224

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 288 - ама не мое да ревнеш?

223

Анонимен

преди 1 година

Много шум за нищо.Украйна отдавна амнистиран криминални затворници и дори ги въоръжи всред населението, а не на фронта.Западните наемници, повечето са в подобна ситуация.Явно, че ЧВК Вагнер не прави изключение, или всъщност прави! Никой не маркира една характерна особенност в подбора, а именно никакви наркотици?А масовата употреба всред западните наемници е по скоро норма.В съвременната война, няма място за масова мобилизация подобна на ВСВ. Ще се търсят различни форми на въздействие.

222

Анонимен

преди 1 година

Тоя сайт е на грантове и в коментарите под статиите за Путин, ЕС, Украйна и САЩ е пълно с тролери. Сори ама сменям платформата. Ще си чета новините на немски в швейцарски сайтове. Едно ниво са над Тея от бг и ЕС.чао тролери и бъдете креативни,че писвате с епитетите,знаете точно 5 прилагателни и ги ползвате постоянно,щото сте Tъпu.

221

Анонимен

преди 1 година

Путин Ботокса ще свърши като Мусолини.

220

Дългия и Дебелия

преди 1 година

Предлагам да седим завити през глава и бурята ще отмине.

219

Трак

преди 1 година

Ако допреди няколко месеца руските фашисти губеха дневно от 100 до 200 войника, от месец насам губят от няколкостотин до хиляда като при някои контраатаки губят по няколко хиляди на ден! Затова и в момента тече поредната затворническа вълна на мобилизация, че и на убийци, явно годните за военна служба руснаци са вече кът - или са избити на фронта, или са избягали навън!

218

Труп

преди 1 година

Като обесим Боко Тиквата, ще го преплюя и ще му пребъркам джобовете.

217

Скука

преди 1 година

Ако нямате други идеи за забавление, хайде да обесим толупа.

216

НА ПЪРВО ВРЕМЕ

преди 1 година

Трябва да вкараме Путиниста на Републиката в бай Ставри (Бойко Методиев Борисов а.к.а. Боко Толупа)

215

ЩЕ ПОМОГНЕМ

преди 1 година

Ще помогнем на Украйна в битката срещу тиранина! ДАЙТЕ НИ ОРЪЖИЕ!!!!!! ИСКАМЕ ДА СЕ БИЕМ РАМО ДО РАМО, срещу руската CBОЛОЧ!!!!!!

214

ПОГНУСА!

преди 1 година

Руската *** избива миролюбиви и свободолюбиви хора, без да и мигне окото. Трябва да отговорим със абсолютно същото. Да почиват в мир неправомерно убитите! Ние ще отмъстим. Копейката трябва да умре, ше увисне на въжето или ще му разцепим гнусната рашистка тиква - както дойде. ЩЕ ВИ СГАЗА

213

БЪЛГАРИН

преди 1 година

СЕГА Е ВРЕМЕТО В РУСКОФАШИСТКАТА ИМПЕРИЯ ДА СЕ ВДИГНАТ НА ВЪСТАНИЕ ДЕСЕТКИТЕ ПОРОБЕНИ НАРОДИ! ВСИЧКИ СЕ НАДЯВАТ ОСВОБОДИТЕЛНАТА УКРАИНСКА АРМИЯ ДА ИМ ПОМОГНЕ СРЕЩУ РУСКИЯ ГНЕТ !

212

Ще го постигнем

преди 1 година

До Анонимен - И ще бъдат съдени и на земята и от Господа за престъпленията си. - АМИН

211

Анонимен

преди 1 година

войната на Путин бе директно финансирана от българската държава с изграждането на тръбата на Турски потокм лично командвано от мутрата Бойко Методиев Борисов.За да не идат зян парите за изпълнението в случайни ръце, то бе ангажирана работна ръка на другаря лукашенко, който и сега достойно помага на рашастан. И тримата си отиват-Борисов, Путин, Лукашенко.И ще бъдат съдени и на земята и от Господа за престъпленията си.

210

А ся де

преди 1 година

Кога Зеленски е раздавал на затворници оръжие ? Лъжлив руски бот,дай линк !

209

Не ме е страх

преди 1 година

Ще хвана оръжие срещу Путин. Не ме е страх, че може да умра в битка с тиранина. По-добре да умра с ташaци, от колкото да умра в страх.

208

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ЩЕ СИ ОСТАНЕ НЕЗАГАДКА,ЗАЩО ПРОСТИТЕ ХАРЕСВАТ ПУТИН

207

Анонимен

преди 1 година

Само бой по руската каска. СЛАВА УКРАИНЕ!!!!!!!!

206

Мръсна руска измет.

преди 1 година

Вече се надигаме, ще правим почистване. Руската Измeт се е събрала.

205

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти ще пишете тая статия. В началото зеленски като пусна всички затворници и им раздаде оръжия , всички се правиха на приятно разсеяни. Отново пример за двоен стандарт.