235

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 261 САЩ и Великобритания изобщо не са участвали във ВСВ. Победата е само на Русия.Путин така казва.Русия изобщо не е нападала Украйна. Тя се отбранява.

234

Чудно

преди 1 година

Пак САЩ са им виновни. Ми що не вземете да я унищожите тези САЩ , като толкова ви пречи .Путин натиска червения бутон и Русия изчезва.

233

Но не и тези

преди 1 година

До анонимен....С палеца надолу!Те са или платени Руски ***,или нещо дъската им хлопа,та не признават ОЧЕВИДНИТЕ неща!

232

преди 1 година

рашисти, яжте си петрола, пийте си газта и стойте надалеч от цивилизацията! Не ви искаме!

231

Българин

преди 1 година

Европа показва, че няма да търпи военна агресия на територията си. На каквато и да е цена. Подкрепям напълно.

230

Двоен аршин

преди 1 година

В едната посока имаме "демократични икономически санкции", а в другата - "икономически шантаж"?!? Тия брюкСелски номенклатурчици съвсем се смахнаха! Много са ви плоски лъжите!

229

Анонимен

преди 1 година

Еееееех!Ако бяха умни АМЕРИКАНЦИТЕ И АНГЛИЧАНИТЕ ДА БЯХА ОСТАВИЛИ ГЕРМАНЦИТЕ ДА ВИ ДОВЪРШАТ! СЕГА СВЕТА ЩЕШЕ ДА Е ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ

228

Анонимен

преди 1 година

росия пък стои зад военната операция в Украйна

227

Анонимен

преди 1 година

Българите, най-бедните в Европа, казват на богатите руснаци колко зле са нещата тук. те бяха в европа, бяха в българия, с пари и още повече с големи пари, навсякъде е добре, моята родина, моята Русия ми е по-близо, тук се чувствам добре, а не във вашата Европа, пропагандата ви изяде мозъка , като че ли освен Европа и добро място няма, това няма да го разберете, слепи сте.

226

Анонимен

преди 1 година

Ако беше толкова хубаво защо афганистанците и сирийците отиват на запад а не в близка Русия???

225

NightWatch

преди 1 година

Сигурно хамериканците са им виновни, че не се справят с "денацификацията" на Украйна. Нали щеше да е за няколко дни, нали щяха да ги посрещат с хляб и сол. Все другите са им криви

224

Тангра

преди 1 година

Нека някой да извади поне един исторически факт за нещо добро което сме видели от запада. Поне едно за България добро.Абсолютни лицемери гледащи само собствения си интерес

223

Tangra

преди 1 година

Американците точеха зъби за европейския пазар. То не бяха санкции спиране на газопроводи нефтопроводи. Слагане на прокси правителства в БГ Полша Чехия Румъния. Благодарение на това даже ни приеха с куц крак в ЕС.А вие гледайте още с google earth и ходете ангария да работите из прекрасните провинции на запад. И ще си останем мизерни завинаги защото сме безгръбначни. И има хора дето за 2 цента продадоха народа си.

222

анонимен

преди 1 година

Не е нужно да биеш път до Русия, за да видиш какво е! Пусни на Гугъл ърв и се разходи из руската провинция, и после отиди в някое малко европейско градче на ЕС, и сравни! Разликата е огромна! Та, ето защо всички отиват на запад, даже сирийците и афганистанците!

221

МашкаАлкашка

преди 1 година

И да знаете, че лично Байдън е врътнал крана! Между другото, тая раздрънкана балалайка се е женила в Ню Йорк. Що ли там, а не на Урал. в маЦква или в Сибир?

220

абе знАхарова кой

преди 1 година

филм гледа......те все още не признават че са нападнали Украйна.

219

Az

преди 1 година

И още един въпрос към хората защитаващи Путин- как си представяте живота ако Русия на Путин завземе Украйна, Прибалтика,наложи правителства проруски като в Беларус в България и Румъния?някой виждал ли е Русия, ама да е ходил последните 30 години там, извън Москва и Петербург, някой видял ли е наистина как се живее там? И ако някой мисли да отговаря-по-добре от България, да си вземе билет до Самара или Омск , или Ростов, да постои месец два и да пише, важно е за него и за нас.

218

Az

преди 1 година

Ок колко са загрижени за обединения запад, нали нямат нужда от него, пък сега са се загрижили... Май Европа ще може без Русия, само въпрос , преди 89 година СССР доставяше ли газ? На същия лош запад. Газта стана фактор след 2000 година, но заради зелените се наложи. Не е трудно запада наново да открие атомните си и топлоцентрали на въглища. Не забравяйте че ЕС е започнал като съюз за контрол на въглищата като основа за предотвратяване на бъдещи воини-въглища-стомана-военна продукция.

217

Мирчев

преди 1 година

Точно.Налага се ам.газ който по дефиниция е по скъп от тръбния с антипазарно поведение по продажни европейски политици.Даже и нашия Радев е послушко и вместо да преговаря с Газпром,отиде в Персийския залив да Лала глупости.Погледнете как се държи Унгария,нов договор,Сърбия,че и Гърция дето оттам внасяме руски газ с надценка.Продажници и Небългари.

216

Алекс

преди 1 година

Тече икономическа война на изтощение.Европа не получава газ,Русия не получава пари от продажбата на този газ.Предишната война на изтощение завърши с фалита на СССР.Русия върви по същия път.