264

Анонимен

преди 1 година

Само да спомена. Шойгу не е бил дори в казарма! За справка прочетете (дори в руски сайтове я има цялата му биография). Не е никакъв генерал и не случайно военните му се подиграват, че дори пагоните не познава! Камоли да има идея от военна стратегия и организация

263

ъъъ

преди 1 година

Путин кога ще си прибира крадците на бяла техника

262

Анонимен

преди 1 година

И циркови артисти да вербувате, докато Путин е жив мир няма да има и все няма да ви достигат.

261

Анонимен

преди 1 година

Ами то и в Бургас използват пандизчии да оправят поразиите по улиците след бурята

260

Не пут на Фенин

преди 1 година

До Не фен на Путин. - Ако не пишат "признава" или "доказва" няма да има необходимия психологически ефект върху читателите. Освен това премълчаването на целта за гранатата, а ограничаването и до ритуално самобийство, не отговаря на точните думи. Казно е: "нашите бойци ще ви кажат какво да правите с нея ако ви заловят" ..намека е че ще ги научат как да отнесат повече от враговете си в отвъдното, заедно със себе си. И затова ще бъдат погребани с почести на посочено от самите тях място. Като герои

259

Анонимен

преди 1 година

До Генерал ШойгуйЯсно ни е че тази пародия въпреки че е числено превъзхождана от армията на зеленчука вече половин година я пердаши. Слава кокаине.

258

Не фен на Путин.

преди 1 година

"Призава", "доказва" и тем подобни пропагандни глупости. Първо, такова мобилизарене на затворници бе извършено от Зеленски. При това в Русия е доброволно. А Зеленски мобилизира насила не само затворници но и деца и старци. И азовци с насочено оръжие зад тях. Второ доброволно набиране на затворници за война в замяна на свободата им не е нищо ново по света. Извършвано е във Френския легион, във войната във Виетнам, и в Ирак....Да се прави медиен балон от това, не са новини. а е жалка пропаганда.

257

Генерал Шойгуй

преди 1 година

Сега ясно ли ви защо руската армия е пълна трагедия, щом разчита на частната армия от пандизчии на един готвач който идва от кетъринг фирма, а висшия ръководен състав е от стари, мързеливи, лъжливи и крадливи връзкари които обичат повече чашката от родината. И цялата тази пaплa4 би трябвало да противостои срещу добре обучената и финансово осигурена професионална армия на великите сили от НАТО. Има само едно определение за такава армия - ПАРОДИЯ!

256

е чи

преди 1 година

Ама те и затворниците имат родители и те са деца на някого...явно съсела има предвид НАШИТЕ деца...

255

Стари номера

преди 1 година

така ги пуснаха от затворите та създадоха мутренските команди. Ченгесарска работа (кгбейска), само дето за война се иска по-друга мотивация от тва да мародерстваш из дискотеки под крилото на ДС

254

Космонавт

преди 1 година

Причината е ясна - Путин си пада по пандизчии :))

253

Да да

преди 1 година

Щом пишат навсякъде че Путин губи значи нещата вървят добре яко нацистки зелки и зомбирани Урки гледат цветята от към корените!!Слава Русия слава братски руски народ!!!

252

Анонимен

преди 1 година

Държавните органи,служби на Русия много са му разрешили на готвача специален командващ-комисар нарком от извъредния народен комисариат на вътрешните работи и министерство на извънредните ситуации,и органите от правоохранителната,правораздавателната в правозащитната система да наема наемни лица за водене на бойни действия СВО състав на армия с военни подразделения военизирани групи с бойна техника,снаряжение,арсенал муниции и боеприпаси на различни по род и приложение оръжия на чужда територия.

251

sss

преди 1 година

До Капитан ПеткоКолкото ще ида за червения вожд, толкова ще ида и за зеления.. да го и двамата.

250

Капитан Петко

преди 1 година

Хайде петоколонниците отивайте на война в Украйна вашия любим червен вожд има нужда от вас за какво ви плаща само да цъкате в интернет ли?

249

Анонимен

преди 1 година

С един куршум 2 заека. Изпразниха си затворите и гулаците от пандизчии и ги пратиха за пушечно месо. И украинците също се отървават от пандизчиите си. По-малко разходи за издръжка на здрави криминални субекти по затворите.

248

Анонимен

преди 1 година

Не само затворници се бият за Путин в Украйна, а и наменици от цял свят. Гледах в ютуб как сърбин се оплакваше, че положението на фронта е плачевно. Украинците настъпвали. Та явно и сърбите се бият за Путин. Но като знаем сърбите какво войници са... Цялата *** на света се бие за Путин. И се виждат резултатите... Украйна ги громи на всички фронтове. Уж високоточни ракети... Уж най-доброто въоръжение в света... А червената армия се оказа една от най-некъдрните армии. Болшевики... Некадърни.

247

Петров

преди 1 година

Що за болна държава е Русия щом вече разчита на затворниците? Но в Русия всички са затворници. Путин има голямо шубе че ще има нова революция и че ще го линчуват. Но това ще бъде напълно заслужено.

246

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 307 Този вариант с бездействието се изчерпа. Руснаците вдянаха че вече е крайно време да се противопоставят. За съжаление това е реалността и е благодарение на американците които не си спазват думата да не навлизат на изток. Сега проблемите са в Украйна, но после се обзалагам че ще се пренесат в САЩ. На всяко действие има противодействие.

245

Атаман Сирко

преди 1 година

Пирожкин и затворниците са нечии деца ! Само пирожки като тебе смятат , че някой трябва да умира заради тях .!.