52

Сахар

преди 1 година

Нормален процес и после не е учудващо, че избирателната активност била ниска. Не е ниска, а се пресмята върху нереална основа от хора, които ги няма.

51

До 49

преди 1 година

Да е само на Балканите.....В цяла Европа процеса е много отчетлив и сериозен . В много държави отдавна съществува офертата ,, Къща на село за 1 Евро " или както в Швейцария даже заплати им дават , само да си стоят по селата . В страни като ЮК пък го решават въпроса с внос на миграции.....ама и това не работи особено.

50

Америка за България

преди 1 година

Това е целта, за това и даваме милиони на българи предатели да работят по въпроса, даже трябва да се забърза процеса, територията ни трябва.

49

Турист:

преди 1 година

Геноцидът продължава с пълна сила. Този народ искаха и ще го ликвидират. Ако на някой слепец още не му е ясно, е време да прогледне!

48

НеизбежноОбкръжение

преди 1 година

Много са интересни тези, които са си н.а.двили на м.а.с..р.а.фа и се хвалят самодоволно. Те са х.ит.ри, но не съвсем, защото не живеят на Марс, а в България. Б.ъ.лгарите имат една поговорка:"Заиграе ли м.еч,ката у съседите, ще дойде и в твоя двор." Тези п.р.е.успели и.н.д.ивиди бавно, но сигурно се об.граждат с а г.ресивни и г.о.тови на всичко с.ъ.граждани.

47

Анонимен

преди 1 година

Да благодарим на Бойко-12 години краденье и корупция

46

Селянин

преди 1 година

До 47 ми обявете независимост бе и въведете визов режим и депортирайте 1.5млн.селяни от сф и да ви видим.. ставайте отделна държава ба л сам ви!

45

Анонимен

преди 1 година

Същото е в германия всичко наблъскано в индустриятя за да се правят на велики.Болен наод са немците.

44

НесигурностЗаЖивота

преди 1 година

Основната причина за обезлюдяването на селата в БГ е, че няма никаква сигурност за живота на хората! Ако нямаш лично огнестрелно оръжие, както в САЩ, тук ще те пречукат за нула време! Българските села от векове са били нападани от разбойници.

43

Анонимен

преди 1 година

обезлюдени ааа ние пък гоним мигрантите та заселете ги там да орат нивите

42

Mhm

преди 1 година

Тя една Варна е заприличала на опустял град, с едни огрухани хорица, та по селата ми е ясно. Последни издихания. Не е само у нас. На Балканите всички държави са така. Всички млади около столицата и макс още един-два града. Останалото - пълна скръб. Даже малцинствата се изнесоха за Германия, Испания.

41

Анонимен

преди 1 година

Ами вижте какво стана в Карловските села? Ако беше в град общината щеше да го почисти до сега, на нали е на село оставиха хората на произвола с лопатите. Даже не говорят за тях. Все едно не съществуват. Говорят само за кралицата, газа и зеленски.

40

Анонимен

преди 1 година

Нормално е за дръжава без традиции в земеделието и принудителна индусъриализация.Във Фрянция не е така тамнима хора в селата които се занимават със зеюеделие.Така е в БГ защото Тодар реши да ни прави индустриален колос като Ссср

39

Анонимен

преди 1 година

За работа дистанционно се изисква постоянно електричество и бърз интернет. Колко от селата могат да го осигурят. Да не говорим за път, редовен транспорт поне до общински център, магазин, водоснабдяване, училище. Все инфраструктура, която в повечето случаи е западнала и разрушена.

38

Анонимен

преди 1 година

Не купувайте къщи по селата ,нали виждате какво става по Карловско ,след потопа с лопати и всеки се оправя както може ,и застраховка да имате ,тя няма да Ви помогне когато няма държава извън няколкото големи града ,не се връзвайте на брокерите защото отвън идва вълна от спадове в цените на имотите заради скоковете на лихвите по кредитите заради инфлацията ,в цял свят банките ударно ще вдигат лихвите за да предизвикат криза и да паднат цените ,това е реалността

37

О, божке

преди 1 година

Какво сте захленчили? В цял свят е така. Хората търсят по-добри условия за живот. Да, в Германия има такъв и в малките градове, но има по 4-5 вида транспорт и начина да стигнеш от А до Б. Най-малкото. Какво да прави млад човек в тези обезлюдени габровски махали? Няма път, няма почистване, сигурно и ток често няма. А по селата живеят: Драгиново - българомюсюлмани, Буковлък и Малко Конаре - ще го цензурират. То в софийските села няма условия, вие искате да живеете като Тарзан по баирите. Няма как!

36

Воеводата

преди 1 година

Сите села требе да се заселят с арни ора оти моята хвърковата чета нема къде да почива и отмаря освен в една БИЛЛА .

35

дд

преди 1 година

И после тука гнуссните ни *** искат да гонят украинци, които са ни най-близки братя, щото видиш ли е ПРЕНАСЕЛЕНО в България!! И парите за тях не идват от ЕС!!

34

Анонимен

преди 1 година

Поне 90% от къщите в тези села не плащат имотен данък от години. Държавата трябва да направи списък на тези имоти, да потърси собствениците и ако не платят данъка да ги одържави. Следващата стъпка е да потърси инвеститори.

33

Село

преди 1 година

Българина е просто човече! Тъпче се в мизерната софия, в 30квм с ненормалници около него. Обижда на селяни. Всеки ден съжалява, че не живее на село!