25

Анонимен

преди 1 година

Всички такива неща стават с протекции и лапаница на пари от държавните служби. Така, че Цецко си задава риторични въпроси.

24

Ейй, ууумен бе

преди 1 година

Ууумен, ама ПРЕДАТЕЛ. А от предател акъл не взимам. Що не каже как от "десна ръка" попадна на десния боц на Боце. Сигурно още го сърби г.за.

23

До 19

преди 1 година

Що за глупост, мигрантите не са минали границата с автобуса, минали са зелена граница с канслджия и от там са ги натоварили

22

Анонимен

преди 1 година

Колко апартамента имаш?

21

Анонимен

преди 1 година

Ако полицайте бяха застреляли талибанът който шофира вместо да седят пред него и да чакат да ги блъсне това нямаше да се случи.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 - Да по 5-10 милиард на година и ние ще имаме отряди по 50 човека, дето отиват на всеки адрес, където някой се обаде да каже, че е чул комшусйкто дете, да играе CoD или CS.

19

Кен Ли

преди 1 година

Пуделът на Борисов хептен го закъса горкия. И партия опита, и какво ли не.

18

Дзивко

преди 1 година

Хич не харесвам Ц. Ц. но е прав, има издънка от граничните, през центровете за бежанци та до обучението и окомпектоването на полицията, автобус с кола не се спира, не и с хора вътре, едно време в гранични дори и проверка на документи по тъмно не правехме накуп, единия седи встрани готов да реагира (по възможност в тъмното), бяхме обучени само за пазене на граница и задържане на нарушители

17

Анонимен

преди 1 година

Цецо що не си седиш кротко в асансьора Ами си тръгнал по студиата да ръсиш плюнки, щото мозък нямаш?

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 - Те реват за барикади на входа на на всеки град, защото "не можело така да влизат автобуси с ислямисти" ...

15

танер

преди 1 година

преди криеха мигрантите в цистерни камиони сега като редовни пътници минават границата с автобус много слаб контрол хаоса в държавата се усеща сега демонстрираме сила плашим баба и дядо в влаковете с автомати

14

Б. Гицков

преди 1 година

Шофера на автобуса ще стане автоматочно boss в затвора. Там много се тачат пандизчии очистили ченгeта.

13

Анонимен

преди 1 година

Трагедията в Бургас показва, че нашите полицаи са изключително неподготвени за извънредни ситуации. И за това са виновни такива като Цветанов. Тези полицайчета са били жадни за награди, похвали и бърз скок в кариерата. Опитали да спрат с патрулката автобус, който вече 3 пъти не е спрял. Все едно да опитваш да спреш танк с велосипед. Поне да бяха го изпреварили много повече и да излязат от колата, а не да си седят вътре.

12

Анонимен

преди 1 година

Всеки се аргументира с това ,че е трябвало да стрелят по автобуса или да му спукат гумите с шипове, но нали се сещатате,че това е автобус с хора, който не е ясно заложници ли са, холандски туристи ли са или работници на някоя фирма, където шофьора се е побъркал. Става много деликатен въпроса как се спира такъв автобус без жертви.

11

Анонимен

преди 1 година

Точно тоя сме ш ни к да дава оценка мисля, че най-малкото е неподходящо. Май е забравил за "ювелирната" акция в Лясковец която струваше живота на баретата Емил Шарков.

10

Анонимен

преди 1 година

Имахме физкултурник за министър на вътрешните работи. Смятай!

9

Ужас

преди 1 година

Ужасяващо е как разни телевизии канят тези който докараха мвр и държавата до Катастрофа,да говорят глупости и да дават акъл?!

8

До 5

преди 1 година

На автобус как ще стрелят по гумите - нали всички пътници ще пострадат, не мисля, че могад на автобуси да поставят шипове или да ги стрелят по гумите.

7

Анонимен

преди 1 година

Цвъцо, да вземеш да платиш 1 милион, за който държавата бе осъдена за делото Октопод. Ти тогава беше министър и водеше акцията, така че не давай акъл кой не си върши работата.

6

пуйката

преди 1 година

Бойко много загуби по отношение на организацията на партията му като го освободи.