71

Анонимен

преди 1 година

Беларус е бутафория. Ние правихме такива парадни производства до 89-а и се видя какво последва след като влязохме в реална икономика.

70

анонимен

преди 1 година

Ех, картофелен крал, що не продължаваш с картофите а си се набутал в компютрите и високите технологии, от които разбираш колкото един се*лян*дур от класическия балет.

69

Кико

преди 1 година

Смешници, ножчета за бръснене още нямат!

68

Анонимен

преди 1 година

Как живеят немците като скотове е доста по-интересн

67

Анонимен

преди 1 година

Беларус с диктатор вече сглобява лаптопи, а *** който уж е демокрация на хартия не произвежда даже и хартия.. То не е само да викаш аз съм член на ЕС.

66

Анонимен

преди 1 година

Кога украинеца си е купил копютър Вместо шапка

65

Анонимен

преди 1 година

Телефон ше има ли за Един Преател питам

64

Москвич

преди 1 година

Колкото Москвич е кола, толкова Хоризонт лаптоп :))))68163

63

Анонимен

преди 1 година

А българия произвеждаха 100% собствени части за компютри по четири технологии технология на apple технология на ibm английската технология орик атмос и естествено българката технология Пълдин. Обаче в един момент направихме 32 битов Пълдин това никак не се хареса на западния свят и закриха производството точно за няколко месеца.

62

до 68 Карлуково

преди 1 година

"Това изобщо не е вярно, недей да лъжеш пpocтия народ, има отворени архитектури като RISK-V например, където всеки може да го вземе - всеки може в днешно време да си направи процесор..." ---------------- Ти пишеш ГЛУПОСТИ. За 2020 са произведени 160 МИЛИАРДА АРМ процесора и това е 95% от световното потребление. Автоиндустрията на САЩ БЕ БЛОКИРАНА от нуждата за микропроцесори, "които всеки можел да си произведе". Къде точно работиш да се срещнем, летя за България утре от САЩ?

61

Анонимен

преди 1 година

А пък нашите академици от БАН, са подобрили чушкопека ! Вече е "смарт" и може да бъде управляван от смартофон ,чрез "блу-тоот" свързаност !

60

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Внукът ми на 16г., също сглобява компютри от вносни части вкъщи.

59

Анонимен

преди 1 година

68, по новата 12 нанометрова технология са две, но има една, която работи със супернова 3 нанометрова технология. Те са рекордьорите, а нормалните са по 90 нанометрови технологии и вършат отлична работа.

58

Алооо

преди 1 година

Абе така и баба знае, направите си го на 100% и тогава се хвалете.

57

Анонимен

преди 1 година

Притежавам програмируем калкулатор "Електроника", произведен и закупен в Минск през 1983 г. Служил ми е активно до 1997 г., но работи изправно и днес.

56

до 65

преди 1 година

Това изобщо не е вярно, недей да лъжеш пpocтия народ, има отворени архитектури като RISK-V например, където всеки може да го вземе, да си добаши команди за да разшири функционалността - всеки може в днешно време да си направи процесор, 5-10-20 ядра - никакъв проблем. Проблемът е в производството - 2 са фирмите, които могат да правят чипове по новата 12 нанометрова технология - едната е холандска, другата тайванска.

55

Анонимен

преди 1 година

Беларуските девушки са мноо арни, ама тоя лаптоп ми мяза на моя хуауей, същият цвят и форма, с две думи - китайска работа.

54

Анонимен

преди 1 година

Пишете пълни глупости. Процесори, памети и т.н. всички части за компютърната техника се произвеждат от много ограничен брой производители в света. Например Айфоните на Ейпъл от които се възхищавате имат процесори Кортекс, които се разработват първо в Англия, след това целия микроконтролер се разработва на второ място, а производството е естествено в Тайван.

53

Анонимен

преди 1 година

Смейте се ама в Беларус няма улици пълни с клошари както е в Ню-Йорк например.Преди 10 години властите в Сиатъл,Ню-Йорк и Филаделфия обявиха кампания да даряват безплатно черни найлонови ториби на десетките хиляди бездомници и клошари за да отделят екскрементите си в черните чувалчета и да ги трупат на купчинки щото иначе много мирише навсякъде. И аз не го повярвах докато не ми го разказаха хора живеещи в САЩ.Поне в Беларус това го няма .Иначе на американските компютри пише "Направено в китай"

52

Ле Нин

преди 1 година

Ами така се започва. От 10%, и ако има постоянство, току виж са задминали тайжанците. А иначе машината изглежда добре и ако е на конкурентна цена ще има купувачи.