй добре да се ползват вече договорените.Сега има политиканстване .

168

Луд с лопата

преди 1 година

нашите г(ъ)зоблизковци се надупват сами ,язък изобщо нямам намерение повече да давам гласа си на тия съединители ,тоест долни леви ***.

167

Недоумяващ

преди 1 година

Добре де, кво я правите тази газ, за какво е толкова ценна не разбирам, има и други работи дето горят - въглища, нефт, дърва, спирт, защо трябва да е точно газ?

166

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ВИЕ НЕЯЩАСТНИ *** ПОД НАТИСКА НА С.А.Щ. НЕ ИСКАТЕ РУСКИ ГАЗ ЗАЩО ПЛАЧЕТЕ ЧЕ ГАЗПРОМ НЕ ВИ ГО ДОСТАВЯ?НАЛИ НЕ ИСКАТЕ РУСКИ ГАЗ,СЕГА ЛАПАИТЕ ДЪРВОТО,ПЪК КАТО ДОИДЕ ЗИМАТА НАРОДИТЕ ОТ КОЛОНИЯТА НАРЕЧЕНА Е.С. ЩЕ ВИ ИЗБЕСЯТ ПО ДЪРВЕТАТА,

165

ЬЬЬ

преди 1 година

Каквито и договорки да направи правителството на радевчето с рушия ще доведе до зависимост на България от тази терористична държава,а независимостта ни няма цена.

164

до Азербайджан агрес

преди 1 година

ти пък, толкова наивен, къде е пизицията на държавния департамент на САЩ. Нанси то е в Ереван да бие разкол с РФ.

163

Анонимен

преди 1 година

и що се сърдите на Милер, сърдере се на Кокорестия и на Лъжльо

162

Азербайджан агресори

преди 1 година

Нанси Пелоси осъди Азербайджан и даде подкрепа за Армения. Мисля е правилно да спрем незабавно вноса на газ от Азербайджан не бива да подкрепяме агресора!

161

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

160

До 193

преди 1 година

Не се притеснявай руснаците са пичове и не злопаметни историята го е доказвала е много пъти. България сме пионка в момента така че не ни броят за нищо и нашето мнение няма значение. Но погледни в германия държавата която в момента е силна именно благодарение на русия ,точно благословията на русия направи съвременна германия силна. Колко са благодарни, един ден и на тях ще им прости грешките отново. Голям батко винаги прощава един ден.

159

Анонимен

преди 1 година

Неползвайте газ. Имаме ток. Наш родно производство. Газа е чужда суровина и плащаме около 2 милиарда долара на година от нашите пари. Твърде голяма сума.

158

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите и ума ми не побира, как може да има толкова много хора, които бяха насъскани така брутално срещу освободителя си. Най-голямата грешка на Русия е, че е освободила неблагодарните българи от турско робство. Де да имаше възможност да върнем времето и да променим фактите, та и до ден днешен да сме потурчени, та да ви видя физиономиите убити тогава. :)))

157

Анонимен

преди 1 година

Не може да купуваме газ от Газпром, турбини пред Турция не са на сименс, т.е. западния свят няма контрол кога да блокират турбините.Част сме от ЕС, така че европейските политици трябва да имат контрол кога да ни спират газта.

156

хахахаааа...........

преди 1 година

Купувайте газ от американци..........

155

Анонимен

преди 1 година

Само глллупостта на канадските предатели -------- Много леко ги отърваваш тия 100% доказани вече РУСУФИЛИ... Киро и Асенчо през целото време са купували газ от Русия но с 30% надбавка.... 30% надбавка е сериозна сума дори за Бг ... Не знам дали Кирето и Асенчо са русофили, но със сигурност са БЪЛГАРОФБИ.