115

Сенатор Маврос

преди 1 година

ПОМНЯ ЕДНО ВРЕМЕ В 1981 ГОДИНА ДВАМА ДЕПУТАТИ : ЕДИНИЯ ОТ ХОЛЛАНДИЯ И ЕДИН ОТ ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ (ФРГ)..ПАРАЛЛЕЛНО БЕЗ ДА СЕ ДОГОВЯРТ КАЗАХА, ВЪВ ВРЪЗКА НА СЪВЕТСКОТО ВЛИЯНИЕ И НАСАЖДАНЕ НА КОМУНИЗЪМ В АФРИКА + И ЗА АФГАНИСТАНСКАТА МИССИЯ НА СССР, ЧЕ ------ '' СССР Е ГОРНА ВОЛТА С АТОМНИ БОМБИ''.. :)))))..............*заб. : ГОРНА ВОЛТА Е ИМЕТО НА държавата БУРКИНА ФАСО ОТ 1965 Г. ДО 1984 ГОДИНА .

114

Анонимен

преди 1 година

САЩ са най големите интриганти на този свят. САЩ освен разруха след тях нищо друго не остава. Те са на всяка манджа меродия, спасителите на света. Избрали са си един дърт дядка за президент който не може две изречения да върже без да чете и те се ами слят за голяма сила -хаха! Нагли са до безбожие и искат да са шефове на света ама добре че са държави като Русия и Китай за да ги кротнат.

113

Анонимен

преди 1 година

Двата континета Азия и Африка, са най-много пострадали от европейския колониализъм и зверства, нямате си представа какви жестокости са извършвани там, гледах потресаващи снимки и документални кадри от престъпления с особена жестокост, които са ужасяващи, едва ли ще се съгласят отново да бъдат колония на запада, всичко трябва да е обосновано на равноправни отношения.

112

Анонимен

преди 1 година

САЩ щяла да санкционира Китай и да пресирлаа Турция че са позволили използването на МИР. Насралии са се краварите и Европа. Въвеждат някакви закони наказание с затвор за подкрепата на Русия, недопускат руснаци в държавите им и те седнали да говорят за диктатура в Русия. Тъпананриноо осъзнай се ти къде живееш и как те командват. Между другото не виждаме извънредна емисия за войната в Армения и Азербайджан? Или няма как да стане това щото сме се надупили там за газ? Няма ли да има санкции?Наглеци

111

Анонимен

преди 1 година

Ни са останали много северенни държави по света- може би САЩ, Русияи Китай!САЩ иска да контролира и Русия, но Путин каза Ниет! А Китай помага, кото знае, че те са следващите!!

110

Анонимен

преди 1 година

До 111 - За този Тибет, който през 900 от последните 1000 години е васална на Китай област ли говориш?

109

Анонимен

преди 1 година

Всички страни в Нато са равностойни портнйори молшм ви сЪ! Нато не и просто инструмент на САЩ в Европа, американците са добри и демократични, те никога не биха жертвали партнйорите си в Европа за тяхна икономическа изгода хахахаа!!! Ха ха ха ха!!

108

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля, че България е един много равностоен портнйор в ЕС и Нато! Ха ха ха

107

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИзлъчиха не фалшива статистика, а журналисти на място отидоха да проверят и показаха, че китайците в Русия са много малко, предимно средно ниво и бедни китайци, изкарващи прехраната си със земеделие и търговия, показаха мястото и самите китайци и ги интервюираха, а не фалшифите ти пропаганди и лъжи, че китайци били завладяли Русия! Няма такова нещо, просто много малък брой китайци, (предполагам от приграничната зона с Русия), си изкарват прехраната в Русия чрез земеделие и търговия!

106

ХАХАХАХАХАХА

преди 1 година

ХАХАХАХАХААХАХАбе що имената на двете страни на табелките на масата са на анго-саксонски език и азбука?ХАХАХАХАХАХААХААХ

105

Анонимен

преди 1 година

Не, че нещо, но ЕС е поне икономически лидер. И да, между ЕС и САЩ има партньорство, макар и не съвсем равностойно, защото ЕС все още зависи за отбраната си от САЩ. Докато между Китай и Русия какво точно е партньорството? Стокообменът между двете държави е смешен на фона на стокообмена между същият този Китай със САЩ и Европа.

104

Анонимен

преди 1 година

Китай мрази Запада, пред войните те си разделяха Китай както искат- Шанхай, Хонг Конг им бяха колонии- и продаваха опиум на китайците!

103

Анонимен

преди 1 година

До 75 не е завладяла нови територии друг път Тибет да не е бил 3000 години част от Китай

102

Анонимен

преди 1 година

А партнйорството на ЕС и САЩ е мнооого равностойно а? Нещу като партнйорство на господар и нео колонията му??

101

Китай

преди 1 година

Какво партньорство, какви глупости между Русия и Китай. Само вижте стокообмена между Китай и САЩ и си направете извод дали Пекин ще подкрепи Масква в изтреблението й на суверенни народи.Американският орел е хванал дракона за гушата търговски по такъв начин, че ако стисне малко по-силно дракона ще издъхне.

100

Анонимен

преди 1 година

САЩ си прибраха Европа, Китай си прибра своята суровинна колония Русия. И това само заради невероятната глупост на Путин с ръждивите си танкове да се прави на император.

99

Анонимен

преди 1 година

С две думи на хипофизния му наритаха гзъ в Украйна, разбра че е за никъде и отиде да се оплаква на големия батко. Ама големия батко му размаха пръст, щото големия батко иска да си играе с ЕС и САЩ понеже от там духа вятъра. Това поставя хипофизния в много неизгодна позиция и той го знае, но вероятно все още не осъзнава че е жертвичка на собсвената си пропаганда за великия сесесере.

98

Анонимен

преди 1 година

"Това са предимно средно ниво китайци и бедни китайци, занимащи се със земеделие и търговия" - целият руски Далечен изток е 8 милиона души според официалната руска статистика към 1.1.2021 г. Базирани главно в големи градове. Това е най-бързо обезлюдяващият се район в Русия, пак според същата статистика. В същото време, идващите китайци са главно на възраст 20-50 години (пак тази статистика). Като махнеш патетичните филмчета как всичко е наред, как ти изглежда тази картинка?

97

трезвен

преди 1 година

Имаше една история как Русия в момента има толкова много газ, че една добивна фабрика го гори нарочно по 10 милиона долара на ден. Западните медии ги обвиниха, че причиняват така глобално затопляне. Е нали да не ви е студено зимата бе братя европайци, виж как мислят за вас! ХАХАХАХ

96

юлиян

преди 1 година

До Анонимен 89;Като ти погледне човек начина на изтрезняване,пардон,изразяване,няма начин да не се съгласи с ''някои аспекти''от коментара ти.Ти наистина не си далече от истината,даже може да се каже,че си съвсем близо до нея,що се отнася до ''цървулите''.Направо може да си ги приемеш за ''фамилен герб'' олицетворяващ интелектуалното ти ниво и мястото ти в обществената йерархия.Само не уточни твоите със закопчалки ли са или тип''гумени галошки-цвички''.Със здраве да си ги ''изтъркаш''.