133

Анонимен

преди 1 година

От четворната коалиция само Слави и ИТН показах принципност. Останалите три партии се държаха здраво за кокала под прикритието на банални опорки.

132

Mopcku_

преди 1 година

Славуца ми е противвна в целия съзнателен живот. Без да е беше в политиката, много добре си давах сметка, че е манипулатор и интригант. Дойде време, в което някак си се намести и в политиката и истината лъсна, та чак заблестя, а Славуца се оссссссс... ..ра

131

ПЕКАНОВ.

преди 1 година

НЕ СТАВАШ ДЪЛГИЙ! ВАНКАТА ЩЕШЕ ДА Е ПО ДОБЪР НАЧЕЛО НА ТВОЯТА ПАРТИЯ. ГЛУПОВАТ, НО БЕЗ ЗАДНИ ПОМИСЛИ, СХЕМИ И ДАЛАВЕРИ. НЕ МУ СТИГА ПИПЕТО ЗА ТОВА.

130

Qweqwe

преди 1 година

А декларацията към КПКОНПИ кога?

129

Анонимен

преди 1 година

Трифонов доказа че никога не е късно са станеш зарезил. Трифонов, гледай си здравето и бизнеса и си прибери Тошковците и Балабановците в дупката от която изпълзяха

128

Помните ли

преди 1 година

Август Попов, в пъти по-талантлив от Слави! Отказа да бъде марионетка на мафията и свърши кариерата му!

127

ХИЧ0

преди 1 година

Измамник е този,който измами хората да гласуват за него(включително и мен),като обеща да се бори с мафията,герп,статуквото?А какво стана?Започна да гласува с гербаджиите и дпс,да сваля правителството?

126

Анонимен

преди 1 година

Га еди кифтетата не рИва :)))

125

Левски Спартанс

преди 1 година

До ЧЕРВЕН БЕЗРОДНИК не бъркай политиката със спорта както правят ченгетата-доносници от Леwcки , слуги на всяка власт и унижавани от джуджета /malta, vaduc, cipres/

124

напълно

преди 1 година

споделям мнението на "ПРОФЕСОР ПРЪЦ". Много точно казано! Тоя, оот както го знаем все се дръвчи и интриги плете. Крива нива, че и ялова на всичкото отгоре!

123

Анонимен

преди 1 година

До Не Ама изобщо не е излишен Слави! На ръце трябва да го носим! ТОЙ НИ ПОМОГНА ДА СЕ ИЗБАВИМ ОТ АЛЧНИТЕ ПРОДАЖНИЦИ! БЪДИ ЖИВ ИЗДРАВ,СЛАВИ!

122

Стига Славчо

преди 1 година

Присмял се хърбел на щърбел...И ти си същата стока!

121

бай Тъпчо

преди 1 година

Дали си собака, кьопек или куче е едно и също, но Слави е три в едно-И трите дядо Попе, и трите... Той ги знае вицовете-що бандити дето вече ги няма, разсмиваше с тях... Има едни хора, дето като се осерат, хубаво се овъргалят в осраното и после земат та се отръскат, та да нацапат всичко що е наоколо...Туй си е славчо, туй му са му и шутовете придворни, с малък тошко начело

120

ЧЕСТЕН И ПОЛИТИК?

преди 1 година

ПРЕГЪРНАХТЕ В ОБЩА КОАЛИЦИЯ ДА ГРАБИТЕ НАРОДА, КАКТО МЕСТАН И СЕРГЕЙ СЕ ЦЕЛУВАХА НА ОРЛОВ МОСТ, ТАКА И ТИ С НИНОВА? ОТ ТЕЗИ 6 МИЛИАРДА, КОИТО НЕ ТИ ДАДОХА ЗА МАГИСТРАЛИТЕ И ПЪТИЩАТА, КОЛКО ЩЕШЕ ДА ГЕПИШ? НАЛИ ЗА ТОВА ИЗМЕСТИХТЕ ГЕРБ? ПОНЕ ЕДИН?

119

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 1 година

СЛАВЧО Е ВЕЧНО СЪРДИТ НА НЯКОГО...НАКЪРНЕНО Е ЕГОТО МУ,ЗАЩОТО СЛАВЧО Е ЕГОИСТ,ТОЙ ПРИЕМА ВСИЧКО ЛИЧНО И СЕ СЪРДИ КАТО УЧЕНИК.А КАТО ИСКА СЛАВЧО ДА Е ПОЛИТИК,МАКАР И ОТ МИНДЕРА,ТРЯБВА ДА ПРАВИ КОМПРОМИСИ,ЗА ДА Е ПОЛЕЗЕН ЗА НАРОДА,ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ,КОИТО ИЗЛЪГА,ЧЕ ЩЕ ЧЕГЪРТА ГЕРБ?СЛАВЧО,ТИ СИ НИКОЙ,НЕ СЕ СЪРДИ НА ТОЗИ И ОНЗИ,НЕ СЕ ВЗИМАЙ ТОЛКОВА НАСЕРИОЗНО?Някой му казал,че е мафиот и човека вече е сърдит два месеца?

118

Анонимен

преди 1 година

О плешиви светецо защо се срамиш да си признаеш че когато от ПП отхвърлиха твоя човек за един много апетитен и важен държавен пост със забележката че е омазан в далавери до върхът на честните си уши ти се нацупи и реши да ги бутнеш за отмъщение ? Що така пропускаш тая основна истина ?

117

truba4

преди 1 година

S.Trifonov, ти си нарцис, ти си слаб певец и много слаб водещ, който години наред не даваше възможност на поканените гости да се изказват - вечно ги прекъсваше и започваше да говори за себе си - ГОВОРИ АЗ-ът. Подведе избирателите и провали три парламента. Ти си вреден, като политик.

116

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов е несъстоятелен човек. Личният му живот е провал. Оттам идва раздразненитето му към всички.

115

Анонимен

преди 1 година

Слави, Радев те подведе да влезеш с коалиция с тези измамници.Ако не беше влезнал в коалицията сега нямаше да има тези загуби България.Не е виновен който яде баницата, а който му я дава.Рибата се вмирисва от главата.Но от друга страна може би добре е станало така,.че да могат хората да си отворят очите.Казваше се от по-интуитивните, че Киро и Асен са мошеници.Слави, ти разкри за Асен, че е фалирал Everbread с над 9 милиона британски лири.Мортен Лунд каза,че Асен е умен измамник.Защо ги подкрепи?

114

Анонимен

преди 1 година

Славуцата пак се пъне да каже нещо умно, но освен опорки, друго не може да роди. Друго си е да е *** в собствената си просташка кабеларка, където себеподобните му го богославят. Извън нея реалността е друга.