96

Съмнения само

преди 1 година

Османотурската ислямоджихадистка чумава цивилизаторска мисия в изповядващите религията на Чингиз хан ШАМАНИЗМА в Данциг,Латвия,Литва,Естония изпреварила Германците и Руснаците та стигнала почти до Северния полюс

95

фактология

преди 1 година

Покойната Премиерка на Англия Маргарет Тачър е казала:"Русия дори само с десет милиона жители пак ще може да доставя газ за цяла Европа"......................Разтълкувано Русия и с десет милиона жители ще е със същите си сегашни граници и ще е СВРЪХДЪРЖАВА която винаги когато си поиска ще може да унищожи целият свят........тва казала англичанката с най голям успех в политиката по нейни думи Тони Блеър

94

Анонимен

преди 1 година

Както се казва от векове "Дребен, но вреден"... Руската гaдинка съсипа живота на милиони украинци и десетки хиляди руснаци. Дано скоро гори в Ада!

93

психопатия от 29

преди 1 година

Полша е извършила кървав геноцид над славяните живеели на ЗАПАД от по река Елба като едно от изтребените от поляците славянски племена в сегашна Германия се казвало СЪРБИ..........Йосип Бронз Тито на 29 число съобщава на Сталин че напускат блока на СССР.........Хитлер задължава бившите му съюзници СЪРБИТЕ организирали антихитлеристки пуч да носят в концлагера буквата "П" като Полша да се сетят сами........Чарлз и Даяна чалга сватбата им е на 29 юли 1981

92

Булгар

преди 1 година

Елцин и Горбачов са Предатели както Стефан Стамболов и поп Кръстьо... Владимир Путин много ЗАКЪСНЯ... Трябваше да ОСЪДИ Горбачов, още ПРЕДИ началото на войната в Украйна... А България има полза от силна Русия... Ако я нямаше Руската империя, да ПОБЕДИ Османската Ислямска Империя, ние , българите, още щяхме да живеем под Мюсюлманско РОБСТВО.... А САЩ е Бокл.ук...Бака с Помия , направен от Предатели и ще ИЗЧЕЗНАТ.. Украйна е същото... НЕ стават за СЪЮЗНИЦИ..

91

зИл

преди 1 година

Туй от раздела "Жълта преса" на Дойче Зеле. Бравос, бе юнаци, дотам ли я докарахте? -)))) Забравихте да пишете марката на Тоалетната хартия! -)))

90

Хюго Бос до 106

преди 1 година

За Хънтърчо тръгнаха да пишат, ама нещо медиите покриха масово работата, че се разсмърдя демократично.

89

Анонимен

преди 1 година

България е с президент Путин и Тръмп!

88

Хюго Бос

преди 1 година

Ядат ли деца? Само това не са уточнили.

87

Анонимен

преди 1 година

Гледам, гледам снимката му и ми напомня на Джаба Хътиянина.

86

Анонимен

преди 1 година

Не знам аз кой и какво, но съм сигурен, че всички приближени до властта в америка ходят само пеш, никога не ползват охрана и си плащат разточителните сметки сами.

85

Анонимен

преди 1 година

А на мен пък ми прилича на специална операция на руските тайни служби срещу архитекти и строители на дворци на Путин. "Важные истории" и Der Spiegel - тези трябва да са аналозите на вестник Шок за Русия и Германия.

84

Анонимен

преди 1 година

Бог да пази Вовата, та дълги години да трови живота на гнусната безродна соросска паплачч !

83

Анонимен

преди 1 година

Само ми е интересно що все към прогнилия запад имат интереси? Що не са ходили до Киргизстан, Беларус нещо от техните си там?

82

Анонимен

преди 1 година

Е нормално за блатная. Те иначе няма да имат нищо ако не е корупцията и злоупотребите. Останало е от комунизма. Тогава се крадеше като за световно от общото, демек от държавното.

81

а пък

преди 1 година

Семействата на американските президенти са без охрана от тайните служби , точно така ще да е . Затова бюджетът им е над 3млрд.долара .

80

Анонимен

преди 1 година

Само това ли можете евроатлантиците? С Tъпи станции ли ще громите Русия бе мижитypки?

79

Анонимен

преди 1 година

Само това ли можете евроатлантиците? С *** станции ли ще громите Русия бе мижитypки?

78

Анонимен

преди 1 година

А животът на фамилия Байдън какъв е?

77

както руски балет

преди 1 година

Наглите оядени и самодоволни западняци ще се пръснат от самоувереност. Играха вабанк срещу Русия и загубиха. Заложиха всичко на блицкриг срещу Русия, без никакъв план Б, абсолютно уверени в победата си, плещейки победоносни лозунги за разрухата на Русия. А Путин буквално ги помля, попиля ги елегантно, спокойно и с финес. С лекота и изящество, както в руски балет.