284

ПОЛК АЗОВ

преди 1 година

Вагнеровците ги пъpлим като пpacетa!

283

Ами... айде де ..??

преди 1 година

,,Вагнер" е сформирование на принципа хитлеристкото,,СС".Там са събрани всички съдисти заведени по картотека във психиатриите в Русия.Патологични серийни убийци,изнасилвачи,съдисти,пиромани,педофили и всякакъв вид ,,-фили за да всяват тероро със башибозушка жестокост.Дори и на предали се доброволно без съпротива селища,убиват и палят наред.Такъв като го хванат жив във Украйна,го вдигат на забита във петата кука за дране на животни,и го дерат жив със дъно от бирена бутилка.Око за две,зъб за чене

282

Анонимен

преди 1 година

"ще потвърди дългогодишните подозрения, че Русия се надява да увеличи войските чрез набиране на затворници"Дългогодишните? Дето се появиха преди 8 седмици? Кефи ме как преувеличавате, за да създадете драматичен ефект. А що не кажете за ДЪЛГОГОДИШНОТО управление на Кирчо?

281

Шопен

преди 1 година

Редовният руски гражданин не желае да се бие във войнапородена от комерсиалните интереси на кремълската върхушка.Това е дори от самото начало на инвазията във суверенна Украйна.Още във първите дни се разбра по целия свят че руските войници са били отведени в Украйна чрез измама.Руснаците не искат тая война,тя е безчестна и безмислена.Излъгаха момчетата в началото че ще се бият срещу фашисти и ще освобождават украинците.После като видяха Украйна колко е дръпнала напре за 6 години,разбраха всичко.

280

SS

преди 1 година

341 продължение ! Млад и щурав и озлобен към всичко попаднах в месомелачката на война която нито разбирах,нито за къф *** се води ! Важно бяха парите и нищо друго ! Бяхме все такива като мен от 8 националности ! Ще ви кажа само...? Ако някъде във вселената на някоя планета има разумен живот то нашата е възможно най гадното място !

279

HeinrichHimmler

преди 1 година

Всички медии копират една и съща новина какво бил казал лидерът на Вагнер, но бито едно видео няма звук да потвърди това ?

278

SS

преди 1 година

Навремето бях в ТВУ ! Като навърших 18 ме преместиха в затвора с клеймо ОЗО (опасен за обществото) Обаче чичо ми ( бог да го прости) беше в миналото известен столичен адвокат и изнамери факти и обстоятелства които донякъде ме оневиняват Та ме пуснаха от кафеза и след 2-3 седмици отидох у родната казарма ! Там курорт за мен ! Уволних се и след 1,5-2 комунизма си отиде ! И аз тръгнах да търся баща ми който беше избягал от НРБ ! Е не можах да го намеря и от там наемник в Югоизт.Азия !

277

РУСНАЦИ-ЗАТВОРНИЦИ-2

преди 1 година

ИМА САМО ЕДНО ОБЯСНЕНИЕ. А ТО Е,ЧЕ ТОЗИ Евгений Пригожин ИСКА ЗА ОБЕРЕ КАЙМАКА ОТ ДЪРЖАВАТА, КОЙТО ЩЕ МУ ДАДАТ( B $) ЗА ТЕЗИ РЕЦИДЕВИСТИ-ВОЙНИЦИ.

276

РУСНАЦИ-ЗАТВОРНИЦИ

преди 1 година

РУСНАЦИ-ЗАТВОРНИЦИ-ОСВОБОДИТЕЛИ- ВОЙНИЦИ НА ВЕЛИКА РУСИЯ. НО ПО ПРИНЦИП ЗАТВОРНИЦИ СТОЯЛИ В ЗАТВОРИ И ЛАГЕРИ В СИБИР ИЛИ ЗАД ПОЛЯРНИЯ КРЪГ СИ ОСТАВАТ КРАДЦИ, УБИЙЦИ, рецидивисти, ИЗНАСИЛВАЧИ. КАК ТЕ ЩЕ СЕ БИЯТ ЗА НЕЩО КАТО СВОБОДА? ПЪЛНА ЗАГАДКА. ТЕ САМО ЩЕ ИЗЛОЖАТ РУСКОТО РЪКОВОДСТВО ОЩЕ ПОВЕЧЕ. ТРЯБВАТ ПАЗАЧИ ЗА ТЕЗИ "ВОЙНИЦИ".

275

Дядя Путин

преди 1 година

До 334 не фен на Путин:ти смени ли хапчетата или си пак на същите....

274

Анонимен

преди 1 година

Предвидено от Зеленски, не случайно преди няколко месеца започна да набира жени в украинската армия наравно с мъжете. Поради психологическа особеност на затворниците,точно срещу тази армия зеленки ще ѝзпрати женската си украинка армия.

273

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Генерал Шойгуй-А знаеш че тая "пародия" дето 6 месеца млати азовците на Зеленски и си освободи от тях 20% от Украйна е съставена предимно от местни бойци защитаващи земята си и семействата си. Армията на РФ още не е влизала в Украйна, за да правиш сравнения. Русия, както НАТО само помагат своята страна от конфликта, с оръжия, инструктори и малки специални части при необходимост. Лъжата че войната е между войските на Украйна и Русия трябва да се разобличава. Всъщност е между украинци и украи

272

Анонимен

преди 1 година

До Генерал ШойгуйИ защо великата супер, хипер, ултра обучена и професионална армия на НАТО не се намеси и да разгроми за 5 минути,, пародията'' та да рахатясат украинците?

271

Коношенков

преди 1 година

Руската армия настъпва отрицателно,а ВСУ позорно бяга след нас!

270

Степа Бандеровски

преди 1 година

Щом пишат навсякъде, че Путин губи значи нещата вървят добре и яко нацистки зелки и зомбирани Укри гледат цветята от към корените! Слава на РФ, слава братски руски и не само руски народ! Има балкарци, българи от Татарстан, Башкирия, марийци, чуваши и други народи. Само нашите ЛГБТ-джендърчета плюят

269

Американ

преди 1 година

"потвърдено от BBC, че е автентично" -- BBC, доказан разпространител на fake news и джендерия, потвърдило?

268

Генерал Шойгуй

преди 1 година

До 322.... Ха ха ха, даже не можеш и да четеш. Аз не сравнявам тази пародия на армия с армията на Украйна а с тази на Севроатлантическия Пакт.

267

Анонимен

преди 1 година

До ъъъКомандирите на чуждестранния легион в Украйна карат подчинените си да разграбват магазини за техника и мебели.

266

Аматема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

265

до 327

преди 1 година

Тихо, тихо, че и ние няколко пъти сме имали такива военни министри. Добре, че сме в НАТО и не смеят да ни нападат, че иначе...