76

Анонимен

преди 1 година

Либеррастийте съвсем изтрещяха, 2млн рубли са били $40 хиляди, даже и обеден кетъринг в Белия дом със суши и от сьомга и няколко кила риба тон е х5 пъти по-скъп!

75

Анонимен

преди 1 година

Путин е събирателен образ,който не е това,което е.

74

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с така рекламираната контра офанзива на Урките в Херсон,нещо замлъкнаха май явно не са на добре нещата иначе щяха да ни проглушат ушите...

73

Анонимен

преди 1 година

ПРОФ. ВИТАНОВ БЛИЦ-Гледаме опити за пропаганда. Каква е технологията. Простичка. Колкото е по-зле положението на фронта, толкова повече пропагандни голи куки трябва да хвърляме. За всяка гола кука има шаран-юрдеци, които да се хванат на нея и да крякат. Така с кряканицата някак си неусетно трябва да се преглътне поредния погром на фронта. Както виждате, засега работи. Грамадни загуби между Николаев и Херсон, а шаран-юрдеците дори в България с разширени зеници се хвърлят да лапат голите куки. Ей тая шаран-юрдещина ще ни затрие.

72

Анонимен

преди 1 година

Само като прочетох,че документите и информацията е предоставена от анонимен източник от руските тайни служби ми стана ясно за какво иде реч...това Джеймс Бонд ряпа да яде пред тази история ..

71

Пффф

преди 1 година

Какъвто и да е, е по-добър от този на тук коментиращите. И сайта и коментаторите са нещо като мравки за Путин. Колкото на коментиращите им пука за мравките, толкоз и на Путин му дреме за хора, които въобще не познава, а са на ниво под обувките му.

70

Витамин Z

преди 1 година

...скоро и за фейк.бг!

69

Анонимен

преди 1 година

До Амииии......като те чета, май си излезнал от задната дупка на майка си

68

Анонимен

преди 1 година

Краката да му измиете, водата да изпиете!Абсолютен светец.Нъл тъй русофилски мъ.ш.ляци?

67

Смях

преди 1 година

До неразбрал недей така, бе, човек, Късно е вече!

66

Амииии......

преди 1 година

Като чуеш името му на джуджето от Кремъл - Путин !!!! - каква асоциация ти минава през ума ? Разбира се джудже , което се е пръкнало от дупката на майка си и го кръстили на дупката ! Каквото излязло от там не е отишло много далече от ...там !

65

Анонимен

преди 1 година

Хахаха кой ги измисля тия простотии бе и вземат ли пари за това???

64

Анонимен

преди 1 година

ПРОФ. ВИТАНОВ БЛИЦ= Нещото, което се рекламира като контраофанзива доведе до големи загуби за украинската армия и препълнени болници в украинския тил. Видяхте го болниците в Николаев се препълниха и конвои от линейки тръгнаха към Одеса. Тези, които четете настоящите сводки, не се учудвате такъв развой на събНяма обективни условия нито за превземане на Херсон, нито за отблъскване на руската армия от Украйна. Не се ловете на голи пропагандни куки. Не бъдете шаран-юрдеци. Бъдете реалисти. Украинските атакуващи части са недостатъчни и се очаква да бъдат отблъснати. Вероятно това е нарочно да

63

Анонимен

преди 1 година

Дали редакторите на Днес.РУ вече са забелязали, че с ***.лер е свършено?

62

Анонимен

преди 1 година

Трябва да имаш мозък по-малък от на врабче за да повярваш на тези драсканици.

61

неразбрал

преди 1 година

А нещо за испанските имоти на шефа на шайката ГЕП -Боко Тикваров ,по-известен в Гърция като Барба Ганьос ,няма ли в този Шпиегел?

60

Анонимен

преди 1 година

В цитирания Шпигел ,единственото вярно нещо е ...името на вестника-пасквил.Едва ли и Зелевия Наркоман би повярвал на тези измислици и нелепици.Пфу.

59

Анонимен

преди 1 година

Баце пък тичаш в Барселона, всеки си има предпочитания, само работещите хора имат 20 дни отпуск и се чудят кое и къде по напред биха могли да си позволят.

58

ха-ха-ха

преди 1 година

Поредната повърня , изсмукана от дебелите пръстчета на укрофилката ДжоИанна Никоя си.Ставате смешни и жалки с подобни писания!Факт.Защо не напишете как лоения бидон Боко Тиквата разхождаше Бистришките тигри и айтоската певачка Ивана ,с правителствения самолет?

57

Анонимен

преди 1 година

Да си направим чат искате ли?