153

Анонимен

преди 1 година

ПП са еврей,повече не е нужно

152

ЧАКА-РАКА

преди 1 година

КАК ТОЧНО Е СПАСИЛ БЪЛГАРИЯ? ЩЕ Я СПАСИ, АКО ТОЙ СЕ СПАСИ ОТ ПОЛИТИКАТА, БАРАБАР С ДРУЖКИТЕ СИ ОТ ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ! ТОГАВА ЩЕ Е ЗА МЕДАЛ! НАЛИ ТЕ - ЗАЕДНО НИ ДОКАРАХА ДО ТУК? ГОДИНА И ПОЛОВИНА САМО ИЗБОРИ НИ ПРАВЯТ ЗА ПО 3 -400 МИЛИОНА И ОЩЕ МНОГО ИЗБОРИ МАЙ ЩЕ ИМА, ДОКАТО СЪВСЕМ НИ СКАПЯТ?

151

1

преди 1 година

До Логика...То по-големи мутри от Петков и Василев има ли.

150

Ку-ку бенд

преди 1 година

Този започнал да пита медиите. Ами, така е, като вече не може да пее. Ще пита. Може да се опита да изпее любимата на мутрата "Батальонът се строява, старото се уволнява и не отдава чест. Нито на Борисов, нито пък на Трифонов или на сценариста му Тошко африканския.

149

П.К.

преди 1 година

Каквото и да драскате за Учиндолеца - Слави такъв, Слави онакъв...Колкото и минуси да изрисувате...СЛАВИ е този, който разсъблича мошениците, лъжците, крадците, измамниците и ги представя в тяхната пошла голота. За да разберат хората, че тия не стават за нищо. Окончателно и завинаги.

148

Слави Добродетеля

преди 1 година

Славуце, на кои не-престъпници и не-измамници ходеше на погребенията, когато ги ликвидираха? С кой почтен кмет на София се беше сдушил? За какви добродетели изобщо си отваряш жалката изкривена уста?

147

Анонимен

преди 1 година

Медал за Славчо за дето нарита 3aдницитe нa самозабравилите се във властта безродни со росоиди!

146

анонимен

преди 1 година

Нищо друго не е важно Слави, освен това, че ти спаси България.

145

Анонимен

преди 1 година

Потърсих да видя кой е този журналист Караколев, то само бой, конфликти и простотия. Преди няколко месеца Тошко Йорданов също се е ръчкал с него. Работи или работил за Волен ... Жестоко!

144

Гледай

преди 1 година

си здравето а не Егото човече! От здравето по важно няма или имаш друго мнение по въпроса?

143

Анонимен

преди 1 година

Този подаде ли декларация за имотно и финансово състояние?

142

ПАРТИЯ ЕДНОДНЕВКА

преди 1 година

ТЯ ТАНЦУВАШЕ САМО ЕДНО ЛЯТО - НАРИЧАХА Я СЛАВУЦА.

141

Ицо

преди 1 година

Обаче гледайки коментарите на долу, изглежда че дори след всичките мизерии които този направи, на някой хора още не им е ясно какво представлява и каква му е поръчката. Просто невероятно. Много специален тип хора са това. : ) Както е приказката - "Хората който гласуват за ИТН, са хората които още си чакат таблетите от Бареков" : Д : Д

140

Баба казваше

преди 1 година

Ако някой те излъже веднъж, той е виновен! Ако те излъже втори път, двамата имате вина! Но, ако трети път те излъже, вината си е само твоя!

139

ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ!

преди 1 година

ЩО СИ КРИЕШ МИЛИОНИТЕ, НАЛИ НЕ СИ ГИ КРАЛ? Е, ЗНАЕМ ЧЕ СИ АЛЧЕН. ТО ТО МАРТЕНИЦИ НЕ СЕ ЗАБОГАТЯВА. НАВРЕМЕТО РАЗЦЕПИ КУ-КУ, СЕГА ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ, ИЗГОНИ МАСА ПРИЯТЕЛИ АРТИСТИ. АМА ИСКАШ ДА МИНАВАШ ЗА ДОБЪР, ПРИНЦИПЕН, ЩЕДЪР, АМА НЕ СИ? ПОДАРЯВАШЕ ТЕЛЕВИЗОРИ? ПЕЕШЕ РЕВОЛЮЦИОННИ ПЕСНИ? ПЛЮЕШЕ КОЙТО НЕ ТИ ХАРЕСВА? СЕГА ТИ СИ ОПЛЮТ!

138

Анонимен

преди 1 година

озлобени червени *** като тоя пълно у нас.......ама са без националност и държава.....

137

анонимен

преди 1 година

Хубавото Слави е, че не всички са слепи и виждат истината такава каквато и ти я виждаш.

136

Умните никога

преди 1 година

не са подкрепяли чалгаря. Защото от космоса личи колко е *** и невъзпитан. Наглостта и самочувствието му идват от парите, които натрупа от слугинажа си при мутрите- и предишните, гушнали букета и при сегашния - мутрагена Боко тиквата. А е толкова ***, защото плюе срещу вятъра, който го отвя като нас ран вестник в стърнище.Е, наистина както казват братята сърби - "Велико ла йно". Цитирам дин велик психиатър: такива като него и Боко мутрата се мислят за велики психопати, но са само обикновени

135

Логика...

преди 1 година

Като гледам кои са срещу Петков и Василев няма как да НЕ гласувам за тях. Мутрите в затвора или при Путин. България на българския народ!!!!!

134

Ицо

преди 1 година

Хората които гласували за Слави, били излъгани или подведени. Ами не не ви е виновен той, от самото начало беше ясно какво представлява. Вие сте си наивници като се доверявате на хора като Бареков, Сидеров, Трифонов, Янев и прочие.