11

Анонимен

преди 1 година

До 14 разликата е обаче,че заводите в Китай работят с американски лицензи. Или пък част от заводите са собственост на американци. Просто се произвежда там заради ниските заплати и ниските екологични критерии.

10

Сосидж

преди 1 година

Трябва да забранят на хората, да говорят за неща, които не рабират. Вярвам, че това е голяма новина за русофилите, но трагедията е голяма.

9

Анонимен

преди 1 година

И на мен ми правят български компютри.Отивам в магазина. Казвам,че искат да ми сложат еди какъв си процесор,с еди каква си видеокарта и накрая ми сглобяват машината

8

Пян_Гъ

преди 1 година

"90% от частите - чужди": Нищо де, поне се сглобява в Беларус. И Китай навремето (преди да изпреварят технологично дори САЩ) тръгнаха така. После си зависи от акъла. А "американските" лаптопи къде се сглобяват? Колко % от частите са "американски", при положение, че държавата отдавна е ДЕИНДУСТРИАЛИЗИРАНА?

7

Хахахаха

преди 1 година

Дедо сашо излагаш се. Ще ти дърпат ушите в раша!!!хахахах

6

Анонимен

преди 1 година

ганжи ганжи. кое предприятие от социализма работи още у нас? ми никое. завиждай на белорусите. запазиха си държавата, имат си икономика, заводи, население, деца. у бугарищаня само канали за дрога, бежанци, корупция, чигания до шия, ориенталско мислене и ориенталски ген. белите българи на изчезване. до 10 години ще сме част от туркестаня и ще се молим на руснаците да ни приемат бежанци. да видим ганжи как ще е по голем турк от турките.

5

р3

преди 1 година

И ние имаме такъв отдавна - Правец лаптоп с части от леново.... 100% от чиповете идват от САЩ и Тайван, те са абсолютните монополисти. Евтини видеокарти забравете мама му

4

Анонимен

преди 1 година

Сигурно ще правят само пластмасовата му кутия!Хах

3

Анонимен

преди 1 година

Работата е като българския лаптоп в една бройка!Никой не го е виждал

2

Нали

преди 1 година

А колко процента от частите на произведеното в САЩ и ЕС са от САЩ и ЕС? Или лош Беларус и добра Америка а?

1

Бай тошо

преди 1 година

Таз година полупроводници..догодина цели проводници