155

Анонимен

преди 1 година

Един ден може да има конфликт на интереси м/у Русия и Китай..................но сега общият враг са западните държави(Англия, Франция и САЩ)!!!

154

Доколенко

преди 1 година

Путин питал китаеца какво да правят със Украйна,а китаеца най спокойно го попитал ,,А какво става със китайска Манджурия?" И Путин се услушал,качил се на мотора със кош марка ИЖ и се прибрал в дачата със наведена глава и увиснал нос.За какво им е на китайците да се намесват във война заради която комините на фабриките им са спрели да пушат поради световна икономическа криза и инфлация,породена точно т тази война.Каквото и да иска Кремъл от Китай,жълтите винаги ще си искат Манджурия,тя си е тяхна

153

РУСКИТЕ СОЦИОЛОЗИ

преди 1 година

До до 152 от славянин ЛЕВАДА ЦЕНТЪР МОЖЕ ДА ПРОГНОЗИРА, ЧЕ АНГЕЛ ОТ МЪГЛЯВИНАТА АНДРОМЕДА, УМЕН, ГЕНИЙ И НАЧЕТЕН ЩЕ СПАСИ РУСИЯ. САМО ЧЕ ПО-БЪРЗО ДА СТАВА, ЧЕ ДРАКОНА, БУДА И СУЛТАНА ЩЕСЕ ОБЛАЖАТ ОТ МЕСЦЕТО НА МЕЧКАТА.

152

СЛАВА НА ...

преди 1 година

До Теодоро СЛАВА НА ***, СЛАВА- ЩЕ ИЗПУСНЕ РУСИЯ В НУЖ....КА.

151

Анонимен

преди 1 година

Когато някой отива да хленчи, че се е скарал с всички и никой друг не го иска , той не е партньор , а васал. Руснаците се върнаха към корена си - васали на източните империи.

150

Анонимен

преди 1 година

Китай отдавна гледа в Сибир и докато не го получи, руснаците ще са им "скъпи приятели".

149

Сата НАТО

преди 1 година

Все по-ясно става, че Путин е един пълен иддийод и ще се докара до положение, когато ше гое бъд и ше прайс вирки едновременно.

148

Хаха

преди 1 година

Сравнени с Китай, всички други са "младши". Просто някои държави още не са го разбрали. Само дето Русия е техен партньор, а тия, дето се дървят, са просто беззъби бебешори без достатъчно ресурси и/или история.

147

Анонимен

преди 1 година

Пишете горното, защото не знаете за вчерашното заявление на Президента Путин и Председателя Си, че изграждат единен фронт на светвната арена. Притеснен ли е Пиндостан? Отговорът: Опеделено Да. Тази сутрин Пиндостан се събуди облян в гореща пот.

146

Анонимен

преди 1 година

Скоро хората ще забият звучен шамар на брюкселските бюрократи,които ритат Европа към пропастта.Че Путин им е виновен няма вечно да хваща дикиш.

145

Влади-Мир

преди 1 година

Неравностойното партньорство е в това че Русия спокойно може да свали самолетЪ с нанси пелоси над Крим, докато Китай не може да направи същото над тайван;))

144

Кск ще стане

преди 1 година

Дали икономиката на Жужако, която представлява 12% от тази на ЕС ще претърпи погром във войната и кога?

143

Вангелия

преди 1 година

Путин е болен и ще мре, Си също, а Бай дън и Мър сула няма да бъдат поканени на погребението им, което силно ще ги огорчи приживе ... а на 14.9 ще блъснат с автомобил кортежа на артиста със зеления потник ..

142

Анонимен

преди 1 година

Май че БРИКС ще стане БИКС.

141

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай са против западният краен либерализъм, в който е опакован съвременния свят. Свят в който всякакви фрийкове и джндри станаха модел на подръжание. Така че на където и да се клати махалото, общият враг в лицето на неолибералното западно общество ще държи БРИКС сплотен. ДА живее Русия.

140

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на Русия е Путин... и докато този пcиxoпат е жив... РФ ще потъва. Всеки друг на негово място ще е по-добър вариант, защото няма да е обременен с лъжите и кръвта на хилядите погубени млади хора в Украйна... Русия в момента е, като социопат сред нормалните хора...

139

Пян_Гъ

преди 1 година

"Путин и Си Цзинпин - едно все по-неравностойно партньорство": 1) На вас какво ви пука? Да му мислят руснаците; 2) Русия има силен ВПК и по-слаба икономика, Китай има силна икономика и приличен ВПК - едните са по войната, другите в производството. А и нещата се променят... Проблем? 3) Дори Русия "да се провали" (мечта на джендърите от САЩ), това ще направи ли долара истински? Ще спре ли дедоларизацията на икономиката? Ще извади ли ЕС от дупката? Злорадството е признак на слабост!

138

Анонимен

преди 1 година

Русия не трябваше да се разправя със запада . Гледай кво направи Иран . Сега Иран ще продава части за автомобили на Русия . Това е защото Русия вземаше много валута от газа и петрола и се чудеше кво да ги прави . И руснаците решиха всичко да купуват щото валутата само я яде инфлацията. Иранците се научиха всичко да си правят сами . Бензина мисля че беше 30 - 40 стотинки а населението достигна 82 милиона . Освен това запада много взе да печата и ти плаща с хартия ресурсите.

137

Анонимен

преди 1 година

До година, най- много две Русия ще е при ссср!

136

Донки Хот

преди 1 година

До 147:ти май си на някакъв специален чай, а? Как си личи, че не си ползвате главите, ***, казва някаква *** опорка и вие я повтаряте хиляди пъти, като папагали....Ти къде видя НАТО, воюват си украинците с руско и западно оръжие, щото НАТО, ако се беше намесила, войната щеше да е приключила преди няколко месеца... А колкото до това как процъфтява икономиката на Русия, отиди там и виж как цъфти, а не да слушаш руска пропаганда по лъжливите им телевизии, растяща безработица и затворени заводи,