136

Lina

преди 1 година

Които и колкото да са водят най - тежката битка - да се гордеят с родителя си.

135

Анонимен

преди 1 година

Тук писателите-фантасти употребяват изречения "Най-голямата дъщеря на президента, Мария Воронцова ..." и "Най-малката дъщеря на президента, Катерина Тихонова ..." Щом има най-голяма дъщеря и най-малка дъщеря, зачи по силата на логиката трябва да има поне още едно дете по средата, но разликата между рожденните дати на Мария и Катерина е по-малко от 2 години и те и двете са родени от супругата на Президента Путин Людмила Путина.

134

Зайцев

преди 1 година

А дали от тук насетне има спокоен живот за Путин и неговите близки.Вече трябва да са изпокрити и с охрана до краят на живота си.Толкова убити има заради него вече ,че дори не знам как той ще спи нощем спокоен .

133

Анонимен

преди 1 година

За 100 години САЩ окупираха няколко дузини държави. Чудно защо не ги наричат окупатори, както наричат руснаците, ами те били умиротворители.Избихме половин милион в Ирак, но иначе сме умиротворители, не сме фашисти, добри сме!!!!!!!!!!!!

132

Анонимен

преди 1 година

А бе , стига сте се пънали да измисляте небивалици за живота на Путин , напънете се да измислите нещо по-добро за НАШИЯ ЖИВОТ , тук , у нас !

131

Анонимен

преди 1 година

Живота на нашите управляващи: Чалга, разврат и измами :)

130

Да се провери

преди 1 година

ДА се провери дали Путин е съучастник на диверсантите окупирали Киев и Украйна 2014 година.. ДА се докладва кои са окупирали Украйна 2014 година..Окупаторите въведоха силна омраза срещу Русия с спец наркотици и обемно обсебващи видео клипове.. ПО онова време Медведев И Путин провеждаха Олипиада в Сочи.. И бяха обсебени с обемно пси препрограмиране омраза срещу Украйна.. Трябвало да се раздели вкл да има и за русия и за Румъния,Словакия,Унгария,Полша//

129

Анонимен

преди 1 година

чудесна статия , но защо не напишете за кражбите на памперс и син , колко са откраднали от украйна , а след междинните избори ще има разследване и на байдън няма да му стигнат памперсите

128

спартни танци

преди 1 година

От години ни натякват че Путин се е занимавал с джудо и карате оказва се че истината е балет.

127

puter

преди 1 година

Най-истинското нещо в Русия си остана онзи комплект от матрьошки.Във всяка една матрьошка,винаги има по една по-малка,и така докато се стигне размерът на атома.Така е и със пропагандата,така е и със разузнаването,така е и със всичко във живота на Главатаря.

126

тя

преди 1 година

Това да става само в Русия , а то в цял свят

125

анализатор

преди 1 година

До: Малко (номер 162) Абсолютно! Аз дори се чудя, как пък този Путин няма капка въображение да измисли нещо оригинално? Копира Хитлер до последния детайл!Личният живот на фюрера? Той е "женен" за Германия, също както и Путин е "женен" за Русия. Той няма жена, няма деца, няма нищо!Eвa Бpayн също е била пазена далече от медиите, щото видите ли била скромна... а после видях кадри с нея от курорта в Италия където тя релаксира, докато на източния фронт загиват хора...

124

до 156

преди 1 година

Доста ограничен човек си, след като пишеш глупости. Никъде в статията не пише, че путин играе балет. Той не би и могъл, защото е висок 150 см с токчета. Балет играе зет му и това много ясно е повторено няколко пъти в статията. А на мен ще ми е любопитно да споделиш какво толкова си видял за цитираните от теб хора.

123

с.т.

преди 1 година

Всичко това, което прочетох, е ужасно отвратително. На фона на бедния руски народ да си позволяваш такова разточителство...нямам думи. Затова путин се е запънал като м...е на мост и с всички сили ще се опитва да остане на поста си докато е жив. Много нагло и жалко поведение.

122

бай Тодор

преди 1 година

Като си отиде дядя Вова, симейството ще се емигрира в САЩ, както и на предишните .

121

Анонимен

преди 1 година

Дайте сега за западните лидери, същото но вместо балет ще е гей оргии или сатанински ритуали. Борис Джонсън открадна 30 млрд паунда от ковид мерките!

120

Анонимен

преди 1 година

Ако това е "мъж",аз съм мадама...

119

Малко

преди 1 година

психя...сало диктаторче. Същия като Хитлер и ще свърши точно като него.

118

Реалността

преди 1 година

е че Путинския диктаторски режим тотално съсипа Русия. Западните инвестиции изчезнаха, демографската криза е брутална, изтичането на мозъци само се увеличава а сега и десетки хиляди убити в тая безмислена война. Много скоро хората около него ще решат да го почерпят един коршум в тиквата.

117

ъъъ

преди 1 година

Един провален политик