31

VladTepes

преди 1 година

Браво на Лукашенко! Не дава на алкашите от опозицията да пропият Беларус по стъпките на своя учител Елцин.

30

Анонимен

преди 1 година

Няма значение и 98% от часитет да са произведени в Беларус, ако не можеш да си правиш сам чиповете. В момента се съмнявам, че имат капацитета да изкарат нещо под под (дори не) 180nm, демк преди 25 години.

29

Евразийски Луд

преди 1 година

Ооооо каква новина, треперете западни ***, от днес започва възхода на белараша. Славния и богоподобен вожд на белараша има безпогрешен бизнес нюх и неизчерпаеми научни познания, който са със деситилетие по напред от западноджендърската псевдонаука. О да, нек се веят знамена червени напред пролетарий до пълния разгром на капитализъма

28

СССР

преди 1 година

Ми сделали хорошая машина нам нужни тоже Донбаските въглища да работи не нужен ток.

27

Анонимен

преди 1 година

Ние в европейска България се гордеем с родния чушкопек сглобяван в Китай.

26

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има и qled 8k юность + Домашно кино SOKOL

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 - Крачетата. Сънява ме, че и шасито е правено от тях.

24

Анонимен

преди 1 година

Коя част на компютър може да бъде произведена в Беларус хаха

23

От 24

преди 1 година

Виждам, че и тук е пълно с глупави хора, който не се съгласят с някого, когато е прав, зщаото иситата не им харесва. Беларус е с НЕЛИГИТИМЕН президент и не заслужава никакво внимание от наша страна. Изборите им бяха фалшифицирани.

22

Анонимен

преди 1 година

До 17 - А вече и защоо там са концентиррани производителни мощности. Не е просто до "евтина работна ръка", а и до това, че мжое да наемеш 25000 души за половин час. Буквално им кавват "утре си еди къде си" и тръгвт, бачакат 1-2 години и после ги уволняваш, без никкакв обвъзаност. Но най-големият проблмме е, че в Европа и САЩ масово забраиха, какво е ефикасно прозиводство и цената тепърва ще я плащаме всикчи.

21

Анонимен

преди 1 година

А какви красиви девушки.

20

От 25

преди 1 година

Защо не си съгласен?

19

Анонимен

преди 1 година

До До 8 23 - абравиха, когаот имаше 500 000 протестиращи .... 10% от страната беше на вън на улица, да протесира ...

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 - Чужда осбственост зад граница не значи нищо, в момент на криза. Но останалото е вярно. Обаче китай взима да се развива мнгоо бързо в страни от чуждите лицензи и след 5-10 години, просто ще спре да произвежда за чужди компании.

17

До 8

преди 1 година

За 20 години населението на беларус е намаляло с 1 милион души. Официалната статистика я има навсякъде, а не някакви измислици. Ако можеха да пътуват свободно в Европа, щяха до момента да са спаднали до 3 милиона. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Толкова за прехваленият беларус със средна заплата 200 евро на месец.

16

Рус Курофил

преди 1 година

Аз ако бях бежанец от Ирак, Афганистан или Сирия, изобщо нямаше да бягам в Полша! Щях да си остана в Беларус да помпам евтини бели беЛЛоруски девойчета и ***...

15

Анонимен

преди 1 година

Отде можем да си купим безаналоговият белоруски лаптоп?

14

Анонимен

преди 1 година

А защо той, а не инженерът, който го е измислил? Или дизанерът? Или собственка на компанията?

13

Нали

преди 1 година

До Состин----САЩ още от Втората световна война купуват мозъци и технологии. Всичко измислено там е от хора дошли от Европа или Азия. Дебелите и *** американци които спят с децата си нямат капацитет за нищо стойностно те са консуматори и само повърхностните хора ги считат за уникални.

12

Пян_Гъ

преди 1 година

На сор-о-со-идн-ите любители на "американските" технологии ще кажа само да погледнат регистрацията на високотехнологичните патенти от 2020 г. насам. Не че янките нямат, но да видят съотношението Изток-Запад и очертаващата се затихваща функция на западното полукълбо. Не ми е приятно - казвам го със съжалениер - но е ФАКТ! Не ми вярвайте - проверете!!!