65

Цвъ Цвъ Маркса

преди 1 година

Шофьор Г..Шопов Цвъ Цвъ разбира от Дабъл Автомобил и гледа по *** на дабъл автомобила разделяйки го на АВТОгеноцида и МОБИЛгеноцида.......Мислител Червен

64

Анонимен

преди 1 година

това е, физкултурник стана министър, а сега дори дава мнение, гледай си физкултурата, че повечето полицаи, деца и т.н. са над нормата

63

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак се излюпи.Колко му бяха апартаментите,че не си спомням.На Борисов Бойко колко кила беше златото в чекмеджето<Пачките от по 500 евра???Не ни правете на глу-па-ц-Време е за Бъзраждане .Ще си оправим отношенията с нашите братя руснаци и бензинът ще стане от 4 на 2лева..Сега бензинът в Русия е 1 лев.Тука що е 4 ???

62

Анонимен

преди 1 година

Почетния член на. ЦСКА. Цветан Цветанов приет за такъв от милиционера на ЦСКА и ДС Пламен Марков............ Сергей Станишев искаше Русия да изкара танковете от пресата на Блъсков и Найденов. Червени евро и американо бойци бе

61

ПИСНА МИ!!!

преди 1 година

И тука ми се натрапват цветовете на украинското знаме.Писна ми вечеСтига с тая украйна.живеят на хотел и България им плаща разноските-1 200 лева на месец.Минимална работна заплата в България-710 лева..

60

българин

преди 1 година

12 г. съсипвахте всичко в тази държава,откакто изпълзяхте и получихте власта.Начело с багдатския банкянски крадиц, и ти.Разтурихте ВСИЧКО!Но съдбата няма да ви прости,ще си получите заслуженото.След години ще се изучава,как неумния български народ допусна, шлаката на обществото да ръководи държавата 12 г.за да не се повтаря отново.Най-долната част-крадци,измамници,необразовани,нагли,арогантни хора,успяха да заемат почти всички нива на управление.Затова сме в сегашното трагично положение.

59

Анонимен

преди 1 година

Мнение от бракувани

58

баба мара

преди 1 година

12 години стигат не се заиграваите с момчетата не е работа на полицията да гонимигрантите а на гранична полиция

57

До Цецо

преди 1 година

Граница Уважаеми, не се пази с пет патрули по двама души на възловите кръстовища на 20 км навътре в държавата! Там се спират, *** като тоя 15 годишния с автобуса, който иска да навлезе в тая зона!Държавната Граница се пази с 3ри огради по 10 реда бодлива тел и КАЛАШНИК! Имахме такава до преди години, направете справка за потоците от хора тогава, респективно и сега!

56

Анонимен

преди 1 година

Трагедиите в Бургас показват системите за сигурност са гола вода.По времето на Цветанов влезнаха едни гръмнаха цял автобус и си заминаха.Сега гонят един автобус 50км и не знаят как да го спрат.

55

Анонимен

преди 1 година

Сащ ни изпращат деца терористи а тоя вероятно е отговорника както със Сарафово

54

МОРАЛИСТ

преди 1 година

Цветанов,имахте с ББ толкова години управление,в което можехте да направите отлична организация в МВР.Но нали трябва да се краде-генерали,шефове в МВР,Областни дирекции и т.н.Докато няма работеща прокоратура и такива като ЦЦ не са в пандиза,само ще се говори и ще умират хора.Никой не го пита с какво си изкарва прехраната сега.Спомняте ли си как подаряваше часовници на ББ?

53

Augusto Pinochet

преди 1 година

ТОЗИ ПЪК РЕНТИЕР ( ВЗЕМА НАЕМ ОТ 17 АПАРТАМЕНТА) РЕНТИЕР СЕ НАРИЧА ДА НЕ ГО ИЗТРИЕТЕ ОТ КЪДЕ СЕ ПОЯВИ ИЛИ И "СЕРЖАНТА" СЕ ГЛАСИ ЗА ИЗБОРИ, НЯМА ДА ГО ОГРЕЕ, ДОРИ И СУБСИДИЙКАТА.

52

Анонимен

преди 1 година

Защо колата спря пред автобуса, това просто беше абсурдно. Защо не спряха ок, но излезте от колата. Как очакват автобуса да спре. И защо няма онези вериги с шишове на пътя, минава през тях и автобуса спира, това не е само по филмите. За мен проблема не се идентифицира правилно. Статистиката сочи, че сме с най-много полицаи на глава на населението, количество не прави качество.

51

Анонимен

преди 1 година

Цветанов ти си направо гениален! Сега ли разбра, че никой в МВР не е на мястото си! МВР отдавна е пробит чувал и отговорност за това носиш и ти!!

50

Анонимен

преди 1 година

Признай си.Ти беше министър на МВР.Не аз,за да прехвърляш вината на други.Една ограда не направихте като хората,а прибрахте бая пари безотчетни.

49

Анонимен

преди 1 година

Тази случка става все по-съмнителна и вече почвам да си мисля, че е нагласена, само жалко за полицаите. Първо, как сирийски мигранти, за които Демерджиев каза, че имали статус на хуманитарни бежанци ще излязат безпроблемно от страната, за да съберат други мигранти и да влязат пак. Граничните са алчни, но не са глупави. После, полицаите буквално излязоха пред движещ се с поне 120 грамаден автобус, който и да иска не може да спре. Кой е дал тази заповед? Надали са решили да се самоубиват сами.

48

Анонимен

преди 1 година

25 километра са над 20 минути - за това време никаква реакция

47

Анонимен

преди 1 година

Цв. Цв. - апартамента се изказа!

46

Анонимен

преди 1 година

Тук полицаите нямат опит с такива преследвания. Спрели са пред автобуса и са очаквали и той да спре. В Щатите щеше да има 5 хеликоптера, roadblock, spike strip и т.н.