215

Лъжливи руснаци !

преди 1 година

Не бяха ли руснаците, които еднолично спряха доставките на газ по Северен поток 1 за Европа ???? Какви САЩ, каква Европа ?! Европа си плаща, но руснаците спират!

214

Himers нее мек- боли

преди 1 година

Здравейте меки евро китки. Предлагам да приложим меката сила на ЕС да сдържаме Русия. А? - - - - само дето руснаците ги удрят много меко с Хаймърси и квиченето е неописуемо !

213

А не Москва ?!

преди 1 година

Тази лелка наистина е за психиатрията !

212

Отврат

преди 1 година

Цялата клика в Москва не е истина. Те вина като че ли за нищо нямат! Какво да очакваш ще погледна на Русия с друго око ако някой ден си признаят ( и разкаят) за това, че първите две години по време на втората световна са съюзници у най-големи доставчици за третия райх но всичко руско за тях (дори руската радиация) е винаги добра! Отврат

211

Анонимен

преди 1 година

Путин е пътник, ако оцелее от болестта, то неимимуемо някой десидент ще извърши покушение, защото дедото много се изложи и си мисли, че ще му се размине. Сега е моментът руснаците да опкажат дали са се разделили с крепостничество и болшевизма.

210

анонимен

преди 1 година

До Анонимен 233"гледаш се как ще се топлиш през зимата, с дърва, въглища или слама?" Както и да гледаш и с каквото и да се топлиш, когато нужникът ти е външен (по статистика при 40% от населението в Русия), при -20 това не помага много, нито пък топли.

209

Анонимен

преди 1 година

Тази година без газ от Русия не е най-критичната за Европа, първите месеци ще има газ от хранилищата. Страшното започва в средата или в края на зимата, напролет. Убиец ще бъде 2023-та, когато няма да има запаси и цената на газа в ЕС ще надхвърли азиатските. Зимата на 2024 ще бъде ужасяваща. А зимата на 2025 ще бъде ад.

208

Анонимен

преди 1 година

Явно доста напечена става работата в рашиcтан. Вчера днеска вече за 3ти път плачкат да им отменят санкциите. Свърши тя. нали вече спряха газа

207

А от САЩ какво?

преди 1 година

Какво сме получили от САЩ? Прибраха ни два миларда за самолети, които не се знае кога ще получим - неустойки по договора няма. Когато САЩ са се се намесили, винаги сме губили. Така загубихме Южен поток и не построихме АЕЦ Белене.

206

Гал

преди 1 година

Скоро всичко ще си дойде на място.

205

мека китка

преди 1 година

Здравейте меки евро китки. Предлагам да приложим меката сила на ЕС да сдържаме Русия. А?

204

Ахм

преди 1 година

А.б.е в кремъл все някой им виновен....хахахахах. И смени ансамбълчето другарко...нали имате г.ъ.з не переш ли?...мирише

203

анонимен

преди 1 година

До Анонимен 215 София не е цяла България, а Москва не е цяла Русия. Да те светна малко какви са заплатите в Кримнаш - масовите са в диапазона 20-30-35хил рубли. Виж какви за заплатите и пенсиите в "глубинка", в някой си Мухосранск. Тогава може и да си побъбрим.

202

Анонимен

преди 1 година

Наркомана със зеления потник къде е? Не се ли е изказвал на някой филмов фестивал или пред европейския парламент?

201

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 222 Че защо, Норвегия, да продава евтино газ на ЕС ?

200

Анонимен

преди 1 година

Путин помля военните арсенали на източна Европа. А тъповатитe източни европейци сами му ги закараха да ги унищожи. И самолети, и танкове - цялата съветска военна техника става на скрап. А нова военна техника да се купува от САЩ на фантастични цени при тая криза, когато европейците миришат защото нямат пари за топла вода и душ, е меко казано безумие. Ама те сериозно ли си мислеха, че с техните оръжия ще спррат руснаците в Украйна! Русия дори не е използвала и 15% от военния си потенциал. Къде са останалите 85%? Как ще бъдат използвани ако се наложи? Къде?

199

Анонимен

преди 1 година

"Специалната военна операция не се ограничава само на територията на Донецк и Луганск, а се разпростира на цялата територия на Украйна. В Украйна се създава антируски анклав който застрашава сигурността на Русия и неговото ликвидиране е цел на специалната военна операция" Владимир Путин, 02 септември 2022, Калининград.

198

Анонимен

преди 1 година

Рашистите си мислят, че могат да убиват, грабят и изнасилват украинци, а Европа да финансира това като им купува газта. Да ама не!

197

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Научно-техническото сътрудничество между Русия и Германия винаги е било и ще бъде заплаха за наглосаконците. Тахната първостепенна задача е да не опуснат това сътрудничество никога да не се осъществи, но няма да успеят.

196

Анонимен

преди 1 година

До Браво 215...русия има достатъчна воиска които въюват не бери грижа помисли си за теб че те чака тешка и студена гладна зима дали ще останеш жив