195

анонимен

преди 1 година

До Боби 208 В някой от забравените градове в Сибир за извозване на *** може и да получават на пръв поглед много, въпросът е какво може да купиш с тези пари. Знаеш ли какви са цените на плодовете и зеленчуците там? И това че лятото там е има-няма 2 месеца, всичко останало време носят дебели якета и шапки. На север заплатите винаги са били по-високи, плащат за "вредност". Виж статистиката каква е продължителността на живот там. За това, че там пият (бухают) непросветно дори няма да споменавам.

194

Браво 215...

преди 1 година

Айде сега прибирай всички русофили при тебе с тая заплата .... ХА,ХА,ХААА.... и прати ги после на война за Путину!

193

:):)

преди 1 година

DNEs Да не сте сатанали слуги на Кремъл? Само репоствате тяхната пропаганда?Чакам утре да напишете че САЩ са нападнали Украйна!

192

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 202 ати сигурен ли си че заплатите са по ниски на руснаците от българите знаеш ли че заплатите в москва и област аз получавам 250 000хил.руб съпругата ми получава 130 000 х.рубли синът ми скоро се уволни от казармата получава 90 000х руб за такива пари можете вие българите да мечтаете еврото е 60.38 смятаи неграмотнико живея в москва

191

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Чудно как спи Путин , като тоя САЩ му е винаги зад гърба...ха,ха,хааа ...И ВЕЧНО МУ Е ВИНОВЕН!

190

Анонимен

преди 1 година

А сега остава да кажат кой счупи турбината,от коя страна рязко пускаха и спираха газта докато се разлопа турбината,че не е годна и не става за нищо докато не се ремонтира или смени с нова от тези,който по договор поддържа съоръжението или по нареждане на поръчалия съоръжението като най-главен когато приема съоръжението в експлоатация с подписани протоколи за извършени монтажни работи и пробни експлоатационни опити по участъци до пълна експлоатационна мощност на съоръжението МВт/час за газ с цена

189

Анонимен

преди 1 година

Как така Европа е в икономическа, енергийна и политическа криза а ние жалим колко е зле Русия въпреки нечувания ръст, който се отчита.... Странни путинофоби!!

188

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно Сащ искат само част от пазара, толкова колкото да могат да си продават тяхната газ, не забравяйте че сащ няма количество да замени руското количество, но европейците са се загубили в превода и ги разбрали грешно.Ето нашия Киро без преводач е бил, какво разбрал толкоз.

187

Марин

преди 1 година

Марийке този газ в твоя *** ,раздавайте си го между вас другите не ги мислете

186

Анонимен

преди 1 година

Да подложиш народите на цял континент на тормоз, само защото си мислиш, че Русия заграбила Крим ... Това говори много за умствения потенциал и нравствения облик на управниците в Брюксел.

185

Боби

преди 1 година

До анонимен "Най-важното, което си забравил да изрецетираш редом с тези цени, какви са им заплатите и пенсиите на руснаците." А тука е един океан от цифри. В РФ има 108 мисля региона и републики и отделни градове като Севастопол. За всеки от тези СУБЕКТИ има минимална заплата и пенсия. Значи в някои от забравените и от бога микро градове в сибир където се копат наистина ценни ресурси може на месец обикновен работяга да получава 120000рубли за да извозва буклука примерно.

184

Мария Злобарова

преди 1 година

забрави да обвини Запада за разпъването на Исус Христос на кръста ! Но ако поотрезнее, може и да се сети ?

183

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 1 година

ЗАРИБЯВАНЕТО НА ЕС СЪС РУСКАТА ГАЗ , Е ЦЕЛЕНАСОЧЕН И ХИТЪР ХОД --С КОЙТО ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ИСКАШЕ ДА ПОДЧИНИ ЦЯЛА ЕВРОПА И Я НАПРАВИ ЗАВИСИМА ОТ НЕЙНИТЕ СУРОВИНИ--ЗАЩОТО СЪС СИЛА ТОВА НЯМАШЕ КАК ДА СТАНЕ!РАНО ИЛИ КЪСНО ----*** СЕ ВРЪЩА ЗА ЧЕРЕПА СИ ...А РУСНАЦИТЕ ЗА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ ЖИВОТ , КОЙТО Е НЕДОСТИЖИМ ЗА АЗИАТСКИТЕ ***!СЪЩАТА ИСТОРИЯ СЕ Е РАЗИГРАВАЛА И В ДРЕВНИЯ РИМ С НАШЕСТВИЯТА НА ГОТИТЕ ДОШЛИ ОТ АЗИЯ--/ОСТ ГОТИ И ВЕСТ ГОТИ/---ИСТОРИЯТА ВИНАГИ СЕ ПОВТАРА!!!!!!

182

Боби

преди 1 година

До анонимен "Иначе щеше да знаеш, че в Русия няма двойна тарифа на дневна и нощна ел.енергия." ХЕ ХЕ ХЕ има зависи от населеното място. По-точно са единна тарифа 7.5р и Дневна нощна 7.5/хх.хх но само в големите градове. А също зависи и от града. Ако има наблизо Атомна централа...

181

отец Нафърфорий

преди 1 година

Пресалкаше Захарова пак пияна .

180

Боби

преди 1 година

До АнонимеН "АКО ВСЯКА ДЪРЖАВА ОТ ЕС СИ БЕШЕ ПОРЪЧАЛА ПО НЯКОЛКО КОРАБА ЗА ГАЗ ПРЕДИ 8 ГОДИНИ СЕГА ПРОБЛЕМИТЕ ЩЯХА ДА СА ДАЛЕЧ ПО-МАЛКИ" Добре кажи ми само ДРЕБНИЯ проблем КЪДЕ ЩЕ НАМЕРИШ ГАЗ КОЙТО да СГЪСТИШ/ОХЛАДИШ за да заредиш корабите? В САЩ СПГ имаше бум след това Залезе, Не искаш от РФ, Австралия наложи мораториум по износа докато не си оправи енерго бакиите. ОПЕК казаха О НЕ НЕ. Азиатските борси държат високи цените... иии НЕМА - НЕНТЕ - ЗИЛЧ - Тути Финито - Криза Брато Газ нема Действай

179

анонимен

преди 1 година

До Боби 164 Я не ми разказвай байки, пардон приказки. Веднага личи, че ни си стъпвал там. Иначе щеше да знаеш, че в Русия няма двойна тарифа на дневна и нощна ел.енергия. Но както и да е! Най-важното, което си забравил да изрецетираш редом с тези цени, какви са им заплатите и пенсиите на руснаците. И тъй като не си стъпвал там да те просветя малко - почти двойно са по-ниски от българските. Да не забравиш, че България е най-бедна в ЕС, така сам виж къде е Русия.

178

Хектор

преди 1 година

Овце провокатори................колко точно казано хахахаххахахахаххахахахахаххахахаах

177

Анонимен

преди 1 година

в русия шизофренията май е заразна

176

Тоягата

преди 1 година

До 202Остави ги тези плоскочели неграмотни ***, те учат историята само на маса със себеподобни, чули недочули....