233

Анонимен

преди 1 година

Славуца не само че е болна, стара и самотна, а на всичкото отгоре и злобна. Всъщност последното обяснява предните няколко епитета.

232

Мая

преди 1 година

ПП може да са всякакви, но е сигурно че ти си много зле, Славчо...

231

Иван

преди 1 година

ПП тъкмо започнаха да правят нещо - и веднага Слави Трифонов ги подсече - а имаше възможност той да направи Правителство - това е чиста злоба, така си го обяснявам, злоба и завист. Все рак сме българи - разбирам го - всеки ден е така тук. Обаче е детската градинка. Кой да е шефът - като че ли имат безценни послания, даваме им мандат да управляват, не да пишат морални Библии.

230

обективен

преди 1 година

Слави е напълно прав!И за референдума-също!Гробарите ни закопаха , а пришълците от ПП направо ни се изсмяха в лицето.Личните интереси на Киро като краварски прислужник , и алчността на Тиквата и шайката му ГЕП ,просто ни дойдоха в повече.

229

Анонимен

преди 1 година

До Ицо 143 Слафчу чалгата, барда на мутрите, сме го разкрили доста отдавна какъв е :) просто много млади хора, които никога досега не са гласували и не искаха крадците от герб и дпс да ги управляват вече, се подлъгаха и гласуваха за шоуто на слави. Но как да им обясниш, че тоя е патерица на статуквото, винаги е бил такъв. Това сега са последните издихания на еднодневката с цел да оплюе и обърка избирателите, доколкото може.

228

оргия

преди 1 година

решението за президентска република е взето на оргuя с Боко и Радев. То и точно оргuя не е било щото са били само тримата.

227

Istinata

преди 1 година

Syd za komunistite. Na kladata.

226

Istinata

преди 1 година

Syd za komunistite, kradci na izbori. Susipahte Bulgariya za 2 godini. 20 godini zatvor za Radev, Petkov, Donev i sie. Da ne zabravyame i drugarite Rashkov leketo, kakto i Borisov i Geshev, koito im sudestvat.

225

Istinata

преди 1 година

Mrysni komunisticheski pederasi. Kradci na izbori. Moshenici. Susipahte Bulgariya za 2 godini. Ostavka Radev leketo. Ostavka Petkov i DB levaci. Ostavka i sud na pederasa Gulub Donev.

224

Анонимен

преди 1 година

Слави, разбира се, точно най-важните въпроси на деня задава. Цялата държава се тресе покрай газа, той обаче едно си знае, едно си бае. Яко са го засегнали на чест тези от ПП.

223

плевен

преди 1 година

Слави, оказа се че си *** с който си трият задниците , достойнството струва ли си парите които ти дадоха , а народа който подведе заслужава ли го

222

иван

преди 1 година

и преди и сега - клоун... що се взе на сериозно не знам. що му се вьрза толкоз народ - древногръцка драма направо...

221

анонимен

преди 1 година

Браво Слави-спаси България от харвардски скакалци.

220

Анонимен

преди 1 година

За пръв път съм съгласна със Слави чалгата.Време е за Възраждане.Стига турски и американски партии.Стига с това говорене против Русия.Я се сетете за Шипка,за 500 години...Братушките слоЖиха КРАЙ НА ТИЯ 500 ГОДИНИ.1878 ГОДИНА ГОВОРИ ЛИ ВИ НЕЩО?

219

Анонимен

преди 1 година

Слави, ГЕРБ и ДПС.

218

Анонимен

преди 1 година

Долния, не е така ГЕРБ няма кой да ги мине 12 години мощно действаха, а ДПС също тихомълком от години си действа по въпроса. ПП поне вдигнаха някак пенсиите (инфлацията ги глътна), но на герберунгерите не им дойде на ум въобще. Срам е за един народ да мизерстват възрастни хора. Всички обират техния труд, за да има всичко което сега крадат тези хора са работили.

217

Анонимен

преди 1 година

Измамника се оказа Славчо.

216

Анонимен

преди 1 година

Скрий се ве сърдит плешивец

215

Анонимен

преди 1 година

По-долни, крадливи и лъжливи от ПП НЯМА!!! Те са връх за последните 75-76 години! Задминаха ДПС, ГЕРБ, ДБ, БСП и другите измислени партии за организиран грабеж на народа!

214

Леля Пена

преди 1 година

***