45

4444

преди 1 година

Трагедията в Бургас показа че България е пълен ке-***

44

Анонимен

преди 1 година

Поредната мумия, изкопана предизборно да си дава некомпетентното мнение. При положение, че тоя няма нищо общо с властта от повече от 5 години, откъде знае какво е реалното състояние на нещата?

43

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Оставили са на редовите полицаи да вземат...решения сами и да спират 20-тонен автобус с...голи ръце и две пищофчета.Този сирийски....н ги отвя като бръмбар сламка. Съобразно тежката оперативна обстановка в пограничните области,органите за опазване не действат адекватно. Липсва готовност(логистична и теоритична) за ефективно...противодействие в такива критични ситуации.

42

ил Рапоне

преди 1 година

Лице, което не разбира от нищо конкретно, говори много, бързо, сложно, с чуждици и не слага точка ин битуийн. Вие си правете сметка на кого вярвате и за кого гласувате.

41

OMG_Lucker

преди 1 година

Не го харесвам Цецко, но вижте какво казва, осмислете думите му, абсолютно съм съгласен с тях: "Когато нямаш интерес към обществени поръчки и не искаш да прикриваш някого, остави назначените от предшественика ти на възловите позиции". Това не важи само за МВР, това важи за всички държавни учреждения, агенции, министерства и т.н. Бяхме, сме и ще бъдем свидетели как при смяна на управлението следват кадрови промени на високите етажи, като при тези последните това беше особено силно изразено.

40

Анонимен

преди 1 година

Рушветаджиите не са си свършили работата щот от многото рушвети забравят за каква работа са назначени и от търчането им да ръсят и да им ръсят рушвети насам-натам стига се дотам,че фалирват суверена,собственика,работодателя,принципала и се стига до там да отговарят на въпроса на хан Крум,който поставил на аварите след като ги е сразил-Как мислите защо загубихте сражението,а те му отговорили-Много крадохме,зле се отнасяхме с населението,алчни бяхме,рушвети събирахме и давахме и туй ни разложи.

39

Анонимен

преди 1 година

Защо журналистката нарича това, което стана катастрофа? Не, това не е катастрофа. Това е атентат от една страна срещу българската държава и от друга страна бг полицията извърши камикадзе операция, за което трябва да се дадат обяснения и да се поеме отговорност

38

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че полицаите са имали намерение, да преградят пътя с автомобила и да слязат от него. За съжаление, автобуса идва много скоро и ги изненадва, те се опитват да преместят колата напред, но шофьора на автобуса дава газ и ги убива. Съболезнования на близките, приятелите и колегите на загиналите.

37

мак

преди 1 година

Такива като този плъх винаги са прави, винаги знаят, какво трябва да се прави, но чак след като изпаднат от власт и е задължително да критикуват наследника.

36

точно така

преди 1 година

От 2015 до ден днешен никой не си върши работата. Вече трябваше да има по-строги мерки при нарушаване на границата. Как беше онова за рибата?

35

Анонимен

преди 1 година

Този автобус пътува за Германия . Българския ченгеджист трябва да му осигури зелена пътека за да не се застояват тия на наша територия . Защо бг ченгеджист спира предвижването на тези бедни хора ? Нали идеята е по бързо да минават през територията на за до отидат при Меркел с мулти - култиту . Ченгеджиста като ги спира тия работи пряко срещу интереса на народа.

34

Турист:

преди 1 година

Цвъки, кажи кой прибра първия път близо 300 милиона за псевдо оградата? После прибрахте допълнително едни мангизи, за да я оправяте, уж! Къде е ония крадлия ....където затваряше дискотеки и си строеше хотели, вероятно от тези пари за смешната ограда? Колко сте гн.у.сНииииии.

33

ил Рапоне

преди 1 година

Цвъко интелекта, заради когото държавата е осъдена нееднократно в ЕСПЧ, един от властимащите, МВР е еманация на корупцията, хаоса, анархията и многомилиардна издръжка, седнал да ръси мозъци. Вярно ли, бе, мисирките слагачески, сте поканили тоя. Извикайте и социоложката, екс пиар на тиквуций и сегашен дипломат. Оскотял, озлобял, изпростял и обеднял материал, това е резултатът.

32

Анонимен

преди 1 година

Цецо мецото и Васко жабата! Цецо фащай саксофона и да радваш народа! За друго за сега- не.

31

долу ЕС

преди 1 година

да някой не ги е застрелял и не си е свършил работата, ако тези бяха застреляни на браздата, още 2015, и да се излъчи по ал джазира, кьорава май муна нямаше да припари в България. Всичко е изгубено няма никакво значение кой е на власт, държавата се ломандва от козяк ообщество и цру. няма значение какво искат българите

30

Ало ало

преди 1 година

Ами подслушвайте ги ве,Цецо Слушалката!Подслушвайте!

29

Пич

преди 1 година

Да, Цвъки. Вие не си свършихте работата като бяхте 12 години на власт. Поставихте една смешна оградка, дето сама си падна. И изкрадохте останалите кинти заделени за национална сигурност.

28

9

преди 1 година

Подобни случки и случващото се в държавата като цяло са следствия...Неглижиране с години!

27

Йосиф

преди 1 година

Ако беше Цецо Цветанов щеше да изкара един нов апартамент и да си свърши работата като МИНИСТЪР НА МВР -ОПГ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ГЕРБ.

26

аз

преди 1 година

не някой цвъки а никой не си е свършил работата