Снимка: Dnes.bg, архив

Лидерът на ИТН Слави Трифонов отрави нова критика към ПП. Този път отново в социалната мрежа.

"Ако се противопоставиш на измамниците от ПП, си обявяван за "мафиот". Ако задаваш неудобни, провокативни въпроси на измамниците от ПП - получаваш лакът в корема. Толкоз за "почтените" нови политици", пише той в пост във Facebook.

"И един въпрос към медиите - получавате ли пари от измамниците, за да прикривате тяхната простотия и агресия?“, пише още лидерът на ИТН.

Повод за поста му стана видео, на което се вижда как бившият премиер Кирил Петков сръчка с лакът журналиста Николай Караколев по време на свое изявление пред медиите.

Случката се разигра пред Софийския районен съд. Докато Петков говореше, журналистът започна да го прекъсва с думите: "Оставете това сега, кажете за Лена Бориславова, кажете за парапета". За да се освободи от натиска, на видеото се вижда как експремиерът прави рязко движение с ръката си. Караколев пък го обвини, че го е ударил в корема с лакът.
 


 

Коментари Напиши коментар

233

Анонимен

преди 5 месеца

Славуца не само че е болна, стара и самотна, а на всичкото отгоре и злобна. Всъщност последното обяснява предните няколко епитета.

232

Мая

преди 5 месеца

ПП може да са всякакви, но е сигурно че ти си много зле, Славчо...

231

Иван

преди 5 месеца

ПП тъкмо започнаха да правят нещо - и веднага Слави Трифонов ги подсече - а имаше възможност той да направи Правителство - това е чиста злоба, така си го обяснявам, злоба и завист. Все рак сме българи - разбирам го - всеки ден е така тук. Обаче е детската градинка. Кой да е шефът - като че ли имат безценни послания, даваме им мандат да управляват, не да пишат морални Библии.