95

20 кметски

преди 1 година

съветници в няколко руски области повдигат искане Путин да бъде свален от президентския му пост. Заради нанасяне на тежки щети на Руската Федерация. Руски контрактници, преоблечени в женски дрехи се предават в плен на украинските войски. Кадировците служат като военна полиция, ловят дезертьори и ги връщат на бойната линия. От Харков руснаците отстъпиха, изоставяйки бойна техника. На юг до Херсон 8000 руснаци са сгащени в чувал на брега на Днепър. Да избират в плен или...

94

Анонимен

преди 1 година

До SOS 99 - Аха! За това ли китайците преди 1 седмица показаха редица най-разнообразни военни роботи и роботчета, каквито няма в нито една натовска армия, и в японската - също? Защото всичко им идва от Запаза...... Разбирам...... )))

93

Цървул

преди 1 година

Няма партньорство, когато си наведен напред със свалени *** и усещаш топъл дъх в своя врат.Накратко с 3 думи, това е *екс!Сега Путин ще разбере как се чувства Кабаева!

92

Анонимен

преди 1 година

До Русия не се научи - ...чието население просперира". е те тва е "вица на деня"! бих казал - чието население... вече не гладува!

91

До SOS

преди 1 година

Говориш все едно че НИКОГА не си ходил в САЩ и мнението ти за тая "Велика" сила е само от Холивудски филмчета за Спайдърмен и Авенджърсите..... Живях там 17 г. така че ще ти го кажа накратко - В грешка си . Велика грешка.....

90

SOS

преди 1 година

Пропуснах Китай,който е на нивото на Европейския Съюз. Но по отношение на научните постижения,всичко идва от Запада--САЩ и Европа.

89

Анонимен

преди 1 година

Тоя па с тая външна тоалетна. Боже колко сте злееее

88

Анонимен

преди 1 година

Китай винаги ще предпоче покупателната способност и мащаба на европейските пазари. Просто лавират в момента и се правят на ощипани. Като Турция

87

Анонимен

преди 1 година

РАЗТРЕВОЖИХА СЕ ЕСЕС ОВЦЕТЕ. ШОС ИМ ГРЕБЕ ОТ МЕДЕЦА КОЙТО СВЪРШВА. ЗАБУТАХА ГИ ВЪВ 15ти ВЕК НА ***, ПОЛОВИНАТА ЩЕ ТРЪГНАТ КЪМ СВЕТИ ПЕТЪР ТАЯ ЗИМА. РУСИЯ И КИТАЙ ЩЕ СМАЧКАТ ДЖЕНДЪРИЯТА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ, КАТО УПОТРЕБЕНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ.

86

Мухаха

преди 1 година

Много... ама много им се иска на САЩ сътрудничество между Русия и Китай да не се случи..... Щото тогава здравата ще го закъсат. Та затова са тея медийни атаки и политикономически прогнози. Ония ако се договорят ще го направят и без мнението на "Обед/и/нения Запад. ВАЖНОТО Е простолюдието на тоя Запад да не се усети че затъва все повече в миззерия бедност и глад.... Че тогава ще хвърчат политици от прозорците на министерствата си.

85

SOS

преди 1 година

Има една велика сила--САЩ. Има и две сили,които са след нея--Европейски Съюз. Бензиностанцията с ракетите е слаба ракия.

84

Анонимен

преди 1 година

До Русия не се научиАбе те непрекъснато мачкат и ограбват Русия, как да се възстанови Русия и просперира населението, като непрекъснато я задушават и не ги оставиха на мира?

83

Русия не се научи

преди 1 година

Руснаците така и не се научиха че е важна не пропагандата, плюенето и конспиративните теории а да покажеш един успешен модел на просперитет. Китай го показа това- Една история на успеха на една недемократична държава чието население просперира. А в Русия половината население използват външна тоалетна!

82

Юлиян до 76

преди 1 година

Донякъде вярно.Промишлеността я ликвидираха в огромна степен американските''съветници''по времето на Елцин.Така ги''съветваха'',че практически унищожиха икономиката им.Добре,че дойде Путин,та да спре ''съветването''.Със селското стопанство се справиха,сега''в движение''трябва да се справят и с тези отрасли където изостават.Всеки един период на санкции е помагал за възраждането на промишления потенциал на Русия.Още по времето на Сталин и големият напредък в тежката промишленост.И сега ще успеят.

81

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСпециално дадоха репортаж и документален филм от мястото в Русия, където са навлезли киайци, това са предимно средно ниво китайци и бедни китайци, занимащи се със земеделие и търговия и са много малко като бройка, само смях може да предизвика пропагандата и лъжите, че китайци били завладели Русия, видиш ли! Повтаряте лъжливата пропаганда като папагали, без дори да проверите дали е истина!

80

Анонимен

преди 1 година

абсалютни цървулье, и едните и другите, не мое да клатат америка и европа, шот умират прави! ... и некой пише "китайските технологи", таково животно - нема!

79

Ако въобще

преди 1 година

в един момент Китай не нападне Русия заради Сибир , най доброто на което Русия може да се надява като взаимоотношения е васална зависимост от Китай !

78

Анонимен

преди 1 година

Да се говори за партньорство между Русия и Китай е просто смешно. Партньорството предполага някаква все пак равнопоставеност, взаимност, някакви договорки. В момента дори президентът на Казахстан унижава Путин и то публично. Другарят Си е типичен китаец - усмихнат, вежлив и когато кученцето Путин е послушно, му дава по някое кокалче. През останалото време му помпа суровините за жълти стотинки - той за друго не му е и нужен.

77

...

преди 1 година

Не съм го казвал, но пак ше повторя! За рашиста остава само и единствено да се научи да мие стъклата на китайските коли по бензиностанциите! Това им е бъдещето! Не е лошо бъдеще! и дори понякога китайците даже и бакшиш дават! Не винаги де! Та така!!!!

76

Оп Са

преди 1 година

Погледнете снимката, тя казва всичко за международната политика, всички без главните са с маски! Това е достатъчно да стане напълно ясно има ли дву, три или мултиполюсен модел, Всички са ЕДНО! Няма Китай, няма Русия, няма САЩ, няма ЕС! Има единна олигархия затънала до шия във властта и своята посредственност!!!!