99

Анонимен

преди 1 година

Нацизма възпитава национализъм, а марксизма отхвърля национализма. Националсоциализма поддържа църквата като елемент от германската култура, а марксизма отрича църквата и изобщо религията. Нацизма разрешава частна собственост и инициатива, а марксизма не. Нацизма не претендира да бъде универсална идеология, а марксистите искат комунистическа революция по целия свят.

98

Анонимен

преди 1 година

До 105 То и Сталин не смята тия, които му противостоят за хора или "истински руснаци", тъй че това какви оправдания се използват, не променя нищо. Чакай, чакай, това ми напомня, че путиновия режим обяви хората, които избягаха от Русия, след като започна войната, че не са истински руснаци ... :)))) Изобщо, положението е :))))

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105 "По същество режима на нацизма и на комунизма и на демокрацията са едно и също нещо" Хихихи. Обаче стоиш в демокрацията, вместо да отидеш да се насладиш на путиновия нацистки режим :))) Даже при нас не е точно истинска демокрация, но поне е доста по-близо. :))) И пак :))))

96

До 101 и 102

преди 1 година

Националсоциализма не счита евреите и болшевиките за част от германската нация.

95

Светослав

преди 1 година

До Анка Британка - Аз съм чувал за превод от чужди езици. Основното правило е, че се пренанася значението текста, като се напасват изказвания, идиоми и фрази, по най-добрият възможен начин, а не да се ползват чудждите граматически правила и да бърка изписването на местоименията с главна буква, което е като зараза сред по-младите. Иначе, моля да продължите с другото! Харесва ми, да Ви чета дискусията!

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 112 "а в Бъглария казват, че имало фашизъм през 9-ти" Кой го казва? :))))

93

Аман от наркомани

преди 1 година

Две водородни бомби стигат на този цветущ остров подават наркомани от Москва..

92

Анонимен

преди 1 година

До Срочно тестове - Службите произтичат от властта, а ако ликвидиат властта, слжбите се превръщат във властта и няма никой, който ще ги следи, дали се държат добре.

91

Анонимен

преди 1 година

Значи, вие казвате, че фашизъм и нацизъм и комунизъм са едно и също, а в Бъглария казват, че имало фашизъм през 9-ти. Това значи ли, че сме имали нацизъм пред 1922-а в България? Или комунизъм?

90

Срочно тестове

преди 1 година

нАркоманите на властв Москва,Лондон,Вашингтон,Пекин за три дни могат да ликвидират божествената биосфера на ЕДИНСТВЕНАТА годна за живот на повърхноста планета ..Службите за сигурност да вземат извънредни мерки за защита от НАРКОМаНИЗИРАНИ НА ВЛАСТ>>ДА СЕ НАПРАВЯТ ТЕСТОВЕ ЗА НАРКОТИЦИ И ДОПИНГ НА ПОДСТАВЕНИ НА ВЛАСТ Вкл чрез налична техника .. Путин е тровен с наркотици през лданите на ръцете..

89

Анонимен

преди 1 година

До анализатор 110 - Хитлер с атомни бомби, нямаше да плаши, ами да ги изпозлва. Логиката е била елементарна -ако може да се завладее и подчини енда нация, ще се завладее и подчини. Ако се счита че не може, ще се унищожи и ще се позлват наши хора и от ора от завладените нации, да се възползват от завладяната теоритория.

88

анализатор

преди 1 година

Каквото повикало, такова се обадило. Хубава народна поговорка.Не може ядрена държава да си позволи да плаши целия свят с ядрен апокалипсис, а други ядрени държави да се свиват от страх и да си мълчат!!! Путин явно много се е заблудил, като си мисли че ядреният му шантаж ще му помогне!!! Дори Хитлер да беше жив сега начело на ядрена държава като Русия, убеден съм - и той не би си позволил да плаши с това.Просто е лишено от смисъл - ядрените бомби дори не са оръжие в класическия смисъл.

87

Скот Ритър

преди 1 година

Лиз Тръс явно иска да я запомнят в световната история като индивида който заличи Британия от световният атлас!

86

Анка Британка

преди 1 година

До АнонименКакъв хубав български речник имаш, направо ме заинтригува..а за преводи от чужди езици има речници..и то електронни, ако не искаш да си ги купиш от магазина :)

85

Анонимен

преди 1 година

До Съдията Дред - Нещо засегнах нерв май? Виждам, че милси едноакво - искаш ли да пзичистим тая вечер малко из София, че много наркомани и бийци на невинни се събраха! Хайде - кажи ми, че не искаш :)

84

Анонимен

преди 1 година

До До 87/99 "Хитлер не е избивал собствения си народ, както Сталин го е правил." Хитлер е вкарвал германски евреи, германски малцинствени групи, и всъщност всеки, който се е обявявал срещу режима му, в лагери. ТОЧНО както Сталин. Казах ти, нюансите не правят различията. По същество режима на Хитлер и на Сталин са едно и също нещо, независимо от идеологическите нюанси. Вземете се ограмотете малко. С "фашизмът е това, което искаш да бъде" няма да стане.

83

Анонимен

преди 1 година

До До 87 - 99 Да, разбира се! Какъв добряк - само е трепал всеки, който не е съгласен с него.

82

Съдията Дред

преди 1 година

До Анонимен .... Мухахахаха . Келееш.

81

Ахахахаха

преди 1 година

Тази май не е наясно че за няколко минутки и Острова няма да го има.***.Путин само провокации чака но на думи не се връзва!

80

as ugly as a dog

преди 1 година

и на горния етаж съвсем празно. Има лаф "Господ давал, давал, та се забравил". Е, на Лиз Господ взимал, взимал по всички линии.