85

УБиват с холограми

преди 1 година

ЗАКОНА ЗАБРАНЯВА ИЗРИЧНО ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА оТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА ЛЕПЕНКИ ВКЛ НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ДИВЕРСИОННО ТЕРОРИСТИЧНИ ДИГИТАЛНО ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ>>>.МВР СЕ ПОЛЗВАТ ЗА НЕзАКОННО ПРИНУЖДАВАНЕ НА ВОДАЧИТЕ ДА ЛЕПЯТ НА ПРЕДНИ СТЪКЛА АНТИ КЛИМАТИЧНИ И АНТИ ЧОВЕШКИ ОРЪЖИЯ>.ДА СЕ ПРОВери КОИ Седят ЗАД СБА - разпространяват оръжия за масова ликвидация.

84

УБиват с холограми

преди 1 година

При проверка седмици преди катастрофата са засечени зомбирани озверявани с наглопрестъпна техника инсталирана в купе на МВР автомобил униформени.Следяха ги обемно прецакващо през "ЕКО СТИКЕРИ" с вероятно нано микрофони и антени вградени.. Боляха ги главите бяха неадекватни .. Видимо вуредени с зачервени от облъчване лица.. Проверката наложена от експерт на МВР поразен веднага след принудително залепване на "еко стикер "на лична кола..Остро главоболие и неадекватни реакции..

83

ДА СЕ ПРОВЕРИ

преди 1 година

Експерти да проверят четирите показани автомобила по видео репротажи и по всички налични към момента на катастрофата допълнително инсталирани,монтирани сложени техники. Вижда се ползването на обемно обсебващо зомбиращо озверяващо оръжие във всички автомобили вкл на гранична полиция , автобуса и МВР.. ДА с епрослушат внимателно всички разговори вкл до началото на товарене на емигрантите и започване на преследването. ИМА сниман показен самоубииствен акт от униформени..ПО Заповед ли е или зомби.

82

хахахахахаахах

преди 1 година

комплексни? не е вярно, че някой не си е свършил работата. няккои са назначени да НЕ вършат работата. недей да лъжеш.

81

Македонски космонавт

преди 1 година

Я,и тоя мищок с шесте апартамента изпълзя

80

Щирлиц

преди 1 година

Един всеобщ любимец на народа,беше заснет да спи с пищов на нощното шкафче....

79

ЬЬЬ

преди 1 година

Много тъпо,даже смехотворно звучи казаното от цц,че някой не си е свършил работата,когато става въпрос за извършени престъпления с незаконните мигранти спрямо и към България, и към ЕС. Съучастниците на каналджиите трябва да бъдат съдени за участие в непредумишлени убийства.

78

До редакцията

преди 1 година

Как е възможно този сайт да публикува нещо казано или написано от най-големият *** и тепигьоз у нас -ЦвЦв??? Срамно, но факт...

77

Ей Безсрамнико!

преди 1 година

Цецо, личи ти отвсякъде, че си учил в помощно училище. Поне не знаеш ли, че като си *** не бива да цвърчиш. А ти си толкова гнил за да се явяваш някъде публично. От ментора ти ББ и оттеб започна ликвидирането на МВР. А и допусна атентата в Сарафова въпреки предупрежденията. Да не говорим какъв крадец си. Марш при покровителите ти!

76

CRU

преди 1 година

Bes komentar

75

22

преди 1 година

И Цвъки се изцвъка с кокошия си анализ!

74

Уточнение

преди 1 година

Трагедията в Бургас се дължи на системно невършена работа от времето на бившияя главен секретар на МВР свети Бойко Методиев Борисов и на бившия министър на вътрешните работи свети Цветан Генчев Цветанов.

73

5

преди 1 година

Цветанчо,таз работа не се върши от години!

72

Анонимен

преди 1 година

Евтина демагогия на кило

71

Ангелина

преди 1 година

Истински цинизъм е точно Цветанов ,да се изказва по въпроси свързани с МВР. Точно той е един от тези ,които са пряко виновни за "проказата" и пълното разложение на структурата на МВР. Основите на най- висша форма на корупция ,усещана за безнаказаност и недосегаемост на служителите на МВР - от най- високото ,до най- ниското ниво и пълната симбиоза между престъпност и много хора от МВР се създаде от ГЕРБ.

70

леле

преди 1 година

Евала Цвък!! Колко мъдро!!!

69

роб на влаЗта

преди 1 година

И ти не си свърши работата освен да вземещ подаръчетата - 6 апартамента....

68

Анонимен

преди 1 година

Защо се чудите?Питам и отговор не искам.кой назначи кифла за директор на гранична полиция?

67

Анонимен

преди 1 година

Трагедията в Бургас показва, че някой не си е свършил работата ------------ от 2 години начело на МВР е пияндурник, назначен от пенсиониранияфатмак.

66

Анонимен

преди 1 година

До ПИСНА МИ!!! ......... чемодан, вакзал, масква