155

Анонимен

преди 1 година

Зима иде... Лайте си докато е топло, западните медии казват, че ще е трудно... Путинофобите още вярват в западно чудо при условие, че алтернатива не е намерена до сега и зима иде след месец....

154

Анонимен

преди 1 година

Дойдоха в България да ни обясняват колко е яко в Русия.

153

Край

преди 1 година

До 166. Давай го по-любезно бе истоик. Русия прави третата българска държава. Не я завоюва а прави държава на българите при това либерална и демократична монархия. Русия винаги е искала да контролира проливите - Дарданели и Босфор идеята е било това да става чрез голяма и силна славянска държава - България. Виж картата на Санстефанска България. Като ръзбира се разчитали на ЛОЯЛНОСТ от наша страна - грешака. Ние 2 световни войни сме срещу тях.

152

Боби

преди 1 година

До Край "БВП на САЩ идва от услуги и долара. Колко неща американски имате в къщите си. БВП на Русия идва от РЕСУРСИ - енергоизточници, метали, зърно, дървен материал. Сами си отговорете на кого е бъдещето" Утре случайно голям метеорит пада на слънцето и в продължение на две седмици започват невиждани слънчеви бури. Цялата електроника първа излиза от строя а след нея и енергомрежите. Как мислите кой как ще продължи да живее? В САЩ и Западните страни ще е КАТАСТРОФА ТОК НЯМА. Русия ще живее нормал

151

Анонимен

преди 1 година

Какво става с 4те точки, колко точки ще подмиват западно европейците за да не миришат? Европейската комисия и Урсула не са ли публикували вече ЕС директива колко точки да се подмиват по европейски стандарт?

150

Край

преди 1 година

Алтернативи на руския газ ще има. 3-5 пъти по-скъпи. Който може да смята колко ще са конкуретни стоките на ЕС пред турските, китайските и другите с евтина енергия.

149

Анонимен

преди 1 година

Дайте да сметнем икономиката на русия без да ползваме БВП-то като мерна единица. Така колко граждански самолета произведоха за 2021-ва година? Колко процента от тези няколко самолета са западни компоненти? Колко кораба произведоха за 2021-ва година? Благодаря за вниманието. Коментарите са излишни.

148

Споко

преди 1 година

Споко, Азербайджан обеща на Урсула да помисли дали е възможно да увеличи доставките на газ за ЕС след 2027г.

147

АнонимеН

преди 1 година

ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГАЗА НЕ СА ПО ВИНА НА ФАЩ А ПО-ВИНА НА ЕС, ЧЕ СЕ ДОВЕРЯВА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, А НЕ СЕ Е ЗАЕЛА ДА ПОСТРОИ ДОСТАТЪЧНО НА БРОЙ КОРАБИ И ДА СИ НАБАВИ ГАЗ ЗА 100 ГОДИНИ ОТ КАТАР!

146

Хх

преди 1 година

До Край - Ами ограмоти се малко бе. Кой ти е виновен, че си простт?? Прочети малко история и ще видиш, че т. нар. Освободителна война, която е апропо 6-та подред само за 50 години е Русия срещу Османската империя. Мечтата на Руската империя винаги е била да завладее Констатинопол. Ако не знаеш от къде идва думата "Цар" - е идва от Цезар. Мокрия сън на руснаците е била да окупират Римската столица Константинопол от много отдавна, за България ама грам не им е пукало

145

Боби

преди 1 година

До анонимен "Ти си вярвай в "силната" руска рубла, но по-добре отиди там на мястото да видиш колко "силата" й се усеща от обикновените хора." Ами как се усеща? 7.5 р за кв/ч елетроенергия(3.5р нощна). 40р Литър Бензин. бял хляб 500гр 48р кило СССР Черен хляб 40р Всички продукти които са производни директно от зърнените са евтини вкл пилешко, част от колбасите еквивалента на кибабче/кюфте(пълни със соя) и т.н. Тоест няма да умрат и най-бедните от глад и заради липса на отопление.

144

Край

преди 1 година

БВП на САЩ идва от услуги и долара. Колко неща американски имате в къщите си. БВП на Русия идва от РЕСУРСИ - енергоизточници, метали, зърно, дървен материал. Сами си отговорете на кого е бъдещето.

143

Анонимен

преди 1 година

сащ стоят и зад вирусите които създават за биологична война

142

Споко

преди 1 година

Споко, ще ни дойдат от некъде некакви алтернативи на руската газ.

141

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТ АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ НЯМА ДА Е СЕБЕ СИ!!! ФАЩ ЛИ ВЛЕЗНАХА В УКРАЙНА ДА И КРАДАТ ЗЕМЯТА ;D

140

Анонимен

преди 1 година

Българското мерезе е по-големо от руското мерезе!

139

Край

преди 1 година

До 154 Сащ и Великобритание имат интерес това с морала са приказки за наивни ушета.

138

Споко

преди 1 година

Споко, водиме класацията на бевепето. Това сега са само временни затруднения. Напролет всичко ще се оправи. Бевепето на запада е големо. Ското всичко ще се оправи.

137

Анонимен

преди 1 година

До Край Питаш за любовта на САЩ и Великобритания спрямо Украйна. Веднага ти отговарям. През 1994-та година преметнаха Украйна и бе подписан Будапещкия меморандум между Украйна, Великобритания, САЩ и русия. Украйна да се откаже от ядрени оръжия в размяна на гаранция за териториалната цялост на Украйна. Обаче документът е формулиран прецакващо за Украйна и всички веднага се направиха на ударени защото никой не иска война с русия. Така че Великобритания и САЩ имат морално задължение да помогнат.

136

Русия е изостанала

преди 1 година

По брутен вътрешен продукт на глава от населението Русия е на 67 място в света. Русия е изостанала като държава от третия свят. Коментарите са излишни...